tiistai 12. toukokuuta 2015

Muutto ja muuton tuomaa eloa

Muutto, tavaroitten muutto Mikkeliin ja asettuminen kaverin nurkkiin spurguilemaan kuukaudeksi. Kaikenmoista on siis ollut luvassa ja nyt vielä muutama hassuviikko eloa Savon sydämessä.

Keskiviikkona 29.4. illasta tulivat vanhemmat ja alkoi auton pakkaus. Sama rumba jatkuni torstaina. Auton tultua täyteen oli luvassa vielä Eurokankaassa käynti ja muutamassa muussa kaupassa, ennenkuin alkoi automatka kohti Mikkeliä.
Mikkeliin päästyä, majottauduttiin yöksi Tarun tykö.
Perjantaina sitten aamuselta kämpälle, sopparin teko ja tavaroiden purkamista autosta kämppään. Muuttoavuksi tulivat Tomi, Taru ja Takkinen. Porukalla saatiin nopeaasti tavarat kämppään ja iso kiitos avustukselle kuuluukin! Loppu päivä kului pääosin lootia purkaen, ollen ja eläen vain.
Koko viikonloppu meni pääosin tuolla. Koitin sairastelultain pitää itteni hengissä erinäisten värmeitten avulla ja samalla kuitenkin ollen menossa mukana. Sunnuntaina ennen lähtä Tomi käväisi vielä sosiaalisoimassa ja kellon tullessa 16:00 oli suunta kohti bussiasemaa. Oli aika hypätä koiran kanssa bussiin ja suunnata vikalle kerralleen Kuopioon.
Kuopioon saapuilin 19:10 tienoilla ja suunta oli Annin tykö, jonne majotun 4 viikoksi, jonka jälkeen on suunta Mikkeliin pysyvästi.

Eloin Kuopiossa on ollut nyt vallan erillaista edelliseen elooni. Enemmin sosiaaisoimista. Vaikka tämä alku on ollut aika flunssapainoteista, niin eipä ole haitannt moinen liiemmin.
W puolestaan on tykännyt olla ja vallanutkin sohvan selkänojan itselleen, jossa tähystä ulos ikkunasta ja möllöttää muuten vain. Sohva makailua tämä pääseekin sitten jatkamaan Mikkelissä, jonne saadaan sohva kanssa! Wilma on muutenkin ollut vallan ihana ja tavallista enemmin kyhnäää. Tiedän tosin syyn, joka on se, että olemme kylässä / reissunpäällä. Tämän lisäksi ton persoonallisus on sanut lisää leveleitä.


Perjantaina päätin suunnata pyörällä liikenteeseen ja käväistä Lidlin kautta hakemassa sapuskaa. Tältä palattua sitten menikin ilta muissa hommissa. Navigointi ajelutti ylimääräisellä 4km lenkillä, ennenkuin opasti Lidlille.
Viikonloppuun puolestaan sisältyi kuvailua, olemista ja muuta mukavata.
Lauantaina 9.5. töitten jälkeen suuntasin Charlsonille jossa Annin kanssa pällisteltiin Muumeja!
Sunnuntaina puolestaan suuntasin kuvailemaan ulkosalle, koska nätti sää.
Kuvia *klik*


----------------------
Paidan työstö jakautuni kahteen versioon, joista jälkimmäinen päätyni sitten viraliseksi.
Miksikö kaksi? Koska kangas ei soveltunut vaikka luokkalaisein jota hehkutetaan sen minulle möi ja miten olikin niin varma että toimii. Taas sain huomata miten vaistoni ei petä ja luokkalaisein oli väärässä.
Tämä tosiaan veroitti ostamaan toisen kankaan joka tulisi värjätä sopivan sävyiseksi. Konevärjäystä.

Tämä värjäys paikan etsiminen onkin nyt luvassa (lue työnalla), koska kangasta on 3 metriä ja tahdon kerralla värjtätä koko kankaan koneessa niin tarvitsen isomman pesukoneen joka minulla on käsienulottuvillani.
Toivonmukaan seuraavaan merkintään mennessä olen päässyt aloittamaan paidan työstön ja tuo onkin joko valmista tai hyvällä vauhdilla.
Kovasti tahtoisin päästä väkertelemään cossia eteenpäin, mutta minkäs teet :I

P.S. Niinja piilarit tuli tilailtua Koalalle ja Hinatale. Nämä ovat matkallain osotteeseeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti