perjantai 4. heinäkuuta 2014

Lähestyvä Animecon ja The Mopin paluun lähestyminen

Sitä tätä ja tuota...no ei oikeastaan. Asun kannalta ei ole mitään kiirusta, koska seuraava asu pitänee olla valmis vasta Traconiin. Höhö. Mikäs tässä muuta touhutessa ja toivoa, että kesäkelit nyt vihdoinkin alkaisivat ja sade/ vilakat säät väistyisivät syssymmälle~

Torstaina 3.7 tuli Anni töittensä jälkeen tyköin. Illan mittaan käväistiin keskustassa ja samalla reissulla kipaistiin Subissa hakemassa evästä. Tästä kämpillein joksikin aikaa ja satamaan. Tuolla kierreltiin aikamme ja joskus 22 tietämillä mentiin Satama kahvilaan. Tuolta pällistelimme sitten Popedan keikkaa, joka esiintyi Viinijulilla.

Ja kyllä. En ole vielä saannut siirrettyä servun läpitte Kawaconin kuvia. Noitten siirrossa mättänee jokin, joka muutanee kuvien koon olemattomaksi...tämä kun ratkenee niin kuvat tulevat näkyville kokokansalle. Malttakaa siis vielä mielenne!

Mitenkä sitten, kun cossia ei tarvitse tapahtumaan (Animeconiin) tehdä ja olen koiratonkin? Olen lahnannut, katsonut sarjoja ja siivonnut. Sateiset päivät ovat laittaneet touhuamaan sisällä erinäisiä asioita.

Tulevana torstaina saapuilevat Nina ja Takkinen. Nina tupsahtaa jo aamuselta Kuopioon ja Takkinen sitten hieman myöhemmälti. Luvassa olisi Matkuksessa käyntiä, ainankin. Jos sää olisi hyvä, niin voisi ulkosalla oleilla enemmältikin.

Animeconin jälkeen odottaakin reissu Mikkeliin. Se mikä tästä tekee vallan loiston on seuraava: Wilma. Koiraton eloin loppunee ja saan koirallisen elämäin takaisin!
Mikkelissä olen sitten..jonkun aikaa. En tiedä vielä tarkalleen kuinka kauan siellä majailen, mutta jokusen päävän.

Mikkelistä kun palajan, on luvassa Wilmalle coton miittinki! Työnalla on sopia Kuopion seudun cotonien omistajien kesken mittinkiä tälle, heinäkuulle. Tarkempi ajankohta selvinee tässä piakkoin.
Pääseepähän moppikoirat riekkumaan porukalla.

Lalalle olen jo aloittanut hankkimaan tarvikkeita. Miksikö näinkin ajoissa? Koska en jaksa alkaa mihnkään kriiseilyyn kun aika alkaa olemaan lopussa, lähempänä Traconia. Kuitenkin. Valmiiksi löytynee jo: kauluspaita, yli polven menevät mustat sukat, toinen peruukki (fuusioin kaksi peruukkia yhteen), Pekeen tarvikkeita (masssaa, rintaneulakiinnityspohja ja tussi).
Hankinnan alla ovat sitten toinen peruukki (tilaukseen tässä parin pv sisällä), kenkiä etsiskelen, häntä tarvikkeet, slipooveri, hamekankas ja samoin rusetti kankas.
Asun lisäksi koitan väkerrellä tuolle Lalan robottiluomuksia. Ainakin yhden.


Chellin asu on tosiaan tulevaksi lauantaina Animeconissa. Tuolle ei ole mitään tekemis puolta enään, jotenka olen vain antanut tuon olla. Peruukki on huollettu ja valmis peruukkipäässä. Tuon laitoin ylös takanta, muokkauksen ajaksi. Rannekorut (maalaan varmaan kerroksen vielä) ja korvikset ovat samoin valmiina launataita varten.
Asun työstöstä en oikein osaa sanoa mitään, koska paljon ei tarvinnut moisen teossa päätä vaivata... :D Asun teossa oli selvät sävelet ja muuta mukavata.
Lauantai tulee menemään mammailun hommissa, eli toimin tapahtumassa cosplaymammana. Jelppailen kisaajia.
Sunnuntaina hiippaloin sitten Lucylla.


P.S. Seuraava merkintä sisälteneekin sitten mm. Animeconin tunnelmia ja kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti