keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Vuoden coni kauden päättäjä, Tracon 2014

Tracon tuli, oli ja meni. Conikausi on hyvä saada päätöksee tuolla tapahtumalla. Näin paljon tuttuja kasvoja, joitten näkemisestä oli pitempi aika. Mutta mikä vielä mukavempaa oli, nähdä Inkkua ja Lottaa, joitten näkemisestä oli useampi vuosi! Viikonloppu meni kokonaisuutena vallan nappiin.

Perjantaina oli vapaa päivä, jolloinka suuntasin aamuselta asemalle koiran ja tavaroitten kanssa. Junassa istuskeltiin puolitsentoista tuntia ja jutusteltiin lemmikkivaunussa istuvan toisen koiran omistajan kanssa niitä näitä. Mikkelissä vastassa oli Marika ja tuon kanssa sitten suunnattiin kaupan kautta tuon kämpille. Tästä sitten Tarun tykö, jonne Kristakin eksyni jokuseksi aikaa. Tarun luota sitten heittämään Wilma aikanaan asemalle, jossa isi oli. Jenni heitettiin Marikan tykö ja auton raivaamista. Tästä sitten hakemaan Takkinen ja Tomi kyytiin ja suunta kohti Tamperetta.
Automatkat olivat vallan hilpeitä ja tässä sitten osallisina olivatkin Marika (kuskimme), Takkinen, Tomi ja Rafael -jättikani. Lahden apsilla käytiin pysähtymässä ja hakemassa ruokaa.
Majoitusporukka ollen vallan veikeä möyskin: Nina, Thomas, Takkinen ja Tomi. Tamperelle, kun päästtiin heitti Marika meidät hotellin läheisyyteen ja tallusteiin jätkien kanssa hotellille. Tuolla olikin jo Nina ja Thomas odottamassa. Ilta meni monenmoisella touhulla ja käytiin käväisemässä toisessa majoituksessa pikaseen, jossa  mm. Hylzy ja Haapoja olivat. Takkisen ja Ninan kanssa valvottiin kolmisteen sitten pitempään, kun Tomi ja  Thomas olivat simahtaneet etuajassa.

Lauantaina oli herätys hyvissä ajoin. Thomas katoili kympin maissa tapahtumapaikalle, kun me muut jäimme vielä valmistautumaan hotellille. Takkinen ja Tomi kipaisivat kaupoilla yhteen saumaan ja me Ninan kanssa valmistauduttiin lähtöön. Cossien pukemiset ylle. Jätkien tultuta takaisin lähdetiin tallustelemaan tapahtumapaikalle, käyden kaupan kautta. Tapahtumapaikalla, käytiin rannekkeet vaihtamassa lippuihin. Aamuselta hoidin bisneksenkin erään Alpakka pehmon ostajan kanssa. Päivän aikana kierreltiin ympäriinsä tapahtumaa, kuvia otettiin jokseenkin paljon, josta olin hieman yllättynyt, koska to Love ru ole kuitenkaan se tunnetuin sarja. Positiivinen yllätys moinen. Tuttuja kasvoja tuli bongattua päivän aikan usemmat. Kahden aikaan käväistiin ruokailemassa Tullintorilla, jota ennen käytiin nakkaamssa cossit hetkeksi poies. Tuolta takaisin Tomin ja Ninan kanssa hotellille, cossien päälle laittoon. Nina kadoten aijemmin tapahtumapaikalle. Aikanaan sitten selvittiin takaisin Tomin kanssa tapahtumapaikalle, etsien muut alueelta. Käytiin kuvauttamassa yhteiskuvat Ninan kanssa, kuvaajina toimien Tomit. Takkinen ollen sitten työnjohtajana, mukana menossa. Tästä sitten sitten aikaan palattiin hotellille, vaihtamaan cossit poies. Se ihana tunne, kun perruukki lähtee päästä!
Illemmasta hotelille tuli Inkku. En ollut nähnyt tuota sitten moneen vuoteen ja olikin vallan kivaisaa nähdä tuota. Marikakin piipahti nopiaan hotellilla. Inkun lähdettyä ja Hapsun tultua hotellille alettiin valmistautua viihtelle lähtöön. Nikolai miitattiin porukkaan mukaan ja alkoi kiertely, kelpuutettavan paikan ettiminen. Moista ei oikein löytynyt, jossa sitten pitempään oltaisiin istuttu, joten illan mittaan palattiin takaisin hotellille, mäkin kautta.


Sunnuntai lähti hitaammin käyntiin osaltain. Nina repi peitto nukkujilta, kun Thomas oli tällävälin jo mennyt tapahtumapaikalle. Aamuselta bongasin Paken, Oskun ja Tanjan. Pian myös Katin ja Taijan. Katin kanssa käytiin kuvauttamassa DC ryhmä, josta etsiskeltiin käsiimme Naruto Shippuuden porukka. Tuota menikin jokunen aika kuvatessa, josta sitten suunnattiin Takkisen ja Katin kanssa toisaalle. Bongattiin Voidi, Nikolai ja Jani. Pian paikalle tulikin Lotta! Lotalla oli mukana Manna koissu~
Conin jälkeen, viiden maissa Marika tuli noukkimaan meidät Tampere Talolta ja suunnattiin kohti Viialaa, jossa miitattaisiin Krista. Suunnattiin Toijalan ABClle ruokailemaan. Matkalla meni pari taukoa ja Mikkeliin saavuttiin klo 22:00 jälkeen, jolloinka en kerinnyt vikaan junaan ja jäin yksi Marikalle. Asemalta noukittiin Wilma ja tämän jälkeen sitten heitettiin Tomi ja Takkinen kämpille.
Marikan tykönä Wilma pääsi sitten tekemään tuttavuutta parin pupun ja yhden gerbiilin kanssa. Gerbiili ollenkin aivan uusi kokemus koiralle. Wilmallakos oli kivaa ja gerbiiliä nuoltiinkin pariin kertaan, pyydettiin leikkimäänkin. Wilmain ei oikein tainnut hokata, että nyt on hieman liian pieni leikkikaveri...


Maanantaina heräsin ysin maissa ja lagasin koiran kanssa sohvalla jossa oltiin yö nukuttu. Kassun kanssa jutusteltiin jokusen aikaa ja Marikakin päätti heräillä. Tästä sitten puoli yhdeksitoista keskustaan miittaamaan Tomia ja Takkista. Jokusen aikaa möllöteltiin, kunnes nuo katoilivat koulunpenkille ja me toisaalle. Jennia käytiin moikkaamassa tuon koululla pikaiseen ja noukittiin Kassu kämpiltä, käyden rautakaupassa. Tästä sitten aikanaan Marika heitti minut asemalle ja pian tulikin juna.
Lemmikkivaunussa meni matka rattosasti, jutellen toisen matkustajan kanssa. Wilma pääti haistelemaan 10 kuisen kiinanpystykorvan kanssa. Kuopioon saavuttua tallusteltiin koiran kanssa kämpille ja hengädyksen jälkeen käväisin suihkussa. Oli ihanaa päästä kämpille ja suihkuun.

Tiistaina koulun kanssa käytiin sitten yritys tutustumisreissulla Hanx nimisessä paikassa Leppävirralla. Käynti oli ihan mielenkiintoinenjopa, verrattuna Laatupesula käyntiin. Illasta sain kuvat katsottua läpitte ja niitä löytynee sitten täältä.

Keskiviikkona luvassa oli aamuselta hammaslääkäri. Tuolta sitten aikanaan koulunpenkille. Fysiikan tunnilla infosin opettajalle, että puutuneella naamalla ei ole kamalan kiva puhella, että jos voisin moista välttää niin olisi passeli. Fysiikan tunti, jossa olin omineni...Koulusta sitten kolmen aikaan kämpille ja koiran käyttö. Kämpille päästyä puudutus oli vihdoinkin lakannut ja pystyin syödä, ilman, että naama vammaa puutumisiltaan.

Viikonloppuna, lauantaina olisi tarkoitus koittaa kuvauttaa yksittäiskuvat Lalasta, Sassen kanssa. Kassotaan mitä saadaankaan oikein lopputuksiksi.

P.S. Niin ja vuoden 2015 ensimmäinen asu (jonka saan listaltani poies mukavasti) on tullut päätökseen: Kairi KH2'sta. Asun tekoa odotan kovasti, koska asu on vallan kivaisan näköinen, vaikkei tuo pinkki väri niinkaan himoita, mutta kokoanisuus on kiva ja pääsen tekemään taas hieman erilaista~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti