sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Syssyn tuloa ja ruskaa

Kuvailua cossillisena ja ihan vain omana itsenään. Kuvaajana ja kuvattavana. Vallan kivaa moinen oli ja tämmöistä sitten lisää piakkoin. Koulussa aika menee pääosin jakun parissa, siinä ohella sitten tehden vähän sitä sun tätä, kuten viimoista attoa, fysiikkaa. 
Syyslomaakaan ole kauhiasti enään aikaa, vain muutama viikkonen.

Perjantaina koulussa väkersin pohjustaa jakkunäytölle. Koulun jälkeen sitten kipaisin Eurokankaasta hakemassa kankaat tulevaan jakkunäyttöön.äädyin hankkimaan mustaa farkkukangasta, koska en saannut maastokuviollista kangasta moiseen. Tämän jälkeen sitten kämpille siivoilemaan. Loppu päivä menikin hyvin asian parissa.

Lauantaina sitten suunnattiin kuvailemaan Sassen kanssa. Ensin tämä kuvautti Lalan asuni ja sitten siirryttiin muuten vain kuvailemaan. Löydettiin vaahteroita, joissa oli nätti ruska! Juuri sitä mitä olin pitkään jo kaivannutkin näkeväksi. Lisäksi löydettiin kivoja kuvauspaikkoja, joita voi tarvitessa sitten hyödynnellä erinäisissä teekuvauksissa. Sää oli vallan loisto ja kuvia kertyikin kivaisa määrä.
Oli vallan kivaa olla harjoittelemassa kameranedessä oloa ja ilman cossia vieläpä. Sai elehtiä ja ilmehtiä ja kaikkeamuuta, hieman vapaammin, kuin sitten vaikkapa Lalan asu ollen yllä. Sasselta tulee hyvää kuvausjälkea ja tuon kanssa on ylipäätään kiva kuvailla niin, näitä tälläisiä kiitos lisää!
Kuvailun jälkeen sosiaalisointi kävi Kristan kanssa. Tuo oli tullut tyköin tekemään työhommia, koska oma netti tuolla oli reistaileva.

kuvannut Sanna S.

Suunnuntai sisältänee kivasti värityshommia. Piirtelin tunnelmakuvaa jakulle ja värittelin muutamaa koulutyötä. Karsin myös kuvia, joita oli Sasse räpsinyt: Lalaa, ottamiani ja sekä minusta otettuja kuvia, joiden takana on Sasse.
Lalasta otettu kuvat, julkasuun pääätyneet kuvat ja ne muut kuvat. Ja kameran eessä oloharjotuksia:*klik*

Tulevalla viikolla Wilmaa odottaa pesupäivä. Mahdollisesti tuo operaatio tapahtunee perjantaina. Kassotaan!
Wilmaneitein on saannut ilmeisestikkin kennelyskän, eli kyseessä on koirien flunssa. Tuo saakin nyt lepäillä ja parannella ittensä terveeksi.

Salainen projekti, jonka olen aloittanut. Projekti on lähtenyt käytäntöön ihan vain parista hassusta syystä: vaatekappale jonka olen halunnut tehdä jo jonkun aikaa, muttei ole kankaita löytyny ja jotta saan tähän samaan liityväksi ennen ja jälkeen kuvat. Toteutuvaksi, tämä tulee sitten tämän vuoden loppuun mennessä, riippuen miten saan moisen koottua. Luullakseni tämänkin asun suurin haaste tule olemaan kengät, kuten melkeen jokaisessa asussa.
Asia siis paljastunee ajallaan, mistä onkaan kyse.

kuvasi Sanna S,

Niin ja meillä on pienen porukan kanssa suunta ensiviikonloppuna kuvailemaan, hieman Kuopion keskustasta poies. Autolla liikenteeseen, päivän reissun verran. Tulee kivaa!
Tarkoituksena olisi jotain hieman paikkaan sopivaa asustusta kehitellä, jotta saisi jotain veikeitä kuvasia aikasiksi.

Loppuun vielä kuvaustavat, jotka Sasse ikuisti ja joita ohikulkevat ihmiset hieman ihmettelivät:


P.S. blogin ulkoasu tulee tässä jokunen päivä vaihtumaan hieman syssysempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti