lauantai 19. heinäkuuta 2014

Animecon ja Karvahirviö on valtakunnassaan

Animeconi tuli oli ja meni. Koiratonkin eloin päättyni ja nyt on taas nallekarkit tasan. Höhö. Mikkelissä kerkesin piipahtaa pikaiseen ja palata sieltä karvahirviön kanssa takaisin Kuopioon.

Alkuviikko (Acon viikko) meni siivousten, pyykkäysten, kotihommien, ja lahnauksen merkeissä. Pääosin. Kristaa, Sassea ja Saaraa näin tuossa alkuviikkoselta nopiaan. Hieman sosiaalisointiakin on lahnaamiseen mahtunut.

Torstaina aamusta kävin noukkimassa asemalta ensimmäisen spurguni kmpillein, Ninan ja Takkisen. Päivästä sitten suunnattiin noiden kahden spurgun kanssa Matkukseen bussilla. Tuolla kierreltiin liikkeitä ja palailtiin keskustaan aikaanan takaisin.

Perjantai toi lisää immeisiä. Thomas saapuili Kuopioon samaan aikaan, kun minun oli mentäväksi mammailuhommiin, tai no opastukseen Musiikkikeskukselle. Tällä välin oli Tomikin saapuillut Kuopioon. Musiikkikeskukselta päästyäni suunnattiin Annin ja Samun tykö. Tuolla istuttiin jokunen aika, josta matka jatkui kämpillein ja iltaviihteelle. Illasta vielä katsahdettiin Fairy Tail leffa, joka meni vähän omalla tavallaan loppuun asti.

Lauantai meni conissa pääosin mammaillessa. Kulkien a paikasta paikkaan b. Päivällä, tauollain kävin pikaisesti moikkaamassa immeisiä ja hiippaloimassa Tomin ja Thomasin kanssa, jokka olivat Eldoraatoa myöskin. Vuoroin loputtua mentiin maskeeraamaan minut loppuun ja photoshoottailemaan. Kolmiokkaemma kuvailemassa olivat Sasse ja Daniel. Kiitos heille! Sasselta kuvat sainkin, mutta Danieliltä orottelen kuvia tulevaksi. Kuvat tulevat ilmestymään tänne ajallaan.
kuvasi Sasse
Tapahtuman jälkeen suunnattiin kämpillein osissa, jossa ekana suunta oli osaltain suihku. Halusin "rusketuksen" pois iholtain. Nina katosi toisaalle ja me muut (Thomas, Tomi, Takkinen ja Sasse) jäimme kämpille. Nikolai tupsahti seuraamme ja suunnistettiin viereiseen pubiin ruokailemaan. Pizzaa. Ruokailun jälkeen katoili Nikolai toisaalle ja me muut jäimme kämpille. Iltaan sisältyi mm. iltapippaloitten katsahtaminen, tuttujen moikkaaminen (mm. Saria) ja Anne! Annea oli vallan ihana nähdä pitkästä aikaa~

Sunnuntai alkoi rauhallisemmin, lauantain aamuun verrattuna. Nina katoili tapahtumapaikalle aijemmin ja Thomas oli käynnyt tuomaroitavana (tai jotain) jo aamummasta. Laittelimme hiljakseen ittemme kuntoon ja suuntasimme joskus klo 10 /11 tietämillä Musiikkikeskukselle. Tuolla suuntasimme pukuhuoneeseen laittelemaan mm. Takkista pukukuntoon = maalaamaan tuolle sotakuvioitaain. Pyörimistä ympäriinsä ja oleilua. Sunnuntai oli osaltani ainakin paljon rauhallisempi, kuin lauantai (melkein harkitsen seuraavaa Aconia kävijäksi tuloa osaltain). Yhtenä syynä ollen se, etten ollut hommissa tänä päivänä. Päivä meni pääosin Tomin, Takkisen ja myöhemmin myös Sassen kanssa. Ruokailu hoitui Raxissa Haapojan, Ninan, Sassen Takkisen ja Tomin voimin. Palloina oli hyvä vyöryä takaisin tapahtumapailalle. Kuuden maissa sitten sanottiin heipat immeisille Ninan ja Takkisen kanssa.
Kämpille päästyä asut poies ja hengähdystä. Hapsu tupsahteli myöskin paikalle. Jokusen ajan kuluttua suunnattiin neljisteen Riinan tykö, jossa olikin porukkaa jokusen verran. Suunta olisi rantaa, jossa oli tarkoitus pulikoida. Minä kuitenkin jääden rannalle kuvailemaan, koska vesi oli liian kylmää. Hyrr. Tuolta sitten palailtiin takaisin kämpillein. Kiitos Hapsulle kyydistä! Ilta meni omilla touhuillaan ja illasta alettiin katsoa Lego -leffaa. Nina tosin nukahti aijemmin ja Takkinen...kesken leffan :I Voimme toki leikkiä, että leffa selvisi täysin loppuun asti. 15 minuuttia jäi uupumaan. Hups.
Kiitos viikonlopusta immeisille, erityisesti majoitusporukalle: Tomi, Thomas, Takkinen ja Nina.


Maanantai ja tiistai sisälsivät mm. valokuvausta Ninan kanssa. Takkinen myös katoili omilleen maanantai päivästä ja tiistaian puolestaan oli Tolloduon matkaan lähtö. Juna lähti klo 16:00 tienoilla. Matka meni ripiään ja Mikkelin kohdalla jäin kyydistä ja Nina jatkaen matkaansa Helsinkiin.
Mikkelissä sitten vastassa oli Taru, jonka kanssa suuntasimmekin autolla kohti Savitaipaletta. Menomatka meni ripeään ja Staipaleen abc'llä tehtiin pika pysähdys. Tuolla miittaisin tuttuin nopiaan joka oli antava Lalan cossiin tulevan osasen. Tästä sitten suunnattiin mummolle ja papalle jossa vanhemmat olivat koiran kanssa. Tuolla oli myös enoin. Tunnin verran oltiin tuolla, ennenkuin lähdettiin paluumatkalle. Paluumatka meni vieläkin ripeämpää ja pian oltiinkin jo Mikkelissä, josta suunta oli Tarun kämpille.

Keskiviikko sisälti Wilman koiramiittinkin: Takkisen cotonin Leon. Sateen tultua mentiin Tarun kämpille lahnaamaan..tässä tapauksessa syömään ja katsomaan Battle Royal ykönen. Sateen loputtua oli tarkoitus suunnata seikkailulle. Tässä välin Tia kuitenkin tuli piipahtamaan Tarun tykönä. Illan mittaan suunnattiin Otavaan Tarun kanssa ja Huvariin ostamaan täyslihahampparit. Tässä samalla nähtiin Kristaa, joka oli töissä tuolla. Satamassa käytiin oleilemassa ja kuvailemassa + koira päästen vapaana olemaan. Ilta kului yömyöhään ajellen Mikkelissä ja kuvaillen. Oli kivaa!


Torstaina suuntasin paluumatkalle. Bussissa vierähti muutama tunti ja loppu aika menikin sitten kämpillä lahnaten ja tavaroita purkaen.
Perjantai toi puolestaan keskustassa käynnin: koiralle elukkakaupasta tavaroita (ruokapussin, härän korviä ja peuran sydäntä, molemmat kuivattuja) ja kangas hankintoja (rusettiin ja häntään Lalalle). Krista kävi pyörähtänässä kämpälläin myöskin.
Viikonloppu tuo tullessaan Lalalle asun etenemistä ja kuvailua ulkosalla + koiran kanssa säätämistä.


Elämäin on ollut taas hieman tylsää paikoittain, joten päädyin kuluttamaan nopeitten tuherrusten muodossa papereita....kumpaakaan ei ole montaa hetkeä käytetty. Halusin tappaa aikaani ja testaa samalla miten nopeasti millaistakin jälkeä saisin.
Toisessa tein moppikoiran ja toiseen otin tylsyys uhreiksein Kito -bordercollien..joka ei oikein bortsulta näytä, mutta olkoot.


Ebay tilauksia on tulut tehtyä. Lalalle on saapuilut nyt kummatkin peruukit jotka kokevat fuusioitumisen piakkoin. Posti oli tuonnyt myös erillaisia sukkahousuja, tekoripsiä ja vaikka mitä, joita olin Ebaysta tilannut. Hyvähyvä.
Kirppari on tuonnut pitkästä aikaa tulosta: kolmet parit kesäkenkiä ja jokusen vaatekappaleen. Pitkään aikaan en ole tuntunut löytävän tuolta mitään, mutta nyt asia on korjaantunut, tai oikeastaan tehnyt poikkeuksen.

Tämän kuun aikana on mös tarkoutus tilata sovitusnukke. Vihdoinkin. Tästä enemmin, kuna sellainen sitten saapuilee haltuuni tms.

Seuraava merkintä sisältenee sitten varmaankin Lalan asun suhteen jotain..aloittamis puolta ja siitä sitten infoa. Mutta kassotaan mitä tuo merkintä tuokaan tullessaan~

2 kommenttia:

  1. Tuo valokuva, jossa joku neiti poseeraa auton kanssa, on todella upea! : O

    VastaaPoista