tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ekstempore reissu, dinosauruksia ja suunnitelma muutoksia

Torstai illasta tuli ekstermpore suunnitelma muutos lahnaus viikonloppuuni: lähtisin viettämään viikonloppua Ouluun. Vaikka varotusaika olikin reissunpäälle lähölle pieni, ei se kuitenkaan tehnyt reissusta yhtään huonoa. Päinvastoin!

Torstaina illasta tuli tietooni, että Oulussa olisi dinosaurus -näyttely. Ajatus tuon näkemisesta houkutti suuresti ja samoin Oulussa olevien immeisten näkeminen. Niinpä päätökseen tuli, että lähdempä matkaan perjantaina. Luvassa olisi pika pakkaaminen ja pyykkien peseminen.

Perjantaina heräsin vähän ennen ysiä ja suuntasin keskustaan asioille, joka sisälsi mm. postissa käyntiä. Klo 13:30 lähtiisi bussi, jonne tallustelin hyvissäajoin. Bussissa meni nelisen tuntia nopiaan, nukkumalla.
Kellon  tullessa 18:00 saapuili bussi määränpäähänsä ja vastassa olikin Tomi. Tallustelimme keskustaan, jossa miittaisimme Markuksen ja Viivin, suunnaten porukalla syömään. Raxiin. Tuosta suuntasimme piakkoin sitten Tomin kanssa Anttilaan ja siitä sitten tuon kämpille. Ilta menikin Uunojen töllistellessä.


Lauantaina sitten herättiin omia aikojaan. Möllöttelyä ja sovittuun aikaan keskustaan päin, noukkimaan Hylzy mukaan menoomme. Keskustaassa aloitettiin kangas ostoksilla, Josta siirryttiin kiertelemään keskustan muita kauppoja. Tästä sitten hiljakseen valuimme dinosaurus -näyttelyä katsomaan. Tuolla oli kaikenmaailman "fossiileja" + muutama liikkuva ja ääntelevä dinosaurus. Näyttely oli pieni, mutta ihan käymisen arvoinen, vaikka 15€ hinta oli ehkä hieman suolainen näyttelyn koon suhteen. Tästä sitten keskustaan takaisin kolmisteen ja mm. kahvittelemaan. Ajallaan heitettiin Hylzy kotio, jotta tuo pääsisi pelailemaan ja me Tomin kanssa jatkettiin seikkailua toisaalle. Ilta meni mm. leffojen parissa, katsellen kun Tomi väkerteli cossia ja yöllä sitten käytiin noukkimassa Hylzy mukaan, pelattuaan pelinsä. Ilta, tai no yö meni pitkille tunneille ja me Hylzyn kanssa jääden vielä hereille, kun Tomi simahti.


Sunnuntaina herääminen ja koomaus veivät aikaansa, mutta eipä kiirettä ollutkaan. Bussein lähtiisi vasta puoli kuusi illasta. Kolmen aikaan kuitenkin onnistuttiin lähte liikeelle ja käytiin katsahtamassa heppoja! Tuosta sitten keskustaan auto parkkiin, ovet auki ja aurinkon ottamista. Kyllä, meillä oli kehittävää touhua ja kivaa. Hylzy käytiin heittämässä ennekuin bussini lähtiisi, seuraavaksi Tomi heittikin minut bussiasemalle ja hyppäsin bussiin. Paluumatka meni suoraan torkkuen.

Viikonlopun mukana listaani tuli sitten muutos Kawaconin asun suhteen. Koitan tekaistan Chel'in Tie Eldoradosta. Thomas ja Tomi puolestaan tekevät moiseen tapahtumaan, samasta elokuvasta niin Tulion ja Miguelin.
Asun lupauduin tekemään, koska laskeskelin, ettei tuo tule paljon rahaa syömään joten sopinee pudjettiinkin. Kankaat eivät tule paljon maksamaan (no eipä tuosa sitä paljon olekkaan) ja muuta mukavaa. Reippaasti ale 40€ budjetin cossi tuosta tulee.
Tämän myötä saan listaani mustalettisen hahmon, jota olenkin toivonnut!

Tämä viikko on mennytkin cossin työstöllä ja vähän silläsuntällä touhulla. Torstaina onkin suunta kohti Vaasaa ja jussin viettoa!

Vuohesta olen saannut kuvat ja niitä löytynee täältä. Hylzy on loisto Esme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti