perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi alkava vuosi ja uudet kujeet ovat tullakseen

Lunta, räntä, harmaata, lunta ja harmaata. Talvi ilmeisesti koittaa kovastikkin tulla saapuvaksi, mutta ei oikein ole vielä onnistunut. Kelit ovat enemminkin kuin keväällä. Ilman sitä loskaa. Onneksi on sentään pikkupakkasia edes ollut, vaikka Joulu ollutkaan valkoinen.

Lumet suli ja räntä saapui. Mikä meni väärin? No sää. Noh, okei satoihan maahan lunta senverran, että valkoiseksi meni. Mutaa koska tuo on enemmänkin loskaa kuin lunta, niin ei valitettavasti kauaan tule maassa pysymään.

Baltixiä käytiin Kristan ja Tarun kanssa katsomassa tuossa Naiskilla 11.12. Pitihän se kaveria mennä katsomaan, kun kerta bändissä soittaa. Kalle tosiaan on Baltix -bändin rumpali ja hyvinhän bändi vetikin keikan. Toki uudestaankin on suunnitelmissa mennä katsalemaan jahka vain Mikkelissä keikkailevat.

Jukurit naisten turnausta lähdin Tarun kanssa 12.12. katsemaan ja kuvailemaan. Taru oli aitiossa hommissa ja minä puolestani olen kuvailemasa ollut.
Kuvia turnauksesta *klik*

Kuvailua on ollut myös kehäpuolella, kun lähdin Katjan ehdotuksesta mukaan Helsin Winneriin. Kehiäkös tuli pällisteltyä ja nayteruokia joinkattua reilun 4kg eestä. Mukaan tarttui myös koiranruoka tarjous, jota koirain sopivasti syökin. Lisäksi ostin Hukkapistolta turkoosin trikoopipon. Messari käynti oli pitkästäaikaa vallan kiva!
Helsinki Winner 2015 *klik*


20.12. suuntasin aamuselta bussilla Savitaipaleelle ja melkein tuonne päästyä oli suunta porukoitten kanssa Lappeenrantaan. Tuolla sitten kuiluikin koko päivä ostosten ja kyläilyjen parissa.
Seuraavana päivänä 21.12.oli suunta Suur-Miehikkälään. Matkalla käväistiin Taavetissa ja antikvariasta löytyi sitten kirja, jota olin pienestä asti himoinnut (en ole pienenä koskaan oikein kirjojen perään ollut) ja sattuneista syista sitten saanut tuota. Joka porukoita sitten harmitti, kun hokasivat asian, liian myöhään. Tällöin ei kirjaa enään kuitenkaan mistään saannut ja siitä asti kovasti olen koittanut bongailla tuota. Ja nyt sen kirjan sain: Matkalla Dinosaurusten kanssa. 15 vuoden etsimisen jälkeen. Kuitenkin mökille saavuttaessa tuolla kului useampi tunti ja loppuaika sitten menikin kyläilyllä. Illasta vasta sitten takaisin Savitaipaleelle.
Loppu aikain kului Savitaipaleella vain oleilulla ja 25.12 olikin suuntain paluulla takaisin Mikkeliin. Samalla reissulla jäi Wilmain kanssain Etelä-Savoon möllöttelemään.

Suomalaisessa kirjakaupassa kerittiin koiran kanssa, yhtenä päivänä käydä keräämässä ostosten yhteydessä sympatiapisteet niin myyjiltä kuin asiakkailtakin. Samalla reissulla myös tuli randomia ihmisiä juttelemaan jos jonkinmoisista aiheista. Koirain on katsemagnettii.
Kyllä kuletan koiraani melkein kaikkialle, missä ei ole kieltoa (apteekit, postit, erillaiset liikkeet...). Tuo osaa käyttäytyä ja on yleensä vallan välinpitämätön muista ihmisistä moisissa tilanteissa niin mikäjottei. Lisäksi moinen on hyvää kokemusta koiralle.
Yleensäkkin, kävellessä eivät muut kuin tututhmiset herätä koirain kiinostusta. Joka on vain hyvä, koska ei kaikkia tarvitse mennä tervehtimään.


UV kului tänä vuonna sitten Mikkelissä, monesta syystä. Toisaalta, myös kerta päätin alka flunssaa sairastella, oli Mikkeliin jäänti ihan viksukin ratkaisu. Koska tiedän ettei minusta ole kipeänä mitään seuraa ja enkä jaksa tehdä mitään ja pahemminkaan sosiaalisoida.
Onneksi kuitenkin UV Mikkelissä oli mukava (kiitokset Marikalle ja Kassulle), niin voi uutta vuotta 2016 kohden lähteä kivalla mielellä. Iltaan mahtui rakettejen ampumisia, pällisteluä, kuvaamista, kiinalaista ruokaa ja hupaisaa menoa.
Wilmakin oli niin reippaana vaikka pauketta kuului suhteellisen ripiään tahtiin.Olen niin iloinen siitä, ettei tuo reakoi niinkään mitenkään ilotulitukseen.Valokuvien tultua haltuuni asettelin noita albumeihin jotka olin saanut haltuuni. Olen lajitellut albumit siten, että noilla kaikilla on jokin aihepiiri, kuviensuhteen.
Valokuvat ovat minusta vallan ihania ja halunnut teettää koneella olleista kuvista jo pitkään valokuvia. Joulualennusten tultua päätin toteuttaa tämän! Ifolor on loisto, tuoltahan olen tilannut usemman vuoden aikan seinäkalenteritkin.

Niin ja Yukiconissa olen hommissa. Infolainen ilmottautuu! Olen vallan innoissani tästä hommasta, niin kokemuksen puolesta kuin muutenkin.
Asunahan tuonne kierrättyy Lala, joten luvassa on Deviluke siskosten infontaneuvontaa, yhdessä Viivin kanssa.

----------------------------
Cosplayn taholta on ollut hiljaista, monestakin syystä. Jotain pientä kuitenkin on tapahtunut, Ebaysta on tilattu erinäisiä osia tuleviin asuihin.
Nananlle on peruukki tullutkin jo haltuuni. Samoin tälle tulevat korvikset ovat hallussain. Muitahankintoja ei niinkään ole tullut tehtyä tälle.
Juvialle olin 2 eri sävyistä sinistä peruukkia tilaillut ja pohtinut kumman noista otan sitten käyttöön ja kumman pistään etsimään uutta haltijaansa. Kankaita tähän on tullut hieman pohdittua, mutta hankintaan nuo menevät vasta aikasintaan tammikuussa.
Ensimmäisen asuista työstöön lähtevät Nana ja Juvia. Ihan vain, koska vähiten hommaa ja Traconiin on vielä aikaa. Noel joka on tulossa viimeistaan Traconiin valmiiksi, lähtee kevään aikan työstöön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti