tiistai 25. marraskuuta 2014

Kuopion eloa, talven yrittäessä tulla kylään


Annin ja Samun tupareita, Katjan ja Ninan käymistä Kuopiossa, uuden kameran sisällön hahmottamista, kuvailua ja paljon muuta on mahtunut pieneen hetkeen.
Parisen viikkoa ja siirrytäänkin jo joulukuuhun!

Aluksi ranttaan kuitenkin aiheesta johon törmään vähän turhankin liian usein: millaista ei saa cossata.
" Josset ole sarjan x fani tai vastaavaa, ei sinun kannata(tämä ilmaistan monestikkin sillä sävyllä, että häpäiset tyyliin sarjaa jos siitä sitten päädyt cossimaan) sitten cossia tuosta" tätä tapaa saarnataan ja itsellekkin tullut aina paikoittain moinen vastaan. Mielestäni jokainen saa pukuilla juuri sitä mitä tahtoo. Harrastuksen idea on pitää hauskaa kuitenkin.
Jos hahmo kiinostaa ulkonaöllisesti, luonteellisesti tai jostain muusta syytä cossittavaksi niin en näe siinä mitään estettä. Jokainen pukuilkoon mitä tahtoo.
Itse tosiaan en ole mikään One Piecen fani (katson ja luen sillointällöin, mutten koe mitään suurta fanitusta moista sarjaa kohtaan) ja siitä silti löytänen aina jokunen hahmon mitä tahdon cossia. Nämä kaikki ovat olleet lähinnä asullisesti kiinostavia. Esimerkiksi otan tämän sarjan, koska tuolla on semi suuri fanikansa ja tunnettu sarja saamoin.
Kuitenkin, OP ei ole ainut sarja mistä olen päätynyt pukuilemaan jotain hahmoa, olematta sarjan fani.
Meitä cossaajiakin on moneen veneeseen, joten jokaiselle valinnalle pitäisi antaa arvoa. Ei ole olemassa vain yhtä ja oikeaa valintatapaa miten johonkin tiettyyn hahmoon on päätynyt.
En kuitenkaan kiellä, etteikö se ole hienoa jos valintaan on vaikuttanut jokin henkilökohtainen syy, mutta niin...huoh.
En tee tästä ranttauksesta tämän pitempään, jotenka kiitos ja kuittaus.


Sitten muihin aiheisiin:
Perjantai 14.11. sitten olikin hieronta-aika! Lopultakin sain aikasiksi tämän hoitaa alle, koska noh...jahkaillu semi pitkään. Ensimmäistä kertaa hierojalle siis päätynin ja kohteena oli Kuopion hierontakoulu. Keskustassa. Niska ja selkähieronta, jolla hintaa oli 25€ ja kykin tuolla 50 minuuttia. Mitäkö olin sitten mieltä tästä? Seuraavaa: 7½. En ala sen enempää tätä selviämään, luulakseni jotkin persoonat tajuavat tälle pointin. Höhöhö.
Illemmasta suuntasin asemalle noukkimaan Wilman kanssa Katjan tuolta, jonne myös Sassekin saapuili. Myöhemmin sitten Katjan, Wilman, Sassen kanssa ootelemaan Annia. Siitä sitten suunta Annin ja Samun tykö. Jossa Anni värjäsikin päänuppein ja puolenyön aikaa käytiin sitten noukkimassa Nina asemalta.

Lauantai meni keskustassa pyörien. Kirpparit ja  muutamat kaupat kerittiin kahlata läpitte, jonka jälkeen sitten palattiin olinpaikkaamme ruokailemaan ja katsomaan leffaa. Illasta suunnattin myös viihteelle Tähteen, jossa oli live jazzia. Wuhuu! Tuolta sitten pois lähdettäessä käytiin evästä hakemassa Pizzatorilta ja myyjän kanssa tuli hieman huumoriakin heitetty.

Sunnuntai alkoi pakkailulla ja porukalla oleilulla, siihen asti kunnes lähdettiin saattamaan Sassen ja Katjan kanssa Ninaa asemalle. Tästä sitten Neidin hypättyä junaansa tallusteltiin kämpillein. Ilta meni monenmoisten asioitten parissa ja kivaa oli!
Viikonloppu oli mika loistavin. Katjan tulo Kuopioon oli vallan kiva tempaus ja vielä kivempaa oli se miten hyvin porukka toimi viikonloppuna~

Joulukuussa on tarkoitus tosiaan suunnata Messarin kehiä pällistelemään. Pitänee nyt katsoa vielä kuitenkin, menenkä kehiä pällistelemään, vai mitenkä teen. Suurella todennäköisyydellä jäävät kehät välistä tänä vuonna ja Helsinkissä menee muutoin aika.
Kuopiossa on joulukuussa tulevaksi Chibicon, jonne ajattelin mennä. Ihan vain koska tapahtumapaikka on kilsan päässä kämpästä ja ihan mielenkiinnosta, miten toiminee kyseinen paikka tapahtumalle.
Mahdollisesti Momoi olkoon kierrätykseen tulevaksi, jollakin asullaan.
Joulukuun alussa pitänee myös hankkia menoliput kotio. Joulumeneekin Staipaleella ja joulun jälkeen suuntaan Mikkeliin Wilmain kanssa! W pääsee tutustumaan taasen uusiin pupututtavuuksiin. Näistä sitten lähempänä enemmin.

Coneilusta tulee ekana vastaan vuodelta 2015 Desucon Frostbite, jonka liput tulevat myyntiin tuossa tämän kuun 26 päivä. Tämän nyt jätän välistä ihan, koska tuo saattanee sattua ajankohdallisesti huonosti, mahdollisten toiveeni toteutumis ajankohdalle. Ja jos ei satukkaan, niin säätöön menee tämän reissun rahat.
Eli Desucon FrostiBite jää vuodelta 2015 välistä.
Conikauteni aloittaa Mimicon, toukokuussa (olettaen, että moinen tulee Mikkeliin).

Niin ja listaani tulee mahdollisesti Koala, One Piece sarjasta vuodelle 2015.Sain tietooni tuon asun värimaailman, jota olenkin odotellut ja kyllähän tuo natsanee silmääni. Ja saan listaani oranssilettisen hahmon, koska oranssi on kiva letinvärii. Yey
Joitakin yksityiskohtai löytyneekin tuohon jo, kuten kengät.

Cosplayn jäätyä nyt taka-alalle, tai no tauolle on elämäin ottanut koirallisella menolla. Hyvä vain siinäkin mielessä, että tuo on vallan mielekästä ja pitänee ajatuksen juoksuin aisoissa + koska Wilma on maailman ufoinkoira niin ei tuon kanssa tylsää kerkiä tulla. Koiran viihdytykset ovat omaa luokkaansa. T: koiranomistaja jonka koira päätti alkaa kesken leikin laulamaan vinkulelunsa tahtiin. Ja kyllä, tämä ei ole taloudessammme mitenkään erikoista.

Viikonloppu meni kuvailun, sosiaalisoimisen ja koirailun merkeissä.
Sunnuntaina käytiin Roosan ja Nean kanssa hallilla treenaamassa. W toimi aivan ihanasti tuolla, vaikka häiriötekijöitä oli jos jonkinmoista! Kiitokset kuulunevat kuitenkin treeniseuralle~

Niin ja posti toi jokunen aika sitten tilaamani t-paidat. Vallan ihania ovat molemmat. Olen tuolta samasta paikkaa tilannut aijemminkin paidan, peura aiheisen (Deer Aura). Nyt tilaukseen meni joku aika sitten dinosaurus (The Ultimate Battle) ja susi (Gardian) teemalliset.
Paidan malli on ollut hyvä. Selkä meinaan jää helposti liian lyhyeksi, mutta näissä malleissa se on sopiva. Muutenkin malli on mieleeni juuri passeli: ei liian tiukka, eikä liian löysä. T-paidan mielestäni tarvi olla mikään sillipurkki. Lisäksi koska kerrankin olen löytänyt kivan mallisia t-paitoja, kivoilla printeillä ja kivoihin hintoihin niin enkäs moisia ostoksia tulekkin tekemään jatkossakin!
Printti on kestänyt 2 vuotta ihan kulumattomana tuossa peura paidassa, vaikka sitä olen semi ahkeraan pitänyt.
Sivuna ollen https://www.threadless.com
Nakkaan kuvat vielä tähän millaiset kuvat paidoissa ovat:P.S. vuosi 2014 lähenee hiljalleen vikaa kuukauttaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti