keskiviikko 6. elokuuta 2014

Loma lähenee loppuaan ja koulun penkille paluu lähestynee

Viikonloppu toi mukanaan vanhempain Kuopioon. Perjantaina nuo saapuilivat ja sunnunta illasta lähtivät paluumatkalle. Viikonloppu meni nopiaan, pääosin kauppoja palloillessa ja muuta mukavaa.

Perjantaina, illasta saapuilivat vanhempain. Päivällä olin siivoillut loppuja ja tiskannut. Sims kolostakin olin kerinnyt pelailla ja treenata Moppein kanssa.

Lauantaina herätys oli hyvissä ajoin ja suunta kohti Leväsen kirpparia.Tuolta mitään löytynyt vaan päätettiin suunnata vanhempien kanssa Matkukseen.
Kauppoja läpitte. New Yorkkerista mitään muta kuin musta vyö löytynyt ja sekin menisi Lalan häntä viritelmään. Cubuksesta löytyi pitkään etsimäin perusmusta hupparu, jossa eessa on vetoketju ja taskut. Mutta mikä parasta tuo oli istuva, muttei sellainen ihonmyötänen! Juuri sellainen mitä etsiskellyt HYVIN pitkään. KultaJousesta kävin hakemassa 17e hintaan toiset korvis parit itsellein. Olin jahkaillut noitakin varmaan kolmisen vuotta. Jostain syystä moinen on venynyt ja kun tahdoin reijät ampumalla niin. Noh ovatpahan nyt korvissa nuokin lopulta. Tästä sitten vielä Halpa Hallin kautta pois Matkuksesta.
Matkuksesta siirryttiin Cittariin käymään ja siitä sitten lopulta kämpille. Illemmasta lähdettiin koiraa käyttämään uimassa.


Sunnuntaina lähdettiin isin kanssa kaksin käymään Lidlissä. Tuolta sitten Maksimakasiinin kautta kämpille noukkimaan äiti mukaan kirppareille. Kirppareitten jälkeen kämpille ja puoli neljän aikaan asemalla käymään, nakkaamassa Tomille tuolle "lahjapussin". Tästä kämpille syömään. Vanhemmat ottivat torkut ja lähtivät paluumatkaan joskus klo 19 tienoilla.
Kuvia löytynee: *klik*
Niin ja sain vanhempien mukana, kotonta muumimukein ja hihasilitystason.


Lalalle etsiskelin viikonlopun aikana kenkiä, tuloksetta. Slipooveri on pistetty hankintaan ja Peke pitäisi uunissa paistella. Jahka jaksan aloittaa moisen. Häntään sain siimaa, lankojen tilalle. Tässä kuussa hankintaan menee myös hamekangas ja joka alkaneekin myös työn alle tämän kuun aikana. Samoin peruukkien fuusioiminen.

Maanantaina piti olla coton miittinki, mutta kuuman ilman vuoksi, tuo päätettiin perua ja keksiä parempi ajankohta. Milloin ei olisi niin kuuma, että koirat jaksaisivat paremmin riekkua keskenään.
Maailman voittaja -nätyttely. Tuonne piti mennä, mutta koska rahat eivät taida keritä tulla joissa ja en uskalla ottaa riskiä, koska niidentulosta ei ole tieoa niin jäänee moinen nyt valitettavasti pois listaltain. Samalla jää harmitettavasti Tolloduo -viikonloppukin Ninan kanssa ja Katjan näkeminen näyttelyssä...luvassa ei olekkaan niin eeppinen viimoinen viikonloppu ennen koulun alkua....snif :I

Tiistaina näin sitten Annia ja Samua. Tuota ennen käväisin kauppoja ja kirpparit läpitte. Kevyitten vaatteitten toivossa. Tuloksetta, tai noh, löytyi sininen toppi VeroModasta. Toppi jossa on takan ristiin menevät olkaimet ja pitsiä..hyvin vähän kylläkin. Jostain syystä pitsin tunkeminen jokaikiseen vaatekappaleeseen on ollut nyt tämän muodin suuria kohokohtia. Noh kuitenkin, Annin ja Samun kanssa käytiin kaupan kautta, suunnaten kämpillein. Oli tarkoitus mennä piknikille! Sotavärmeitä mukaan kämpiltäin ja piknikki paikkaa etsiskelemään. Paikka löytyni sitten Musiikkikeskuksen luota. Tuolla meni useampi hetki ja tästä suunnattiin satamaa päin, jonne jumahettiin möllöttelemään joksikin aikaa. Tästä sitten keskustassa pikaseen ja takasin kämpillein. Jossa mölööteltiin ja ruokailtiin. Illasta Samu ja Anni katoilivat omilleen ja jäin koiran kanssa kaksin. Ilta menikin Sims kolosen, koiran kanssa touhuten ja monen muun hurjan asian merkeissä.

Keskiviikkona päätin suunata Elävään kauppaan. Matka taittui pyörällä sutjakkaan ja Elävästä kaupasta oli tarkoitus ettiskellä Lalalle kenkiä. Reissu tuottikin tulosta kenkien osalta. Löysin vallan kelpaavat vaihtoehdot asuun (katson vielä toisia koska noille on aina käyttöä) ja hintaa noilla oli pari hassua euroa. Samalla reissulla käväisin myös Puuilossa ostamassa siimaa (100metriä maksoi euron verran).
Kämpille päästyä päätin kadottaa hallussain olevia mustikoita ja tekaista mustikka-mansikka rahkaa. Tuollainen sopisi myös hyvin kuumien päivien mutusteltavaksi. Huhuh helle

Lomaa ei ole enään paljolti. Koulu alkanee 12.8, tiistaina. Mutta koska lomaa on vielä, otan siitä kaiken irti, mitä vain vielä voin ja kykenen. Unirytmi on kanssa pakko aloittaa korjaamaan, että jaksanee jollain ilveellä sitten kouluun raahautua tiistai aamuselta.

P.S. Odotan kuumeisesti Lalan valmistumista, koska saan eteeni cossin tekemättömyys taukoin ja aloitettua / jatkettua säätöoperaatioin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti