tiistai 21. lokakuuta 2014

Syysloma vie reissunpäälle

Syysloma, oli tuli ja meni. Loma menikin reissunpäällä kokonaan ja sunnuntai illasta palailin kämpillein. Lomalla tullut tylsää missäänvaiheessa ja immeisiä oli vallan kivaisa nähdä. Nyt jaksanee sitten vähän aikaa taasen Kuopiossa majailla.

Torstaina 9.10. Lähdin matkaan koiran kansssa illasta. Junalla Mikkeliin jossa odoteltiin puolisentuntia ja jatkettiin matkaa bussilla. Bussimatka kesti tunnin ja vastassa olivat vanhemmat. Tästä sitten kotio tavaroitten kanssa. Huoneen linnottauminen oli edessä.

Perjantaina herätys oli aamuselta, koska edessä olisi koiran rokotus. Tuonne mentiin äitin kanssa, koska isi oli töissä. Etuaikaa ollessa, odoteltiin jonkun aikaa ulkosalla. Wilma kuitenkin hinkui kovasti sisäpuolelle, koska elukkalääkäri oli niin HIRMUN kiva juttu! Rokotuksessa itessään mennyt kauaan ja koira oli vallan reipas. Tuolta sitten takaisin kotio. Kirpparit kierrettiin läpitte ja mukaan otettiin myös naapurimme, jonka kanssa vanhemmat ovat kaveeranneet paljonkin. Samalla reissulla kiertelin vanhaa ala-aste rakennusta. Oli suhteellisen hämmentävää kävellä tuolla ympäriinsä, kun käyttötarkoitus oli muuttunut täysin, siitä mitä silloin joskus tuolla istuskelin koulunpenkillä.

W vakiopaikallaan

Lauantaina käväistiin kaupoilla isin kanssa ja myöhemmin käytiin kuvailemassa isin kanssa ympäri Savitaipaletta, samalla kun kateltiin puolukkamettää. Illemmasta sitten käytiin mummolla ja papalla vanhempien kanssa. Tuolla meni jokunen hetki. Maali ja tapettikaupassa käytiin tilaamassa tapeetit, jotka tulisivat olo- ja makuuhuoneeseen. Vanhempien kanssa käytiin porukalla katselemassa ne ja samalla tilailivat eteiseen uutta ulkoeteismattoa.

Sununtaina käytiin juoksuttamassa koiraa pellolla ja samalla sitten kuvailin kameran kanssa. Koiran onnea kun pääsi riekkumaan vapaana, isolla alueella ja tekemään temppuja. Illemmasta valmistuivat mokkapalat jotka katosivatkin maanantai iltaan mennessä. Nomnom!


Maanantaina meni valokuvaamisella ja pakkailemisella. Monenmoista pientä hommaa oli pitkin päivää ja harmiksein kerinnyt moikata Katjaa ja poikia. Ehkä ensikerralla saadaan yhteislenkki aikaan.
Kuvia löytyy sitten täältä Savitaipaleella olostain.

Tiistaina hyppäsin aamusta bussiin, joka suuntaisi Mikkeliin.
Vastassa oli Taru, jonka kanssa mentiin Marikan ja Kassun tykö. Marika veti vielä hirsiä joten sosiaalisoitiin kolmisteen Kassun kanssa. Kassu sai myös onnittelunsa, olihan tuon synttäripäävä. Tuolta sitten suunnattiin ruokailemaan Tarun kanssa, käväsemään Otavassa. Taru kävi äitinsä tykönä samalla reissulla. Huvarista haettiin pizza, joka mentiin mutustamaan Tarulle. Tuolta sitten lähdettiin liikkeelle ja samalla reissulla sitten kävisin kampaajalla hoitamassa ottiksein kuntoon. Tuolta poistullessa jäin jututtamaan yhtä koiran omistajaa, jonka koira osottautui 5 vuotiaaksi coton nartuksi. Tästä sitten Marikan ja Kassun tykö. Jenni oli myös saapuillut tuonne.

Keskiviikkona heräsin Marikan ja Tarun lauluun. Nuo lauloivat synttärilaulun, joka ei kuitenaan ylös minua saannut. Meni hetki ennekuin olin oikeasti ylhäällä. Marikan ja Tarun kanssa meni aika sosiaalisoimisessa. Päivään sisältyi monen moista touhua ja ilta meniki Jennin kautta Vaakunaan. Jennin luonna, en myönnä möyrineeni tuon pupun perässä, koska oli niin söppänä :I

Torstaina meni Nichijoun katsomisella Tarun kanssa. Taru ei siis ole mikään otakuharrastaja, mutta sain tuon innostumaan tuosta sarjasta. Näyttelin paria muutakin sarjaa tuolle, tämän pyynnöstä ja jotka ovat katsomisen arvoisia.


Perjantaina heräsin ajoissa, ennen junaan lähtöä. Taru heitti minut asemalle ja junan tultua hyppäsin kyytiin. Junassa meno meni lagaamisella ja Pokemonia pelaamisella.
Helsinkiin saavuttuani odottelin tunnin verran, että Thomas saapuili Helsinkiin. Tämän kanssa kerittiin kierrellä Kamppi, ennenkuin Haapoja saapuili menoon mukaan. Tästä sitten tunti suunilleen ja Nina saapuili töistä. Suunnattiin Ninan kämpille, josta tie vei piakkoin kauppaan. Ilta menikin sitten leffan ja sosiaalisoimisen merkeissä.

Lauantaina herätys aamuselta. Ajallaan suuntamme meni Selloon, jossa möllötetiinkin aikamme. Tuolla myös näin söpön bordercollien! Tomi saapuili joukkoomme ja kaupan kautta suunnistettiin bussiin, jolla matkattiin Serenaan pulikoimaan. Pulikoimisessa meni useampi tunti ja Villivirta oli vallan kova sana. Höhöh. Serenasta päästyä hypättiin bussiin matkaamaan takaisin määränpäähämme, Ninan kämpille. Kaupan kautta hakemaan sapuskaa ja kämpille. Tuonne saapuili myöskin Janica! Illan mittaan päädyttiiin Amarilloon viettämään loppu iltaa.

Sunnuntaina herääminen tapahtui omineen aikoineen. Laagaamisien ja pakkaamisien jälkeen suunnattiin Thomasin ja Tomin kanssa keskustaan tavaroineen. Möllöteltiin aikamme, kunne loppukin joukkiomme saapuili menoon mukaan. Tästä sitten kahvittelemaan, ennenkuin Thomasilla lähtisi juna. Thomasin lähdettyä paluuseen, siirryttiin ruokailemaan nelisteen. Minulle tarjottiin ruokaa \o /. Ruokailusta siirryttiin sitten asemalle. Haapojan ja minun junani lähtisivät suhteellisen samoihin aikoihin. Haapoja katoili ensin junaansa ja sitten minä omaani. Tomi jäi möllöttelemään Ninan tykö vielä joksikin aikaa, ennekuin jatkaisi omaa seikkailuaan.
Junamatka meni lagaamisella ja nukkumisella, Kouvolassa ollen vaihto. Pitkään aikaan en ole vaihtoja harrastanut ja tuo nyt ollut niin kauhia, kun vaihtojuna oli toisellapuolella raidetta. Kuopioon saavuttua raahauduin kämpillein ja hetken hengähdyksen jälkeen painelin lahnaamaan suihkuun. Huhuh. Oli kiva palata kämpille, vaikkakin reissunpäällä oli vallan kivaisaa ollutkin.

Nyt sitten kidun koirattomuuttani kämpilläin. Olen kovasti tarjoomassa Wilmalle ruokaa ja huomiota. Viemässä tuota ulos. Kun olen lähdössä vaikkapa kauppaan niin meinaan sanoa: "Rea lähtee töihin" ja paljon muuta. Tämä vaikka koira on vanhemmilla. Mitenniin koirallisuus on tullut rutiiniksi? Hups.

Tässä jokunen kaunis päivä olisi tarkoitus ehostaa kämppää. Tuleva viikonloppu menee varmastikkin lahnatessa ja oleillessa vain. Eipä tässä oikein muutakaan ole, kun koirattomuuskin on yllä.

30.10. suuntaankin koulun jälkeen kohti Kouvolaa. Seuraavana päivänä on keikkakuvaus tuolla, jotenka siihen pitänee varautua hyvin. Tästä varmaankin menen Mikkeliin, jonne saan koirainkin vanhemmilta. Kassotaan miten sumpliutuukaan asiat~


Frostin asuksi tulee kierrätykseen Lala. En ala vääntämään tuonne uutta asua koska rahasäätö linjain ja kiinostus kiikarini ovat nyt aivan jossain muualla kuin coneissa ja cossin teoissa.
Tasottelen asioitten tasapainoa, koska en edelleenkään pidä siitä mitenkä ison osan cossinteko on ottanut elämästäin, samoin kuin conit.
Muutenkin, onhan tässä tulossa nyt suuria isoja asioita (kuten muuttoa, opinnäytettä) eteen, joten vähän pakkokin karsia moisia menoja conien puolesta.
Asujenkaan suhteen en tiedä milloinkan päädyn tekemään cossia ja minkä. Vuoden 2015 asut ovat aivan auki. Tavallaan tahtoisin tietää mikkä pari teen, mutta toisaalta...nääh. Ei jaksa kinostaa moiset asiat nytten.

P.S. pakkaset ovat tulleet, kassotaan pysynevätkö kuinka kauan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti