sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Joulukuu se lähenee hiljakseltaan

Tässä monenmoisten hommien ohella, on operaationa takin korjausta ja tautuointien suunnittelua. Arki koostunee pääosin samoista asioista, mutta myös muutamilla vaihteluilla. Säät ovat muuttuneet synkiksi ja harmaiksi ja lumen tuloa odottelenkin kovasti, jotta maisemaan tulisi edes hieman eloa. Jahka se lumi sieltä pian saapuilee?

Anni saapuili Mikkeliin tiistaina 10.11. ja paluuta tehden sitten lauantai aamuselta. Mikkelissä olossa aika kului oleilulla, keskustalla ja pienoisella sosiaalisoinnilla. Säitten ollessa nihkeät, ei kameran kanssa tullut ulkosalle lähdettyä missään muodossa. Taru vietti menossa mukana muutaman päivän ja Takkistakin tuli siinä muutamaan saumaan nähtyä, omilta hommiltaan.
Tarun ja Annin kanssa päädyttiin pizzaa tekemään ja 2 pellillistä katoilikin muutamaan päivään.

Nana sarjaa olen meinannut aloittaa kerääväksi jo jokusen vuoden. Aina kuitenkin tuonkin sarjan kerääminen on vain jäänyt ja jäänyt. Annin kanssa kesksutaa kierrellessä ja kirjaloppuunmyynnissä käydessä, vastaan tulivat 1 ja 2 pokkarit, englanniksi. Yhteishintaan 7€. Päädyin nuo ostamaan ja samalla päätin aloittaa etsiskelemään moisia.
Pokkareita  tähän sarjaan, kun on vain 21 niin enköhän tuon saa kerättyäkkin loppuun. Onneksi on kirpparit olemassa.

Perjantaina 20.11 oli Tarun vuosistamista ja Jukureitten kiekko-ottelun pällistelyä. Tässä menossa olikin Taru ja Marika kanssain. Hallilla puolestaan näkyiltiin Takkista, joka oli kouluhommien puolesta tuolla. Tästä siirryttiin kämpillein jossa hallilla ollut kokoonpano vietti iltaa siihen asti, kunnes naisporukan voimin lähdettiin juhlistamaan Kellariin Tarua. Siellähän aika meni kuten muinakin mukanamenossa baarireissuina.


Lauantai 28.11. puolestaan toi peli-illan Kristalla ja Kallella. Krista noukki minut kämpiltäin iltasilta ja illlan mittaan päädyttiin aloittamaan muutamalla lautapelillä. Myöhemmin paikalle tullen Takkinenkin. Iltaan ja yöhön kuuluni erillaiset pelit. Pääsin testaamaan myös Wii ohjaimella pelaamista joka olikin yllättävän hauskaa, vaikka osaaminen olikin sitten aivan toinen asia. Peli-ilta ollen vallan passeli!

Posti on tuonut Ebay tilailuja ja samoin koira saanut noista osansa: pussillisen pinnejä, jotka ovat osottautuneet passeleiksi. Joten hyvä ostos tuo oli. Osa pinneistä kylläkin meni Kristan Nellille. Loppuja paketteja posti on tuonnut lakkoiluiltaan hitaaseen tahtiin.

Savitaipaleella käväistiin Tarun kanssa sitten yhtenä torstaina tuon autolla. Sillä samalla reissulla sain jos jonkinmoista tarvara mukaan, niin ruokaa kuin sellaista mitä voin proppien teossa hyödyntää. Finfoumi on näistä yksi.
Samalla reissulla jäi Wilma porukoilleni hoitoon. W pääsee viihyttämään noita tuolla jouluun asti, jolloinka jouluja viettämästä palajan Mikkeliin, otan tuon mukaani.

Lumienkin tultua maahan ja Mikkeliin oli maiseman muutos huomattava! Se kauneus mikä maisemalle oikein tulikaan lumien tultua. Niiin nättiä. Oli se lumi kyllä sitä jotain mitä tuohon harmaaseen maisemaan kaivattiinkin. Puissa olevat lumet ja ne lumihanget. Kyllä kiitos. Koirakin nauttinee hangessa riekkumisesta täysinsieluinsa. Lisäksi lumi on koirastakin paljon kivempi saada poies, kuin kuraloska. Toivonmukaan nämä nyt pysvätkin maassa ja eivät tee tilaa loskalle. Loskahan on sellaista mitä ei kaivata sitten lainkaan.

------------------------------

Nashu jäi monen mutan seurauksena tulevaisuudelle. Yukicon tulee menemään kierrätyksellä, Lalan asulla. Lalaa kierrätän vallan mielelläni, koska asu on vallan passeli ja hahmona Lala on mieluinen. Suhteellisen random.
To LOVE ru'ilemaan tulee kanssain Viivi. Tai alustava suunnitelma on ainakin tälläinen. Deviluke siskokset Momo ja Lala Yukiconiin~

Nashun jäädessä taustalle, on eteen tulevaksi, työstöön aloittavaksi hiljakseen kevään aikana Noel, Juvia ja Komatsu Nana. Noelin päämäärä on valmistuvaksi Traconiin ja Komatsun taasen Animeconiin. Näitä tulen työstämään aina sitämukaa, kun aikaa, rahaa ja kinostusta on.

Tulevana kesänä (kun olla edes joulua selätetty vielä..) olisi tarkoitus kuvauttaa noita asuja, joista vielä kuvia saatu. Tai kevään aikana, riippuen miten säitä, aikaa ja muutamamukavaa sattunee kalenteriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti