sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Big Hero 6 -leffan tunnelmia ja talvista Kuopiota

Pientä pakkasta, leijailevaa lunta maahan, vierailija Kuopiossa ja paljon muuta. Lunta on leijaillut maahan ja ulkona onkin aivan ihanat nietokset, sopivasti lunta niinkuin talvessa pitääkin olla. Pakkasetkin ovat pysyneet suhteellisen vaihtelemattomissa. Sopivan pieni pakkanen~

Keskiviikkona 28.1. päätin alkaa yhtä hammasta vähemmäksi. Koska viisaudenhammas. Hampaan poistossa mennyt juuri mitään aikaa, vaan itsepuudutusaineitten laitossa ja sun muussa nemmänkin. Puudutuksen loputta, noin tuntia myöhemmin repimisestä ei kipua tuntunut missään. Suussa kylläkin maistuen veri ja vanutuppo sitäkin enemmin.
Särkyä tai minkään sortin kipua ei ilmennyt missään vaiheessa. Kaikkia olettamuksiani vastaan, tämä on ollut helpompaa mitä oletin. Koputan kuitenkin puuta.

Lauantaina 31.1. töissä oli operaationa tuotekuvausta (Daiga Daiga Duu'lle) ja loppu päivä meni muilla hommilla. Töitten jälkeen käväistä Eurokankaassa katselemassa kankaitten hintoja. Hinataan, Sakuraan ja Koalaan. Jotta sitten osaan varautua hinnallisesti moisiin. Huonolla tuloksella tuolta hiippailin kaupan kautta kämpille. Seuraavaksi suuntarin koiran kanssa ulos riekkumaan. W teki kauniita ilmakettyhyppyjä hankeen, naama edeltä. Perus Wilma siis.

Olen selvitellyt saumureitten eroja ja hintoja. Ja sitä mikä olisi viksu hankinta juuri minulle. Koska vanhemmat ovat luvanneet kustantaa valmistujaislahjaksi moisen, niin nyt odottelen vain lupaa tilaukseen. Etuajassa tuon kuulemmalti kyllä saan ja ennen kesää.
Saumurin jälkeen alkaakin olemaan kaikki oleellinen ja tarpeellinen sotavaruste ompeluiltaan.

nämä ja paljon muita tuli kuvattua

Aloitimpa turhien tavaroitten pakkailun laatikoihin. Koska hallussain on semi paljon tavaraa, mitä ei nyt tule tässä kevään aikana välttämättä käytettyä (kuten osa cosseista), niin päätin alkaa pakkailla moisia omiin laatikoihin. Laatikon kylkeen kirjottelin mitä laatikko sisältänee, jotta purkuvaiheessa sitten ei tarvitse arvuutella.

Viikko menikin sitten perusarjella pääosin. Töitä ja ilta koiran kanssa ja monenmoista touhua. Eri iltoina sitten satunnaisesti vähän eri hommia, kuten pyykkäystä, möllöttämistä, siivousta ja koiran kanssa touhuamista jne.

Perjantaina  6.2. töitten jälkeen kipaisin koiran hakemaan kämpiltä ja suuntasin bussiasemalle. Tarua hakemaan. Keskustan ja kauppojen kautta noutamaan leffaliput lauantaille ja siitä sitten kämpillein. Ilta menikin mm. Tie Eldoratoon ja Fairy Tail leffan katsomisilla.

Lauantaina aamuselta kuvaamista, jonka puolesta herättiin ihmisten aikaan ja valmistauduttiin kuvailulle. Aikaa ja paikkaa ei kuitenkaan oikein suopeutunut kuvailulle ja seuraavaksi suunnattiin keskustaan. Makuunin, jossa käytiin mässyä ostelemassa. Ja sitten leffaan (Big Hero 6) ja lopuksi syömään Raxiin.
Leffasta sen verto, että yksi parhaimpia Disneyn leffoja. Leffassa ei tullut mielestäni lainkaan tylsää kohtaa!vaan tapahtumat etenivät sopivaa tahtia etiäpäin. Lisäksi poikkeuksena oli lauluttomuus! Tyypillisessä Disney leffassahan aina lauletaan. Suomidubbikin oli hyvä. Hankintaan menee moinen, jahka vain DVD'lle ensin ilmestynee.
Raxista raahauduttiin kämpille josa Tarun kanssa menikin loppu ilta monenmoiselle touhulla. Oli hupaisaa!


Sunnuntaina sitten päivällä lähdettiin kuvausyritykselle. Julmetunmoinen, kylmä tuuli kuitenkin esti moiset ja palattiin takaisin kämpille. Käytävässä käytiin kuitenkin kuvailemassa ja tästä sitten hetkeksi hengähtämään, kunnes pitikin saatella Taru bussiiinsa.
Sassen kansa käppäiltiin Valintatalolle josta suuntasin sitten omineen kämpillein. Oli hirmun kivaa tämä Tarun käynti Kuopiossa!
Loppu ilta menikin sitten kuvien kanssa, siivouksella ja oleilulla. Hyvän viikonlopun jälkeen on kiva palata sitten maanantaina arkeen.
Tarusta otettuja kuvia *klik*.

-------------

Ja hei nytten on aika mainostaa! En pahemmin mainosta mitään, mutta nyt tehdään poikkeuksia!
Elikkäs, ystäväväin Nina on päättänyt avata itselleen kuvasivuston (joka painottuu kuvailuiltaan cosplaylle) Facebookin puolelle *KLIK KLIK*! Ninan sivusto toiminee nimellä Cosplayphotographer Neiti Nina.
Käykäähän ihastelemassa Neidin kuvia ja tykkäilemässä niistä :)

-------------

Koalan paidan proto lähti suhteellisen ripeään liikkeelle. Selvillä sävelillä oli helppo edetä ja varsinkin Hinatan palapelisuikalepaidan jälkeen kaikki tuntuivat nopialta. Tein vain puolikkaisen proton ja toiselle puolelle saatoin innostua tekemään Lucyn (FT) ns. "ruotsi" asun puolikkaista. Hups. Nyt hallussain on molemmat kaavat. Muutoksia tulee vielä tehtyä kun sitten alan työstämään moisia, mutta niin. Jälkimmäinen tosin menee työstöön sitten joskus, koska Koala on tämän vuoden operaatio.
Koalan asuun löytynee kengät, sukat, peruukki ja hattu aikanaa, Löysin vallan passelin oloisen lätsän kyseiseen asuun ja nyt vain odotan tuota, kuten peruukkiakin saapuvaksi.


Hinataan pohdiskelen vielä millaisen peruukin tuohon tilailen. Maaliskuun puolella ajattelin moisen toteuttaa ja pistää sitten tilaukseen, millainen se sitten ikinä onkaan sävyltään. On muutama todella kiva vaihtoehto joista on niin pirun hankala valita...

Sakuran asu puolestaan ei ole liiemmin edennyt. Peruukki, otsapanta ja pökät tuohon löytynevät. Kenkiä etsiskelen ja loppuosa asusta onkin melkeempä pelkästään kannaan varassa. Mutta kaikki aikanaan. Maaliskuussa aloitan ompelemiset viimesteen, näiden kolmen asujen suhteen.

Piilarihankintoja pitänee tehdä sitten Hinatallle ja Koalalle kevään mittaan. Sakuran menen omilla silmien sävylläin, joka on vihreäämpään päin painottuvampi.

P.S. Olenko kertonut, että Tie Eldoraadoon on aika pirun pop leffa! Sain jokunen aika sitten lopultakin hankittua sen itselleni DVD'lle~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti