tiistai 26. toukokuuta 2015

Viimoiset viikot vierivät Kuopiossa elosta ja Helsinki valloitusta

Kevät lähenee loppuaan, ennenkuin on edes kerinnyt alkaakkaan ja ovella kolkuttaa kesä, erinäisine asioineen. Kuopiossa eleltävä aika hupenee kuin tiimalasissa valuva hiekka. Uudet seikkailut ovat pian ovella.
Vaikkakin loppukevät on ottanut omian sairastelun haasteista, on tämä eloin ollut vallan rattosaa.

Kirpparilla on tullut käytyä useamman kerran ja pitkästä aikaa sieltä on tullut löydettyä löytöjä: laukku, kiilakorolliset sandaalit ja kevät takki.

Perjantaina 15.5. päädyin polkasemaan aamuselta Pyykkisatamaan, jonne olin varannut vuoron. Koska konevärjättävää oli 3 metriä, valkoista kangasta. Tuolla aikaa meni tunin verran ja seuraavaksi olikin suuntana Kela. Kelasta sitten kirpparin ja kauppojen jälkeen majotukseen. Illasta käväistiin Amarillossa syömässä, Annin valmistumisen kunniaksi.

Koulussa työstöt ovat menneet neulosvaatteen ja asiakastyön (valmistin Ninalle) merkeissä.
Neulosvaate ollut sen erikoisempi: perus vetoketjullinen paita. Kankaan joinkkasin koulun palakankaista.
Asiakastyö puolestaan meni Ninalle ja tämäpä siten lateli ulkonäkökriteerit. T-paita, jossa pientä puffia hihoissa ja iso rusetti edessä. Kankaat käytiin ostamassa jo jokunen aika sitten.

Perjantaina 22. hypättiin Wilman kanssa klo 13:50 lähtevään junaan, joka suuntasi Helsinkiin. Kunnollinen kokonainen viikonloppu Kuopion asettamisen aikaan oli vierailu Helsinkin uumenissa, Ninan tykönä. Suunta oli Ninan kämpille, josta sitten suunnattiin aikanaan keskustaan, Kamppia kiertämään. Tuolla tuli vastaan jos jonkin moista ilmaista ruokanäytettä jne.
Lauantaina suunnattiin keskustaan hakemaan Tomi. Tästä sitten suunta oli Linnanmäki ja tuonne matka taittuikin sitten ratikalla. Lintsillä sitten kierreltiin ja kuvailtiin, nauttien samalla säästä. Tästä sitten suunta oli aikanaan Ninan tykö. Illasta mukaan saapuili Henna ja seuralaisensa. Möhemmälti sitten suunnattiin baareilemaan ja tuonne saatiin Teme menoon mukaamme.
Sunnuntaina sunnattiin saattamaan Tomi ensin bussiin, paluumatkaansa ja hieman myöhemmin sitten hyppäsin Wilman kanssa junaan. Paluumatka meni vallan rattoisasti, lemmikkivaunussa ollen Wilman kaima, maastomakkara eli pembroken corgi edustajana.
Reissu oli ihan 7½ arvoinen ja erityisen kivaisaa oli näkyillä Hennan ja Temen kanssa!


Vika viikko Kuopiossa sitten on lähtevä käyntiin. Torstaina olisi vika koulupäävä amiskalla ja hyvä vain. Lauantaina sitten 4 tuntia töitä ja Kristan kyydillä Mikkeliin. Lauantaina aikana pitäisi kämppääni saapuilla uupunevia asioitakin.
Eli tämä merkintä olkoon sitten viimoinen Kuopiossa kirjoitettava ja seuraava ensimmäinen Mikkelissä. Tuleva merkintä kertokoon Koalan asun etenemisest ja monesta muusta asiasta. Hurjaa.

Työt aloitan Mikkelin H&M'ssa sitten maanantaina 1.6, josa meneekin kesä näillänäkymin kokonaan. Tämän myötä saan haltuuni vaatetusompelijan nimikkeen ja ammatin.

--------------------------
Kouluhommiltani en ole päässyt työstämään Koalan paitaa juurikaan, kankaan värjäyksen lisäksi. Kouluhommat ovat nyt kuitenkin etusijalla ja Koalan paidan kerkiää hyvin tehdä viiikosa, kun olen Mikkeliin palannut.

Lisäksi listaltain siirtynee etipäin Sakuran The Last versio. Koska rahallisesti tulisi syömään ja voin Animeconiin kierrättää Hinataa. Toiselle päivälle on tulossa näillänäkymillä Lucyn jokunen asu ja koska NaruDossun vetämä FT ryhmä houkuttaa kovasti~

Puntaroin Digimonin paluun kunniaksi siitä, että tekaisenko jossain vaiheessa sitten Mimin vai Soran. Mimin letti on kivaisampi mutta Sora on ollut hahmona kivempi..asd. Noh, kaikki aikanaan.

P.S. valintakoekutsu loksahti kohdallein, tätä ilon päivää~ Kovasti koitan pyrkiä Mamk'iin opiskelmaan! Pidetään peukkuja, että opiskelupaikka tärppäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti