sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Lomaa, Wilma 5 vuotta ja vierailijoita

Lomaviikon tuoksua, joka melkein ovella kolkuttaa. Sitä ennen kuitenkin on suoriuduttava perus arjesta, kuvailuista ja muutamasta muusta asiasta.
Tuusniemen näyttely oli vallan kivaisa piristys arkeen. Sekä mukavien immeisten näkeminen, että koirien kuvailu ja pällistely oli viihdyttävää vaihtelua~

Posti on tuonnut Koalalle tilaamani hatun, muutaman muun tilauksen Ebaysta, koiralle hoitolitkuja ja muutaman muu asia.
Pääsen hiljakseen jatkamaan cossejain, joista kertoilenkin sitten seuraavassa merkinnässä enemmälti.

Sunnuntaina 22.2. suuntasin aamuselta Outin kyydillä Tuusniemen kehiä pällistelmään. Lähtö oli klo 09:30 tienoilla. Automatka meni suhteellisen nopiaa, horrostaen omalta osaltain. Kehille kun sitten päästiin aikanaan, oli haahuilun vuoro eli kiertelin ympäriinsä ja etsin kuvattavaa. Coton kehän alkaessa, suuntasin tuota kuvailemaan.
Päivän saldona ryhmänäyttelystä oli sitten kivais määrä kuvia, muutamien koirien syliin tunkemiset ja pusuttelut. Kämpille päästyä oli Wilmalle pitkät haistelut, että missäs sitä omistaja oikein onkaan ollut, kun noin monen koiran hajut vaatteissa on.
Outille ja Roosalle myös kiitokset seurasta!
Kuvia löytyy sitten sunnuntain kehistä täältä.

Daiga Daiga Duu'lle
olen saanut tehtäväksi suunnitella koira-aiheisen heijastus tuotteen. Useamman vaihtoehdon joukosta valikoitui yksi tuote sitten valmistukseen ja myöskin myyntiin (seka Kuopion liikkeeseen, että Helsingin jälleenmyyjä liikeeseen joka myy Daigan tuotteita).
Ensimmäinen noista sitten menikin Annille ja yhden sain valmistaa itselleni muistoksi, moisesta.


Lauantai 28.2. suunnattiin Annin kanssa kuvailemaan Musti ja Mirri areenalle welsh corgi erkkaria. Tuolla hurahtikin koko aamupäivä ja kehien loppupuolella päätettiin suunnata Prisman kautta bussiin, joka veisi keskustaan.
Kuvia löytyy täältä.
Illasta sitten koira ja kamat noukkimaan kämpiltä ja bussilla kohti Mikkeliä. Tästä ei tarvitse bussilla jatkaa (eihän niitä siihen aikaa enään kuljekkaan) vaan isi on lupautunut tulevaksi hakemaan minut kotio.

Viikonloppu meni kotosalla ja maanantaina pääsin autokyydilla aamusta Mikkeliin. Nimenomaan aamusta, koska heräsin klo 05:00 ja Mikkelissä olin 07:15 tienoilla. Taru noukki mukaansa ja suuntana oli tuon kämppä. Viikko Mikkelissä sisälti sosiaalisointia, keilaamista, möllöttelyä ja hauskanpitoa. W nautiskellen menosta sen minkä kerkesi.
Lomalta palailtua, aloitin hetiperään sairastelut. Flunssa ja kurkkukipu, kuumeineen päätti tulla kyläilemään.


13. ja perjantai. Työpäivä, illemmasta sitten kangaskauppa ja kämpille. Tästäkin myöhemmälti, Annin kanssa keskustaan miittailemaan. Tuolta suuntasimme aikanaan kämpillein mussutelemaan eväst ja puolenyön aikaan suuntasimme koiran kanssa asemalle.
Ninan kanssa suuntasimme sitten kämpillein ja mällöttäen jokusen tuntia ylhäällä, kunnes väsymys voitti.

Lauantai sisälti päivällä kokoontumisen keskustassa. Menoon mukaan tulivat Riina, Saara ja Anni. Keskusta kiertelyä ja Rax'issa käynti. Palloina oli hyvä vyöryä pois tuolta. Annin ja Ninan kanssa sitten palattiin ajallaan takaisin tukikohtaamme, hengähtäen hetken verran. Anni katoili illasta töihin ja me jäimme Ninan kanssa möllöttelemään. Tällä välin päädyin pesemään Wilman, koska kurainen ja keväinen maasto oli tehnyt tehtävänsä. Saara saapuili illanmittaan mukaan menoon ja illan tuntemilla päädyttiin piipahtamaan Amarillosssa ja moikkaamassa Annia, joka oli tuolla töissä.

Sunnuntaina möllöteltiin pääosin, jutellen asioista maan ja taivaan väliltä Saaran ja Ninan kanssa. Päivemmästä Saara katoili omilleen ja Nina hyppäsi palauumatkan tuntumaan.
Samalla saumalla suuntasin Wilman kanssa etsimään kuvauspaikkaa, jossa saisin tuosta 5 vuotis kuvat. WilmaMoppein olisi nyt aikuinen koira, 5 vuotias!
Synttärilahjan W saa johonkin saumaan, kun jotain tuolle keksin~


P.S. pääsin Mimiconiin kuvaajaksi~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti