keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Lokakuu on vaihtunut Marraskuuksi

Kuu on vaihtunut ja aina vain lähemmäs vuodenvaihdetta mennään. Talvikin periaatteessa pitäisi olla, mutta lunta ole taasen missään. Kunhan nyt jouluksi moista tulisi niin olen tyytyväinen.

Kuun vikoina päivinä suuntasin Kouvolaan, jossa minulla olisi kuvauskeikka. Tostai ja perjantai olivatkin koulussa sopivasti vapaapäiviä joten ajankohta nappasi hyvin, tarvinnut ottaa vapaapäiväksi perjantaita ja torstaina päääsi reissuun lähtemään omissarauhoissa. Majottuminen tapahtuni Cumulus -hotellissa. Ilta meni omissa touhuissa, joka oli pääosin töllön tuijottamista.

Perjantaina sitten heräsin aamupallle ja tuolta laittautumaan hiljakseen. Tilaamani vyötärölvyö tai mikä ikinä onkaan, osottautui hieman ehkä isoksi, mutta asian kanssa oli vain diilattava. Olisin toivonut tuon olevan napakampi, mutta nauhojen kiristäminen mitään auttanut. Toisaalta, en ollut yllättnyt tästä. Kuitenkin. Kolmeksi tallustelin maistraattiin, jossa kuvauskeikkain alkoi. Minullahan ei ollut tarkkaa tietoa missä moinen paikka olisi, tiesin vain että suoraa pitäisi kävellä jonkun matkaa, alle 2 km. Tilaisuus tuolla kestänyt kauankaan ja tästä sitten siirryttiin hääparin luokse. Tuolta aikanaan hyppäsin bussiin, että päädin keskustaan. Cumuluksesta hakemaan tavarat ja asemalle kykkimään. Ärrällä päädyin juttelemaan juopon kanssa cavaeli rodusta. Juoppo aloittaen tämän keskustelun ja pettyen, kun tiesinkin enemmin. Hups.
Kellon tultua 20:45 hyppäsin junaan joka vei Mikkeliin. Mikkelissä sitten asemalla odotteli isi ja Wimmuin! Olin jälleen koirallinen. Viikonloppu vierähtikin Mikkelissä, koska en nähnyt mitään ideaa ravata sieltä Kuopioon, joka olisi ollut vain rahantuhlausta.  Siirryttiin Tarun tykö ja alotettiin kattella Hobissia ja mussuttaa ruokaa.

 

Lauantaina katseltiin leffoja, käytiin Marikan ja Kassun tykönä. Tuolla sitten W pääsi tutustumaan paremmin Marikan isompaan pupuun. Wilmasta oli hirmun kivaa, mutta yhteiskuva kun piti otta noista kahdesta, niin tilanne olikin hämmentävä koiran mielestä. Samana iltana käytiin myöskin ulkoilemassa noiden kahden kanssa.


Sunnuntaina heräiltiin aamuselta ja mutusteltiin jotain kaapista suuhumme. Kahdeksi Taru heittikin sitten meidät asemalle, josta hypättiin kahdelta lähtevään bussiin. Bussimatka meni suhteellisen ripeään ja Kuopioon päästiin ennen viittä. Tallusteltiin loskapaskassa kämpille ja asettautumista. Suihkuun ja illan mittaan kämpille saapuili Sasse viettämään aikaa.

Nyt sitten luvassa on kuvien kanssa puljausta. Pääosin kylläkin vain noiden kuvauskeikan kuvien. Lisää kuvia tuli siten otteltua Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä.

Wilma on päässyt rotumalliksi http://www.pusseli.fi/ tekijän koruihin. Kiitokset Jutalle avaimenperästä, moinen on vallan ihana!
Käykää ihmeessä katsahtamassa Pusselin tarjontaa, siellä on vallan sieviä koruja (niin korvakoruja, kaulakoruja kuin avaimenperiä) tarjolla.


Työssäoppimis paikkakin tuli hankittua tuossa jokusen aika sitten. Sain paikan yrityksestä nimeltä Daiga Daiga Duu. Tammikuussa aloitan tuolla työssäoppimisen ja jakso kestänee maaliskuulle. Työmatka on huikeat 750 metriä. Pitkässä matkaa ei siis moinen ole.
http://www.daigadaigaduu.net/

Sunnuntaina suunta on Jyväskylän kehiä pällistelemään! Kameran kanssa tuolen pyörimään ja koittaen bongata tuttuja~

Joulukuussa tulen kipaisemaan Helsingin Messarissa olevassa isossa koiranäyttelyssä. Kameran kanssa liikkeelle tuonne ja bongailemaan tuttuja sieltä sitten. Joulukuusa myöskin käyn katsahtamassa Chibiconin, joka on täällä Kuopiossa. Kierrätän jotain asua tuonne, jos cossin edes laitan yllein. Kassotaan miten päädynkään tekemään.
Joulu tulee taas menemään vanhempien tykönä, mutta entäs UV? Sille tahtotnen taas jotain toimintoo. Jonkin moista, mutta mitä ja missä? Kaikki selvinee ajallaan.

Opinnäyte on tullut päätettyä ja hahmo on seuraava: Final Fantasystä Refia. Kenkiä en tiedä tulenko tekemään oppariin, riippunee miten löydän kenkäpohjat tuolle. Asun muuten kuitenkin väkerrän ja peruukin etsiskelen ja tilailen jahka sopivan vain löytelen.

Vuodelle 2015 on myöskin tarkoitus tekaista Sakuran asu, Naruto The Last -leffasta, joka on tulevaksi. Asu on mahdollisesti tulevaksi Toukokuulle, viimestään kuitenkin heinäkuulle.
Kangasta tuohon onkin suhteellisen hyvin hallussain jo. Uskoakseni tarvitse paljonkaan lisään hankkia, kun hallustain löytyy edellisiä kankaita suhteellisen paljolti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti