torstai 11. kesäkuuta 2015

Kun valtakuntaan palataan ja uudet tuulet puhaltavat

Kuopio on taakse jäävä ja Mikkeliin palattu uudelleen. Valtakuntani on taas silmieni alla paremmalti. Kyllä vain sanon, että tämä päätös on ollut yksi parhaimmista vähään aikaan, monella tapaa: sain mm. sosiaalista elämää, kivan asuin ympäristön ja tutun sellaisen.

Vika viikko Kuopiossa sujuili nopiaan, pääosin kouluhommien parissa ja torstaina sitten vikan amiskan olopäivän puuhillaan. Oli hyvä sanoa heipat amiskalle, jotä en kylläkään jää kaipaamaan sitten yhtään. Tähän mennessä huonoin koulu, kilpaillen ykkössijasta peruskouluin kanssa. Hyhyh. Mutta, kesän työssäoppimiset ja uudet haasteet odottavat nytten!

Torstaina ja perjantaina käväisin kameran ja koiran kanssa ulkosalla kuvailemasa, kerta sää ollen niin kivaisa. Illasta sitten pakkailin kamojain.
Perjantain operaatioon kuului myös Annin muuttoapuna oleminen päävällä. Muutamat pussukat päästiin tosiaan viemään tuon uudelle kämpälle ja tästä sitten suunnattiin keskustaan kiertelemään hetkeksi.
Lauantaina 30.5. Wilma pääsikin mukaan töihin kanssain, Daigaan. Nelisen tuntia töitä ja kämpille tallustelu, jonne Krista ilmestyi puoli kolmen aikaan. Kamat autoon, Ikean ja Bilteman kautta oli suunta kohti Mikkeliä!
Mikkeliin päästyä olivat vanhemmat tuolla ja vikojen tavaroitteni saapuminen haltuuni. Vkl menikin sitten tavaroitten paikoilleen asetteluilla.


1.6. maanantaina alkoi työt klo 08:00 Henkassa ja Maukassa. Ensimmäisen päivän ollessan loppu, oli kehuja tullut työntekijöiltä. Hyvällä mielin oli hyvä päättää päivä.

Tiistaina sitten oli pääsykokeen vuoro, klo 08-17 hiippaloin Mamk'in käytävillä ja suorittaen eri koetehtäviä. Tomi ollen ihana tuutori ja saaden kamalan jännitysstressin poies ;___;
Nyt odotellaan vain sitten tuloksia! Tahdon tuonne opiskelemaan :I

Muuten aika on mennyt suoraan töillä, arjella ja olemisella. Desucon viikko oli suhteellisen cossin tekopainotteinen.
Desuconissa käytiin Tomin ja Takkisen kanssa autolla, Mikkelistä käsin ja mennen aina illasta takaisin Etelä-Savoon. Kaikinpuolin kiva ratkaisu! Desusta sitten ole liiemmin mitään sanomista, Koalaa molempina päivinä ja immeisten kanssa palloilua, kuten aina. Lauantai oli jokseenkin mitäänsanomaton, mutta sunnuntai sitten parempi! Käytiin paneelikin kuuntelemassa.
Tämän jälkeen voikin hengähtää hieman enemmin, kun Mimiconiin on asu valmis.


Kämpän sisustus loksahtelee hiljalleen paikoilleen, mutta tavaroita uupunee hieman. Kaikki aikanaan! Kesän aikana koitan saada kaiken kokoon, jotta sitten olisi vallan 10/10 meno. Aikahyvin kaikki akuuttiset ostokset onkin hankittuna / tuloillaan.
Wilma on asettautnut HYVIN. Tuo ei ole koskaan ennen asettunut mihinkään muuttamimme kämppiin näin hyvin. Oli samantien kuin olisi ollut tässä ennenkin. Loistoa! W'n uudeksi lempipaikaksi on ilmennyt sohva, jonka päällä makailee hyvin.
Kunhan kämpän saan kuosiin, voisin tuosta kuvaa ottaa~

-------------------

Alkujaan oli tarkoitus tekaista Lucy (tai no kierrättää) Animeconiin tulevaan Fairy Tail ryhmään, joka on sunnuntaina. Mutta, koska pitemmän aikaa on ollut kinostus tehdä jokin muu hahmo, kuin tuo kyseinen hahmo niin päädyin vaihtamaan uusille tuulille. Yukino on tulossa Lucyn tilalle.
Lucy on ollut tuttu ja helppo valinta kun on FT hahmoja cosseiksi tullut pohdittua. Yukino on kylläkin ollut listallain jo jonkin tovin ja vaihteluna varmasti kivaisa valinta.
Eli Animeconissa 2015, sunnuntaina hilluskelen Yukinon asulla~

Mutta sitten Koalan asuun. Piilarit tulivat Kuopiossa oloni aikana ja kangas tuli kanssa tuolla ollessa värjättyä, paitaa varten. Hame, kengät ja kaikki loput tarvikkeet olikin jo tullut hankinttua aijemmalti ja jäljellä olisi vain paidan työstö.
Paidan työstö sujui hyvällä tahdilla ja muutamat ongelmat tulikin ratkaistua suhteellisen ripeään tahtiin.
Googglettimet puolestain aloitin tiistaina tekemään, jonka jälkeen sitten jatkoin paitaa, kun pitihän massan kuivua. Massana ollen Paperclay, jota pääsin lopultakin testaamaan. Kuivuminen vei eniten aikaa ja tykästyin tuohon sen verta paljon, että tulen varmasti jatkossakin käyttämään moista massaa.
Kun sitten googglettimet olivat valmiit, oli asu valmis. Käsinet nyt toki jäivät uupumaan, sattuneesta syystä. Nämäkin ilmaantuvat asuun, kun sitten tuon uusin / kuvautan seuraavan kerran.

Koalan ollessa valmis, on Hinatan asun loppusuorat työstönalla, koska Mimicon on tulevana viikonloppuna täällä Mikkelissä. Seuraavaan merkintään tulkoon siis mm. Mimiconin tunmelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti