sunnuntai 31. elokuuta 2014

Flunssan maailman valtaus yritystä

The Sims nelosen julkasu päivä lähenee. Julkaisupäivä on 4.9, eli torstaina ja koska moisen olen tilannut ennakkoon, jännittelen mikä päivä tuo sitten tuleekaan minulle sitten todellisuudessa, koska posti. Jos tuo peli tulee julkaisupäiväksi haltuuni niin tedänkin mitä teen sinä päivänä!

Keskiviikkona kirjoitin pitkästä ailkaa fictiä. Samoilla päähahmoilla, mitkä olimme Sassen kanssa luotu joskus 2005/2006. Kirjoitin 10 sivua jonka jälkeen sormet sanoivat, että tauko! Tauko sitten venyi siltä päivältä ja ficti jatkunikin etiäpäin sitten seuraavana päivänä.
Tämän seurauksena pitänee hieman päivitellä hamoja osaltain ja piirellä uudemmat kuvat noista. Joitakin hahmoja kun on päivitetty viimeeksi sitten vuoden 2008...

Viikon vika koulupäivä ollessa pulkassa ja kämpille päästyä, menin sängylle lepäämään. Oli suhteellisen voimaton olo koska kipeys. Huomaamattani nukahin uneen ja torkuin muutaman tunnin. Wilma oli tässä välin tullut aivan kiinni nukkumaan ja niin. Päikkäreitten jälkeen olo oli normaali ja virtaa oli taasen. En harrasta päikkäreitä, mutta poikkeus oli vallan hyvä.

Lauantaina suunnattiin Wilman kanssa mäntsäriin turisteloimaan ja valokuvailemaan. Otin Wilman turisteiloimaan moiseen tapahtumaan, hakemaan tuolle kokemusta lisää. Reissu oli vallan kannattava: Wilma käyttäytyi reippaasti ja oli mukavaa kaikilta osin. Tuolla tosiaan oli Nea ja Teppo, Roosa ja Loki, Outi ja Sasu. Näistä kaksi jälkimmäistä olivat kehässä ja Lokin esitti Nea. Teppo puolestaan ollen turistina kuten, Wilmakin. Lokille ja Sasulle tullen sijoituksiakin kehässä!
Jokunen tunti meni tuolla ja kun kämpille päästiin, oli hetken hengädys. Wilma simahti heti nukkumaan. Tästä sitten kipaisin keskustassa hoitamassa asioita ja hakemassa ruokaa hieman. Kämpillä pääsin puljaamaan kuvien kanssa. Illala oli luvassa myös tiskien hävittäminen ja koiran kanssa treenaamista.
Kuvia Mach Showsta löytynee täältä.


Sunnuntaina suunnaattiin Wilman kanssa seikkailemaan, kamera ollen mukana. Kuljettiin vain seikkailumielessä. Vastaan tuli sitten iso hiekkakasa, jossa W pääsi juokselemaan. Koirasta huokui onnea vain, koska tuo varsinkin tykkänee juoksennella hienossa hiekassa. Tästä sitten jatkettiin matkaa eteenpäin, päädyttyen aikanaan takaisin kämpille.

Kuvailemaista sain vihiä, että Marikasta tulisi kanssa järkkärillinen. Tämä meinaa sitä, että saan Mikkelissä ollessain kuvauskaverin! Voisin melkein vannoa, että Marika tulee suhteellisen nopiaan hurahtamaan valokuvaamiseen. Höhhöö. Vallan mukavaa, kun on toinenkin kenellä on kuvatessa järkkäri kädessä~

Kaiken tämän ohella käyn mitä jännimpiä asioita pääni sisällä. Toiset syvällisempiä ja toiset ei niin syvällisiä. Monen moista ja ihmeellistä.
Samalla pohdiskelen aiheetta opinnäytteelleni. Joitain on mieleen tullut, mutta ei mitään sellaista, että: " Hei tämän minä teen!". Jahka sellainen nyt kehkeyty tässä syssyn aikana. Toivon mukaan, koska tykkään olla hyvissä ajoin moisissa liikkeellä. Vähän luonnut suunnitelmia ja kaikkea hurjaa. Aihehan tosiaan pitää tehdä ompeluiltaan ja paperitöiltään. Tahtoisin tehdä kuitenkin sellaisen, että siitä olisi mieluista kirjoittaa...

Mikkeliin, kun päästään asustelemaan, voitaisiin johonkin seuraan tms pyrkiä Wilman kanssa. Eli tarkoituksena olisi katsella jotain koiraharrastuskursseja tuolle. Jos joku sattunisi aikatauluiltaan sun muilta meille sopivaksi. Kassotaan.
Agilityä olisi myöskin kiva päästä harjoittelemaan enemmän mitä nyt ollaan päästy, mutta ilmeisesti Musti ja Mirri areena on ainut paikka Kuopiossa missä moista voi ja tuokin töyteen puukattu...hmm.
Odotan ylipäätään muuttoa tuonne kovasti, vielä enemmin kun kuulin kaverein muuttavan samoihin saumoihin Staipaleelta sinne! Päästään ehkä taas kohta tekemään yhteislenkkejä Katjan ja Rokin kanssa!


Olisi myöskin aivan vallan loistoa jos Kuopion cotonit porukan kanssa onnistuttaisiin noita näyttelytreenäjä järkkäilemään ja sitä kautta saamaan kehäkokemusta paremmaksi Wilmain kanssa. Koen tuon porukan muutenkin hyväksi Wilmalle monella tapaa.
Porukka on muutenkin tosi mukava ja innostuvaa, että voidaan porukkalla ideoida ja ne ideat ovat toteutuvaisiakin vielä! Hieno porukka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti