maanantai 16. helmikuuta 2015

Plussan ja pakkasen kilpajuoksua

Loskan paluu. Voisii olla hyvinkin nimi, jos pitäisi nimetä viikoon sää. Asteet tosiaan putosivat plussan tuntumalle, sen verta hyvin, että loskaahan siitä syntyni. Perinteisesti, tämä sitten jäätyi ja suli hieman taas. Noh, ainakin kevään tulo on kohtapuoliin ovella kolkuttavana~

Naruto The Last -leffa. Ei miulla muuta, mutta aivan yli ihana leffa! 10/10 ja silmieni vuotamisen määrä. Loppu varsinkin on tuossa jotain niin söpöä että oksat poies! Ulkoasullisesti niinkuin kaikinpuolin muutenkin.
Leffa tosiaan nosti intoin väkertää Hinatan ja Sakuran asut valmiiksi. Odotan kyllä Hinatan asun tekoa enemmin, koska olen alustalähtien tykännyt tuon asun kokonaisuudesta enemmin. Sakuran asu on kiva kanssa, mutta ei niin kivaisa kuin Hinatalla. Ehkä liian simppeli makuuni, mutta kuitenkin sen vaste kiva, että tahdon moisen tehdä.

Tiistaina käväisin ruokkiksen yhteydeässä kaupassa. Matkaan lähti ämpärillinen appelsiinejä. Kyllä, ämpärillinen. 5€ hintaan nuo sai niin en voinnut olla vastustamatta. Ja sainhan hyvän ämpärin, joka oli vielä sininenkin. Pomon ilme oli jännittävä kun tulinkin takaisin ämpärin kanssa. Onneksi reppu oli mukana tuona päivänä töissä.

Töitten jälkeen kämpilleni tullessa, katsahdin postilootaani. Siellä oli paketti: Muumit Rivieeralla DVD'n! Jumansfiidu tätä olinkin odottanut jo jonkin tovin. Leffaan asti en kerennyt..okei saanut aikasiksi mennä ja jäin sitten odottamaan julkaisua DVD'n muodossa.

Keskiviikkona lähdin töistä tuntia aijemmin, jotta pääsin hoitamana työhomman koneellein, pomon käskystä. Puljailin nimittäin tuona päivänä otettujen kuvien kanssa. Ilta menikin noitten kanssa pääosiin kokonaan, sivussa ollen pyykkivuoroin.

Viikonloppu tuli ja meni monenmoisissa, semi rauhallisissa touhuissa. The Big Bag Theory'yn (tuttavallisemmin varmaan monelle Rillit huurussa) maratonin. Koska olin aikoinaan mennyt sekasin missä olinkaan menossa, aloitin alusta katselun. Siinä ohessa vähän mitäsatttuu tekemisiä. Kuten koiran kanssa säätämistä ja protojen tekoa.
Sunnuntaina sään ollessa kivaisa, ajattelin suunnata ulkosalla kuvailemaan ja kiertelemään ypäriinsä koiran kanssa. Jäälle erehdyttiin myöskin tallustelemaan ja Wilma pääsi ihmettelemään luistelijoita ja hiihtäjiä.


Tulevana perjantaina on satamassa jokin hiihto/luistelu tempaus ja illasta ammutaan raketteja. Mitenniin ajattelin mennä tuonne valokuvailemaan? Höhöh.

-----------------------

Cossien kangashankinnat olen päättänyt hankkia kerralla, köntässä. Miksipä erissä ostelemaan, kun voinee kerralla hankkia kaikki oleelliset asuihin. Olettaen, että moiset kaikki löytynevät kerralla.

Paperille olenkin tehnty sotatarvike listain jo jonkin tovin ja laput laitellut sienällein sinitarralla. Koneen viereen, josta näen nuo helposti.

Olen aloittanut tekemään protja laatikoista ja pussukoista joita Narto (kyllä, puhun Naruto sarjaa Narto sarjana, kyseessä ei ole kirjoitusvirhe..tälläkertää) sarjan cosseillain esiintynee.
Hinatan selkäpuolella oleva pussukka, joka on suhteellisen iso on tehty protona. Tein paperille kaavat ja leikaksin nuo sitten kankaalta, jämätilkuista. Liurupussukkahan noista sitten kehkeytyi, mutta sovpin kokoinen kaikinpuolin. Kuvaa en moisesta ottanut, koska työstö meni kuin liukuhihnalla. Virallisesta sensijaan voisin koittaa jotain työstökuvaa ottella.
Viralliseen pussukkaan tulee sitten jämäkkyyttä ja jonkinlainen läppäkiinnitys.

Pussukkaproton tultua hyväksytyksi, tarkoitti tämä nyt sitä, että Hinatan asu olisi protoiltaan valmis. Sakuralle tarvitsee muutama prot-osuus tekaista ja Koalle paitaan hihat. Tämän jälkeen,..kaikki proton-osaset ovat valmiina ja kaavat odottamassa virallista työstöään.
Tämän seurauksena vuorossa on se odottamisen osuus, että rahaa tupsahtelee tilillein ja pääsen tekemään hankintoja ja aloittamaan asun teon!

P.S. Sakurakin sai vikan osasensa, vyötäröhärvelin protoineen valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti