maanantai 1. toukokuuta 2017

Tilanne katsaus Mikkeli eloon

Vuosi on kulunut viime postauksesta ja ajan kulua edes huomannut! On tapahtunut paljon ja ei ole sitten toisaalta paljon mitään. Kuvasivultain löytyy kuvallisia kuulumisia ja samoin Instagramin kautta: *klik*. Niitä mitä tässä tekstissä nyt ole maininnut.

Koitetaas herätellä tätä blogia tämän postauksen avulla  takaisin henkiin. Postauksia tule tuskin kauhean ripään tahtiin, mutta koitan nyt muutaman ainankin vuoteen julkaista. Sitä mukaan, kun jotain kirjoitettavaa on.

Muutto (2016). Sain Mikalolta kämppätarjouksen kaksiosta. Alueelta jonne olin toivonutkin pääseväni. Keskustaan ei matka ole paljoakaan pidempi, luontoa on kivasti ja isot kaupat lähellä. Prisma ja Cittari. Alue oli ihan ok, mutta siellä osottautui olevan hyvin...jännittäviä asukkaita. Erityisesti puistattamaan jäivät röyhketä ja ilkeät vanhukset, joita asui aivan liikaa.
Tästä sitten sattumusten kautta muutin väliaika kämppään jossa jokusen kuukauden nyt majaillut ja odottaen, että millon pääsee asettumaan paremmin purkuhommiin.

2016 Coneilut menivät sitten ensin Mimiconin merkeissä, jossa toiminin kuvaustiimin vetäjänä. Seuraava coni olikin Animecon, joka päättäni tämän vuoden conivuoteni.
2017 conivuosi puolestaan alkani Yukiconilla, jossa toimin infolaisena. Seuraavana sitten on Desucon ja vuoden lopettanee Tracon.
Desuconiin on tarkoitus väkerrellä Super Sonico cossiksi. Seuraava postaus voisikin käsitellä asun työstöä.

2016 vuosi kaikkineen myllerryksineen huipentui siihen, kun suuri unelmani käsi toteen. Vaikkei tämäkään ollut se helpoin, niin oli tuo kaiken tämän arvoista. Eli talouteeni muutti tsekkiläinen bordercollie neitonen Beautiful Dacota Irlaf, joka tunnetaan tuttavallisemmin nimellä Naho. Kuvia *klik* . Huhtikuussa 10. päivä tämä bc täytti 7 kuukautta. Samalla, kun pentu on kasvanut on myös selvisi, että koira onkin piilotrikki.
W ole kamalan onneissaan ollut pennusta, vaikka vastaan ottikin tuon hyvin kun kämpille saavuin tuon kansa aamuyöllä klo 04:00 jotain. Pentu kulki lentokoneessa matkustamossa kanssain ja nukkuni melkein kokomatkan Mikkeliin asti. Aina paikoittain ollen hereillä ja ihmetellen maailmaa.


Puolisenvuotta, 2016 vuodella olin palkkatuella töissä Lasten kulttuurikeskus Vekkulassa ja 3kuukautta työkokeilussa Mikkelin työpajalla. Muuten tässä ollaan oltu työttömänä aikahuolella.

Wilma täytti 7vuotta, saavuttaen täten vetaraani-ikänsä. Joku on varmasti nopeuttanut ajankulua, kun eihän tämä muuten voi olla mahdollista. Sama apinaeläin Wilma on edelleen, ettei ikä oikein tuota paina. Hyvä vaan, onhan se minun pieni, suuri draamamoppein.


Jurassic Rockissa olin kujaajan hommissa 2016 vuonna ja kokemuksena vallan loistava! Toivottavasti toistekkin pääsen kokemaan tuollaista. Vuoteen on mahtunut muittenkin bändien kuvailuja, kuten Baltix'in.

Keskiaikaisilla markkinoilla 2016, pääsin kokemaan Vuonohevosella ratsastamisen. Voi tuota onnea, minkä kokemus tuottikaan. Vuonohevoset ovat niin vallan somia olentoja, että pakkojan noita on toistekkin päästävä tuttavoimaan. Tapahtuma itsessään oli myös vallan hieno kokemus ja sääkin suosi todella mukavasti!

P.S. Ulkoasun tänne vaihtelen tässä parin päivän sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti