maanantai 30. kesäkuuta 2014

Joensuussa majaileva Kawacon

Perjantaina suunta oli Joensuuhun, jonne alkujaan piti nelisteen suunnata Kuopiosta. Sattumusten kautta, autolaisia olikin kaikkiaan kolme suuntaamassa Joensuuta kohden. Valitettavasti. Kuitenkin, Joensuussa olisi Kawacon ja tuolla olisin puolestani virallisen valokuvaajan hommissa. Hillumassa kameran kanssa.

Aloitankin kertoilemaan torstaista. Elikkäs, tuona päivänä kävin hoitamassa asioita keskustassa ja palailin sitten piakkoin kämpillein. Neljän aikaan saapuili Anni tyköin ja aikamme jutusteltuamme, alkoi värjätä pää nuppeain. Reilun vuoren verran oranssia loppuisi ja vaihtuisi ruskeaan. Miksikö? Siksi, että tahdoin vaihtelua oranssiin, olin pohtinut tätä taas useamman kuukauden ja helpompi hoitosemman letin (samalla myös halvempi ylläpitää).
Miksikö sitten ruskea? Koska aijemmin päässäin oli punaruskea ja tykkäsin tuosta. Katselin kaupastakin hieman punaseen kääntyvää ruskeaa väriä ja löysinkin mieluisan sellaisen. Lopputulos oli ihan jepa. Hassuhan vain on olla ruskealla letillä, joka on hieman " tavallisempi" kuin oranssi. Vaikka tämä ruskea pää onkin nytten, niin pohjalta hohkanee hieman oranssi läpitte. Eipä tuo haitanne minua lainkaan.
Onhan tämä väri hieman outo, kun niin pitkään ollut oranssi väri päässä.


Perjantai meni pääosin lahnauksella ja vikoilla pakkauksilla. Aina kello kuuteen asti. Illasta piti Tomin tulla Kuopioon, mukaan Joensuuhun, mutta sattuneesta syystä, tuon matka peruuntui. Thomasin ja Takkisen tultua Kuopioon, suunnattiin ruokailemaan ja kaupoilla piipahtamaan nopeasti. Kamat autoon ja nokkakohti Joensuuta.
Matka meni nopeaan ja kymmenen maissa olimmekin majoituksessa. Majoitukseen olivatkin Nina ja Haapoja jo saapuneet. Ilta meni omalla painollaan.

Lauanataina heräsin puoli kahdeksan, mutta lagaamsien johdosta pääsin laittamaan asuain ylle vasta kasin maissa. Maskeerauksineen ja kaikkineen olin valmis vähän ennen kymmentä. Suuntasimme Ninan kanssa infon kautta hakemaan työvoima lapun ja paidan minulle. Tästä sitten heittämään ylijäämä kamat Greenroomiin. Tästä melkeimpä heti suuntasinkin kuvauspalvelulle hommiin. Tuolla en ollut yksin, vaan minulla oli kaverina toinen kuvaaja. Kuvauksen ohella juttelimme toisen kuvaajan kanssa ja houkuttelimme immeisiä kuvauspalveluun. Suottanin hieman olla yliaktiivisella päällä ja hieman derpata immesille, jotta tulisivat herkemmin kuvattavaksi. Ainakin, tuo auttani! Tuolla menikin parisen tuntia, kunnes suuntasin kuvailemaan cosplaynäytöstä. Näytöksen jälkeen oli jokunen hengähdys, ennekuin alkaisi FFfight. Tässä välissä olin törmännyt Auneen ja tuon kanssa kierrettiin pikaisesti paikkoja ja mentiin katsomaan FFfght. Kuvailin ohjelmaa tuon kuluessa etiäpäin.Tämän loputtua Aune katosi omilleen ja me muut suuntasimme omille seikkailuillemme. Kauppaan ostamaan ruokaa illaksi.
Kauppareissun jälkeen suunnattiin rannalle kuvailemaan ja mussuttelemaan eväitä. Tässä vierähtikin jokunen hetki, jonka jälkeen palattiin majoitukseen. Ilta kului mm. leffan katsomisella.


Sunnuntai lähti lauantaita ripeämmin liikkeelle. Kamat päälle ja tavarat pakkaukseen. Sunnunai olisi cossiton päivä ja yllä olisi puolestaan Kawaconin työvoiman paita. Thomasin autolle ne kamat, mitä ei ollut ajatus raahata tapahtumapaikalle. Tapahtumapaikalle suunnattiin edeltä Takkisen ja Thomasin kanssa. Greenroomin kautta, Cosplayshakki kuvailemaan. Tämän loputtua suuntasin kuvauspalvelulla piipahtamaan nopeaan ja sitten ruokailemaan Greenroomiin. Cosplaydeitti oli vetänyt kävijöitä puoleensa tällävälin, joten päädyimme käymään Ninan ja Takkisen kanssa taidekujalla. Deitin loputtua suuntasin etsimään kuvattavia asuja, joita vastaan ei tullut montaa. Paljon oli porukkaa cossittomana tuona päivänä ja ne harvatkin tuntuivat olevan jossain muualla kuin näkyvissä. Tästä sitten kuvauttamaan Thomasia pikaisesti, ennenkuin pitäisi suunnata autolle ja paluumatkalle. Kello yhden tietämissä, auto starttasi paluumatkalle.
Paluumatka puolestaa meni hiljaisella menolla. Kolmikko oli väsynyttä sakkia. Kuopioon saavuttiin ennen neljää. Tavarat autosta ulos ja jätkät katosivat toisaalle. Ilta menikin kuvien parissa, alkua tuolle suurelle operaatiolle ja lai

Kiitokset immeisille conin luomasta tunnelmasta ja kiitokset matkaseuralle ja nille keitten kanssa viikonloppuna olin tekemissä!

Chel asuna oli vallan...mielenkiintoinen yllä. Kuvauksen ajaksi laittelin huivin lanteille, jotta saisin kuvata reilummin. Asu muutenkin, oli todella erillainen, siihen mitä minulla on ollut tähän mennessä. Vähäisen vaatettomuuden vedin unhotukseen ja peitin asian derppailulla ja muulla touhulla, jotenka tämä seikka ei haitannut mieltäin kaikenaikaa.
Noh, tämä tulee sitten uusiutumaan Animeconiin. Jolloinka minulla on mukana Miguel ja Tulio!
Korvikset pääsevät kokeilemaan jotain erilaista mikkä totesin Kawan aikana parantamisen varaksi. Muutenkin testailen tuota Chellin peruukkia tuossa tulevan viikonlopun aikana ja samoin meikkejä...jotta tulos olisi parempi sitten Animeconin lauantaina.

Kuvia tulee näkyilemään (kaikki julkaisuun tulevat) viikonlopusta kuvagalleriain lisäksi myös täällä aikanaan: http://kuvat.aniki.fi/.
Julkaistavien kuvien julkaisu menee varmaan tuonne loppuviikon puolelle, mahdollisesti. Julkaisen kuitenkin kuvat sivustolleni erissä. Katsoo miten nopeaan saankaan nuo ulos. Kuvagalleriaani tunkaisen joitain sellaisia kuvia, mitä en ajatellut Kuvat.Anikiin lähetellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti