tiistai 13. lokakuuta 2015

Koska lokakuu on syksyn sydänkuukausi, eikö?

Josjonkinlaista ja monenmoista. Mystinen kuume on kummitellut 3viikkoa vieraanain. Tämän tiimoilta päädyin sitten lopultakin menemään arvauskeskukseen selvittämään mistä oli kyse. Monien välikäsien jälkeen, oli tulos seuraava: mysteeri. Kuume alkoi ja loppui sitten lopulta kuin seinään...

Tiistaina 13.10. saapuili haltuuni postin tuoma paketti, kotiovellein. Paketista tupsahti sitten uusi yhteisyökymppanein: Pfaff Coverlock 3.0 -saumuri. Kyseessä on saumuri, jolla pystynee tehdä peitetikkiä eli juuri tuota tikkiä, mitä t-paitojen helmassa on.

Oulussakin tuli käväistyä. Oli toimintapainotteinen viikonloppu ja ennen Ouluun saapumista oli välipysäkkinä Kuopio. Annin kanssa sitten perjantaina suunnattiin pohjoisempaa ilmansuuntaa, Oulua kohden. Tuonne saapuilivat myös Takkinen, Thomas ja Tomi. Viivi ja Markus tajoten pulputtajiensa kanssa majoituksen ja seuransa.
Tällä reissunaikana Wilma oli hoidotta Tarulla ja pääsi olemaan...pupu. Koira oli sitten päätynyt kuulemma loikkimaan kaninkanssa kilpaa ja leikkimistäkin tapahtuni. Wilma oli päässyt myös tekemään tuttavuutta kissan kanssa. Jahkakaan tästä oikein kuulemma mitään ollut tullut, koska koira ollut tajunnut kissanpentua. Wilma oli kuitenkin saanut pupupainotteisen hoitoviikonlopun ja koiralla ollut kivaa.

Supernaturallin 11 kauden alkaessa, olen pällistelluyt tuota. Koska parasta. Samalla olen päätynyt pällistelemään myös Adventure Time'ä, jonka kylläkin sain kirittyä uusimpaan jaksoon. The Big Bang Thorynkin jatkuessa on tuota tullut katseltua. Sarjoja, sarjoja, joka puolella sarjoja. Niin ja Katastrofian anatomia, katsokaa sitä. On meinaan hyvä.


Ompeluhommia on sitten jotain tullut harrasteltua: korjasin kaverein takista vetskarin kuntoon. Muovinen vetoketju vaihtuni metalliseen.
Toiselle taas olen ommellut tuon rottalaisille riippumattoja.

Viikkoihin on kuulunut kuvaamista omineen ja seurallisena. Olen päätynyt kameran kanssa liikkeelle omineni (koira ollen mukana), mutta myös seurallisena. Välillä Tarun ja välillä Marikan.
Marikan kanssa ollaan käyty kuvailemassa ympäri Mikkeliä. Ollaan löydetty vallan kivaisia kuvauspaikkoja ja sään ollessa vallan naseva. Samalla on tullut hyvät kuntoilut kun ollaan tosiaan kävellen ja pyörillä liikuttu. Oujea.

Halloween toi tullessaan jotain pukuilua. Koitin mennä mahdollisimman pienellä budjetilla, max 10€. Ja tämä tulikin hyvin pysyttyä, rajojen sisällä. Teemana ollen kauhu ja koska tahtonut mennä niillä perinteisillä päädyin työstämään kitsunen.
Kolme ketunhäntää tein jo omasta takaa löytyvistä tarvikkeista ja samoin korvat.Täytettä tosin sain tyynylahjoituksen kautta Tarulta.
Mekko sitten oli alkujaan Cindryn cossista, mutta joutui uusioon. Cindryn kun uusin, teen asun paremmin kuitenkin.
Oranssi lettein tuntui kaukaa haetulta jotenka päätin ottaa peruukin käyttöön, tummemman letin.
Asuun tuli tosiaan vain panta ostettua, johon korvat kiinnitin. Kaikki muut olivat sitten omastatakaa. Jotain hyötyä tästä cosplaystakin on vissiinkin.
Myöhemmin vielä silppusin mekon alaosan irti ja vaihdoin tuon täyskellolliseen.
Kuitenkin, Halloween tuli vietettyä Kristan, Marikan ja Tarun kanssa. Oli hubaa!

7.11. Launatiana käväistiin Johannan kanssa Lappeenrannssa, bussilla. Tuolla oli eräs näyttely cosplaysta, jossa myös Johanna esiintyi niin oli hyvä syy suunnata käväisemään Lappeenranta seikkailulla. Illasta suunta oli viel Tarun kanssa kiekkoa pällistelmään, Mikkelin hallille.


-----------------------------
Yukiconiin tuleva asunen FF XIV, Nashu saattanee jäädä kauemmas ja Yukin asuksi tulee Lala kierrätykseen. Ihan yhdeksi syyksi olkoon raha.
Vaikka Nashuun onkin suhteellisen paljon osasia hankittuna, on siihen suhteellisen paljon vielä hankkimattakin. Tämän lisäksi koska olen keräämässä säästöä niin niin. Jostain on luovuttava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti