sunnuntai 16. elokuuta 2015

Mopillinen elämä jatkukoon ja kuvaushetkiä

Arkea, vieraita ja Mikkelieloa. Tätä tämä pääosin on, mutten valita. Wilma käväistiin hakemassa Staipaleelta Marikan ja Tarun kanssa keskiviikkoillasta ja perjantaina saapuili Nina sitten Mikkeliin. Eloin on ollut vallan loistoa, mutta kyllä tuo koirallinen elämä nosti lisäpisteitä.

Maanantaina 20.7, kun Takkinen täytti vuosia ja kun synttärisanakari hippaloi omillaan, oltiin suunattu Tarun kanssa ulkosalle ja nauttimaan säästä. Samalla päädyttiin räpsäsemään tuosta kuvaset, kaiken muun kuvailuni ohelle.
*klik*

Keskiviikko illasta käväistiin tosiaan Savitaipaleella autolla, hakemassa Wilma haltuuni. Matkaseurana tatteilivat Taru ja Marika. Kauaa ei kotosalla oltu ja paluumatkaan lähdettiinkin suhteellisen pian kamojen ja koiran kanssa. Oli hyvä olla koirallisena taasen! Reilupelimeininkinä pääsen pesemään Moppein sitten joku päävä tässä, koska koira oli ottanut maalaiselosta kaikenirti...ou well.

Perjantaina saapuili Nina illasta Mikkeliin. Tämä majailisi Etelä-Savossa jokusen tovin.
Viikonloppu kului olemalla, kuvailulla ja dörppäilyllä. Kuluva viikko puolestaan aikalailla samalla menolla. Taru hiippaloi menossa mukana ja satunnaisesti myös Takkinen ja Marikakin. Torstaina sitten Nina katoilikin omille seikkailuilleen ja illasta myös Tarukin. Oli hassua olla taas omineen koiran kanssa, oli rauhallista.
Kuvia*klik*

Seuraavana päivänä suuntasin hyvän sään innoittamana ulkosalle seikkailemaan, koiran ja kameran kanssa. Tämä reissu osottautui hyväksi monella tapaa: sää oli loisto kuvausää, koira pääsi maastokiipeilemään ja löytöretkeiltiin uusia kivoja paikkoja.


Maanantaina 3.8. alkoi sitten työt Intersportilla. Luvasa olisi suoritettava loppuun työssäoppimiset eli kuutisen viikkoa menee tuolla, kyseisessä paikassa.
Ensimmäinen päivä sujui hyvin ja tämä lähinnä sillä, että hahmottelin missä liikeessä olisi mitäkin.

11.8. Sitten saapuili Anni Mikkeliin! Oltiin puhuttu, että tuohan voisi tulla Mikkeliin maisemavaihdokseen ja samalla voitaisiin viettää tämän 23 vuotis synttäreitä. Tämähän toteutui. Illasta käytiin hakemassa  Anni vierailu Mikkelissä kesti perjantai aamuun, jona aikana käytiin kiertämässä Mikkeliin ja Otavaan, kiertelemässä kaupungilla, pitämässä kivaa ja kaikkea muuta mukavata. Katjaa käytiin myöskin moikkaamassa Otavassa yhtenä iltana. Aika kului siivillä!
Kuvia *klik, klik*


14.8 Sapuilivat illasta vanhempani Mikkeliin. Lauantai menikin suoraan asioita hoidellen ja mukaan tarttui mm. hopeiset korviset, kirjontalankaa, silikoninauhaa, herneitä 3litraa, mansikoita, hiushoitolitkuja, värimaski, hiusvärit, taulukehykset, luurin laturi (entinen oli niin kuollut että hallelujaa), hiomapaperia ja muutamukavaa. Kalamarkkinat käytiin myöskin katsahtamassa.


Olen saanut järjestettyä myös kämpän sisältöä paikoilleen. Siivoilin muutamaa laatikostoa ja kaappia kuntoonsa, jotta tavarat saisivat viksumpaa asemaansa. Olen ehkä jokusen hetken viirannut noiden selvimistä, koska lahnaus. Mutta, ainakin nyt nuo ovat pois työjärjestyksestä.

Tässä ajassa on myös käyty Huvarissa hamekassa evästä. Jyrki Sukula oli käynnty ehostamassa tuota, mutta samalla PILANNUT täyslihahampparin, tunkemalla siihen ylimääräsitä ja tällöin tuosta tullut yksi liian iso kaaos. Jyrki tiedä mistään mitään, stana. Pahamielihan täyslihahampparin pilaamisesta tuli vain.
----------------------------

Cosplayn osalta on ollut hiljaista. Miksikö? Koska arki ja rahatilanne. En ajatellut laittaa vikoja rahojain cosseihin, jotenka ainut vaihtoehto on vain siirtää noiden työstöjä.

Mutta, Traconiin. Refian mirriasu on kenkiä vaille retiisi ja tämä tuleekin Traconiin. Näihin onkin materiaalit ja sotavärmeet hankittuna, kaavoitus ja työstö vain odottavat ajankohtaansa. Peruukki on Refialle tilattu ja jos käynee niin ettei tuo kerkeä ajoissa tulla, niin otan oman pääpehkoin käyttöön. Onhän tätä oranssia hiusta paljonkin päässä ja mallisesti suhteellisen toimiva.
Seuraavassa merkinnässä siis on kertomusta Refian kenkien työstöstä!


2016 vuodelle on taas puolestaan suunnitelmissa tekaista Nashu, Fina Fantasy XIV'stä. Yukiconiin. Tästä on tulossa alustavin suunnitelmin pientä ryhmääkin, kaveripiirissämme. Tälle onkin jo aloitettu sotasuunnitelmaa tekemään ja ekoja asioita hankittu. Kyllä tästä vielä jotain infoa tulee ajallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti