keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Juhannus ja muuta pulinaa

Jussi, tuli oli ja meni. Vaasassahan se, pienen porukan voimin. Pienimuotoinen  katsaust jussiin ja vähän siinä ohella pariin muuhunkin asiaan.

Torstaina herätys aikasin ja kasiksi asemalle. Junan tultua junaan möllöttelemään. Tunnin verran omineen ja sain seuraksein Takkisen. Tuon kanssa meni hyvin väsyneellä ja laadukkailla keskusteluilla matka. Seinäjoen kohdalla mukaan tulivat Markus ja Viivi.
Vaasassa vastassa oli Thomas. Kauppojen kautta tuon tykö. Iltaan kuului mm. Pokemon leffan, kolosen katsomista

Perjantaina herätiin 09:00 tienoilla. Josta sitten  aamu lähti peliä katsoen käyntiin. Takkisen ja Thomasin kanssa käytiin noukkimassa asemalta Tomi mukaan menoon. Viime hetken ostosten kautta Thomasin tykö. Menoon tuli päivällä myös Saara N. Illalla oli luvassa ulkosalla grillausta ja ruokien mussuttelua. Pelaamista, leffan katsomista ja vähän kaikkea muuta. Voisin todeta olevani onneton pelaaja ohjaimien kanssa.... hups. Saaran kanssa käväistiin 3km päässä olevalla ABC'llä kahdestaan. Seikkailemassa! Oli vallan jepaa. Ilta meni monen moisten touhujen merkeissä.

Lauantaina oli luvassa Tropiclandia. Tuolla menikin muutama tunti pulikoidessa ja hauskaa pitäen. Tämän jälkeen sitten etsittiin ruokapaikkaa keskustasta, mutta tuloksetta ja pienen seikkailun kautta ruokailu ABC'llä Noutopöytä oli vallan loistava valinta, koska siellä oleva ruoka oli rakkaus. Palloina oli hyvä vyöryä Thomasin tykö. Takkinen ja Thomas kylläkin päättivät kävellä tuonne, jotenka me muut menimme sitten autolla, Tomi ollen kuskina Thomasin tilalla. Kämpässä porukka sitten jakautui hieman erilleen, ruokalevoille. Jätkien tultua myös tuonne, pädyttiin katsomaan Tie Eldoradoon. Saara katoili illanmyötä omilleen ja me muut jäimme Thomasin tykö. Ilta sitten meni omalla painollaan ja lopultä hereillä oli vain minä, Takkinen ja Tomi. Muut olivat simahtaneet tai menneet nukkumaan.

Sunnuntaina herätys oli viksuun aikaan, että kerkiäisi pakata ennen paluuta. Paluumatka sujui Tomin ja Takkisen kanssa. Seinäjoelle asti, josta Tomi erkani eri junaan. Junassa aika meni jutellen kaikesta hehkeästä Takkisen kanssa, Jyväskylään asti. Tästä matkain jatkuisi vielä pari tuntia omineen.
Kuopisossa olin 19:00 tienoilla, josta tallustelin kämpillein. Hetken hengähdys ja hakemaan Hylzy bussiasemalta.


-------------------------
Hyzyn tultua sunnuntai illasta Kuopioon, kuluikin aika kuin siivillä. Maanantaina käytiin keskustaa kiertelmässä ja kuvailemassa, Saara ollen mukana menossa.
Tiistaina istuskelin amiskan käytävillä, Hylzyn ollessa pääsykokeessa. Hylzyn ollessa käytiin myös kolmisteen katsahtamasa eräs kiinalainen ja tuloksena ollen se, ettei tuonne uudelleen tule kyllä mentyä.
Oli kivaa ja toivottavasti Hylzyn pääsykoe tuottaa tulosta!
Kuvia on räpsittynä.


Nyt tässä tämä loppuviikko  (ennen viikonloppua) meneekin cossin työstöllä. En muista edes milloin viimeeksi olen näin myöhässä asuain tehnyt, koska siitä on jokunen aika nyt jo. Peruukki on kynitty, asu melkein koottu kasaan ja rannekorut maalattu. Korvikset tekaisen tässä parin päivän sisään vielä ja valmista.
Pääsen myös laittamaan ensimmöisen kerran mustan peruukin päähäin. Hurjaa.

Torstaina näen myös Annia pitkästä aikaa ja tuo lupautui värjäämään päänuppein. Väri ei kuitenkaan ole nyt oranssi, vaan palaan punaruskeaan (katsotaan mitä siitä sitten loppujenlopuksi tuleekaan) tässä pitkän jahkailun jälkeen (noin 3 kuukautta). Tahdon hieman vaivattomammat hiukset vaihteluksi ja ruskea on sitä.
Oranssit ovat kivat ja reilun vuoden näissä olen ollutkin, mutta...vaihtelua! Jahka sitten ruskeisiin kyllästyn niin varmaan takaisin oranssiin päädyn. Dunno.

Perjantaina illasta sitten suunta onkin Joensuuta, jossa meneekin viikonloppu Kawaconin tunnelmissa.

-------------------------
Coneilut. Olen tätäkin pitkään pohtinut ja vuoden 2015 coneihin jäävät aika varmasti seuraavat: Frosti (ehkä), Mimicon, Kawacon, Acon (ehkä) ja Tracon. Cosvision sillon kun on.
Mimicon  kiinostaa kokea, kun kuullut niin jännää kommenttie tuosta. Tracon ja Kawa, koska olleet vain hyviä.
KesäDesu tulee aikavarmasti putoamaan pois listaltain, koska aivan älytön lippuralli ja jaksa oikein enään moista. Aconissa olen käynnyt, koska täällä asustan ja olen ollut tuolla töissä.
Coneilujen vähentyessä, vähenevät cossitkin. Tuntuu, että tämä asujen teko ja coneilut syövät liian paljon elämästäin aikaa, joten tahdon hieman normaalisoida. Samalla osaan sitten taas enemmän arvostaa moisia tapahtua ja kaikkea jännää.
Pukuja tulen varmastikkin vain pari valmistumaan tulevana vuonna. Riippuen miten koiranhankinnan kanssa käy. Mutta mahdolliset 3 asua. Jokka kaikki voisin pitää ei isotöisinä = paljon rahaa syövinä.

Kovasti oottanen muuttoa Mikkeliin. Kuopiossa, kun tunnu enään olevan oikein mitään. Hyvin vähän täällä on sosiaalista eloa. Muutenkin  koen tämän paikan meh -fiiliksellä. Kassotaan, saanko visiointejani toteutukseen mitenkä ja milloinka.
Odotan kovasti myös sitä, miten paljon sosiaalinen elämäin tulee nousemaan, kun nostalgia kaupuntiin päädynkään takaisin.

Wilma on päässyt reikkumaan Staipaleella koirakavereitten kanssa oikein kunnolla. Yhtenä päivänä oli käynnyt Wäinön (ranskanbulldoggixkääpiöpinseri) ja Sulon (coton) kanssa leikkimässä ja pompppinut ilosta vielä pari tuntia leikkejen loputtua.
Wilma oli myös tavannut 7vk ikäisi englanninspringelspanielin pentuja ja ollut aivan onneissaan noista. Oli koira kuulemman ollut koko loppu päävän omissa maailmoissaan.
Koira on muutenkin kieroillut ja tehnyt aika tempauksia vanhempien tykönä.
Psämmään vielä kuvan Wilmastain, toukokuussa otettuna aurinkoisena päävänä.

P.S. Jouvun kestävään muutama viikko pitempään koirattomuutta, mikä oli alkuperäinen suunnitelma..haen koirain vasta Aconin jälkeen. Yh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti