torstai 16. heinäkuuta 2015

Juhannusta, vanhojen ajoneuvojen kuvailua ja coneiluja

Kuvailun tuntua, arkea, juhannusta ja cossin tavaroitten hankintoja. Juhannus oli vallankin vilkasta ja tapahtumarikasta aikaa ja kiitokset kuulunevatkin jussiporukallemme! 
Ennen kesäkuun loppua päädyin myös palajamaan takaisin oranssiin väriin ja hyvälle tuntuukin. Punaruskea oli kiva, mutta kyllä tässä oranssissa on sitä jotain~

Mimicon oli vallan kivaisa tapahtuma jossa olin kuvaajan hommissa. Kokemuksena vallan hieno ja tapahtuma sellainen, että kyllä tuonne halajaa toistekkin menväksi, toivon mukaan kuvaajaksi pääsisin toistekkin.
Lauantaina lähdettiin Takkisen ja Marikan kanssa kohti Mikaelia, jossa pidettäisiin Mimicon. Enne ovien avaamista käväisin EA pisteellä teippaamassa varpaani ja hakemassa ohjelehtise, työohjeet ja kulkulappusen. Päivä olikin vallan ripeätahtinen ja päivä menikin pääosin kuvaamisesta, kuvaamiseen. Parisen photoshoottia kerkesin kuvauttaa, ohjelmien kuvaamisen lomaan.
Sunnuntaina olikin mukana porukassa myöskin Taru. Tälle coni oli ensimmäinen ja päivän päätteeksi, ei kokemus ilmeisesti huono ollut, kerta sanoi tulevansa coneihin toistekkin jne. Höhö.
Kuvien kanssa puljaus puolestaan eteni hitaasti koska Mikkeliin muuton jälkeen olen istunut paljon vähemmin koneella.
Mutta: Kuvia *klik*

Juhannusviikon torstaina saapuilivat Thomas ja Nikolai omine aikoineen. Pulmulla ollen hieman ongelmia autonsa kanssa, joka puolestaan oli tehnyt yllätyksen matkaan. Perille tuo kuitenkin selvisi!
Perjantaina lähdettiin fresbeegolfaamaan, vaikkakin Tarun kanssa hoidettiin tuo työnjohtajan puoli tältä osalta. Sillä aikaa kun jätkät heittelivät kiekkoja, hiihtelin siellänsuntäällä, lähistöllä kuvaillen. Taru ollen jokseenkin mukana, mutta hyttysten määrän seurauksena, päätyi tuo autolleen, jossa tätä ei purtaisi niinkään.
Lauantai .Illasta lähdettiin liikkeelle. Ulkosalle kävelemään ja olemaan.
Sunnuntai sään ollessa kivaisa, oli suuntamme luontoa kohden. Lähistöllä oli luontopolkuja ja maastossa käppäilyä. Parasta! Tälläkin kertaa toimin hyvin hyttysmagneettina.
Maannataina katoili Thomas aamuselta kohti Vaasaa, myöhemmin myöskin Pulmu paluumatkalleen.


Lauantaina 27.6. sittten oli Old Timer Run -tapahtuman kuvaamiset. Nimensä mukaisesti oli kyseessä vanhojen ajoneuvojen tapahtuma, jonne olin lupautunut tulla kuvailemaan.
Koska vanhat ajoneuvot kiehtovat, oli tämä kokemuksena vallankin mielenkiintoinen. Ja olenhan jo monta vuotta aijemminkin päässyt katsomaan kun nämä ajoneuvot ajavat tietyn kunniakierrosreitin. Tämä kyseinen reitti kulkee mm. Savitaipaleen lävitse, josta olen kotoisin.
Kuitenkin suuntasin aamuselta tapahtumapaikalle, Visulahteen. Työvoimana, kuvaajana sain työvoiman paidan itsellein, joka kylläkin oli semi iso, mutta pikkuvikoja! Tuolla päivä kului hyvällä säällä, mitä nyt loppuvaiheessa pieni sadekuuro yllätti tapahtuman. Autoja tuli kuvailtua ja ihailtua. Mustangit eritoten veivät sydämein, koska oh my~
Kuvia *klik*Kesäkuun lopulta vaihtui myös päänuppein väri, takaisin oranssiin. Tämä on ollut kaikinpuolin vallan loisto päätös, koska oranssissa on vain sitä jotain. Tällä värillä sitten mennään siihen asti kunnes keksin jotain muuta tai kyllästynen tähän. Eli pitkä oranssi putki on luvassa!

Ennen Animeconia Wilmalla koitti pesupäivä ja tuo päsisi taas riekkumaan hetkeksi valkoisena ja puffina Moppina. Ja käväistiin Savitaipaleella Tarun ja Takkisen kanssa. Wilma lähti lomailemaan perinteiseti vanhemmilleni ja samalla sitten käväistiin mummolla ja papalla saumuroimassa ja langoittamassa tuon saumurikuntoon.
W palajaa sitten luokseni, kun päädytään tässä parinviikon sisään käymään Lappeenranssa ja ajamaan Savitaipaleen kautta. Tämä koiraton eloin on ollut suhteellisen toimetonta.

Animeconin jälkeen sain kivaisan infon Uppaselta. Tämä ilmoitti olevana Mikelissä ja voipojat, tämäkö olikin vallan pop info! TTCS pääsisi näkyilemään, pitkän ajan jäljiltä. Siskoain olikin jo ikävä ja samalla pääsin näkemään tuon uuden tassuttelijan, Neulan. Neula olikin vallan symppis tapaus ja vallan lupaava tapaus vaikka ikää olikin vasta alle vuodenverran.

Animecon 2015 puolestaan vierähti vallankin nopeaan tahtia ohitse ja käteen jääden ihan 7½ tapahtuma. Immeisten kanssa sosiaalisoidessa ja parissa ohjelmassa käyden vierähti viikonloppu, pääosin. Lauantai vierähti Viviä kierrättäen ja sunnuntaina cossittomana, vaikka alkujaan piti Lucya kierrätää. Jalat kuitenkin sanoivat toista korkkareille. Vaihtoehtona hyvä, koska sääkään olisi ollut Lucyn asulle suotava.
Annille kiitos, majottamisesta! :>
Yukino tuonne ei valmistunut, koska rahat loppuivat kesken. Yukinon oli tarkoitus siirtyä Traconiin, mutta sitten tajuten, että enhän minä tuossa juurikaan pystyisi suorittamaan yleiskuvaajan hommiani kunnolla, joten päädyin siirtämään Yukinoa vielä eteenpäin ja työstäen tuota hiljakseen. Aikatauluttomasti.


Traconiin sitten pohdin, että mitä tilalle nakkaan päälleni ja päädyin siihen, että teen Refian asun loppuun: kengät ja peruukki työnalle. Muutehnan tuo olisikin valmis, koska opparein.
Asun työstö lähtee käyntiin elokuussa, kun rahatilatein on hieman normaalisoitunut. Muutto ja kesän tuomat myllerrykset ovat osanneet sotkea rahapussiain aika hyvinkin, mutta kyllä tämä tästä!

Luvassa on monenmoista pientä aktiviteetiä ja sekä myöskin kuvauskeikkaa. Tämä sitten kun saadaan mieluisa päivä sovittua niin sään kuin töittenkin puolesta~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti