sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Vuohi valmistunee ja muuta mukavata

Sairastelua, matikan koetta, vuohen työstöä, valokuvausta ja elämää. Kokonainen vika viikko ennenkuin alkaisi kesäloma. Tulevan viikon keskiviikkona olisikin kevätjuhla ja kesälomalle lähtö. Vielä ei ihan ole kesäloma koittaneva.

Sairastelu. Alkuviikko menikin siinä kurkkukivun, flunssan ja 37,7 asteen kuumeen kourissa. Mitään muuta liiemmin en tehnyt, mitään erikoista ja mainittavaa. Seuraavanan päivänä, tai no yön aikana kuume oli päättänyt pompata 38 lukemaa moikkaamaan ja tuolla sitten vierailikin kokopäivän ajan.
Sairastelun ohella koitin lukea matikankokeeseen joka olisi keskiviikkona.
Keskiviikkona, eka kuumeeton päivä ja koe, josta uskoakseni ainakin läpi pääsin. Koulun jälkeen kipaisin postista hakemassa paketin, jossa olisi mm. sorkat. Vanhemmat olivat nuo laittanut kotoa tänne haltuuni tulevaksi.
Illasta kuitenkin kuumee pätti tulla rajoilleen. Nappia nassuun ja sota oli taas voitettu, tältä osin hetkeksi.
Viikko kuluikin flunssan lietsoessa aika pitkälti. Räkää lensi ja koira kyttäri ahkeraan paperiroskista jossa oli niistopaeria. Khyllä Wilma on roskin dyykkari.

Koulussa olen väkerrellyt shortseja, hametta ja paperihommia + attoja. Hameesta väkertelin hieman kynähame tyylisen ja shortsit ovat puolestaan perus shortsit. Kankaat noihin joinkkasin koulun valikoimasta.
Mutta! Ihmeitten aika ei ole ohitse. Olen tässä kevään aikan suorittanut kahta vikaa matikan kurssia, joista toisesta olen saannut numeron jo. Numero on 2! Olen siis paskin matikanlaskija ja kaikkea, mutta olen suoriutunut kakosen arvosesti kurssista. Hallelujaa!
Niistä muista numeroista, en liiemmin nyt välitä, koska tuo matikan kurssin tulos. Mieleni iloisuus pomppasi juuri korviin~


Perjantaina sitten klo 13:00 tienoilla saapuilivat seuraani Saara ja Sasse. Tästä hetken aikaa lagailujen, siirryttiin kuvailemaan. Kierreltiin  hieman sielläsuntäällä. Vastaan tuli kaksi berniä, joita päästiin paijailemaa. Tästä siiryttiin Saaran kanssa tuon luokkakokoukseen puistoon. Sassen kanssa kuitenkin käppäiltiin kämpille suhteellisen pian ja siirryttiin Tivolia vielä kuvailemaan. Kaupan kautta kämpillein, josta Sassekin katosia omilleen. Yöstä Saara käppäili kämpillein yöksi.
Kuvia löytynee kuvagalleriasta.

Lauantai puolestaan meni lagailulla ja Kristan tykönä käyden. Matkan tallusteltiin paljainjaloin, koska kengät olivat vain liian kuumat. Tämän myötä pompittiiin vähän miten sattunee, koska asfaltti puolestaan oli kuuma. Kristalle kun päästiin niin tuolla menikin jokunen hetki. Saara katoili sitten tuolta palauttua omille teilleen.

Sunnuntai olikin tunnelmakuvien tekoa ja viivapiirroksien. Lisäksi laskin matikanlaskuja. Päivän aikana väkertelin myös cossin osalta jotain ja koiran kanssa touhuilin.

Vuohen asussa on vielä hommaa hitusen ja aikaa ei sinällään paljon enään ole, mutten jaksa alkaa murheitä moisesta ottamaan, vaan rennoinmielin. Mitäpä sitä suotta yhden asun takia stressipalloksi alkanisi.
Viikon aikana jatkoin vuohen työstöä. Virittelin korvien kiinnitykset peruukkiin ja samoin myös sarvien kiinnitykset.
Aloitin maalailemaan myös sorkkia ja maalin kuivutta (lukekaa seuraavana päivänä) levittelin sitten lakan päälle. Viomapaperilla rikoin sorkan päällisen pintaa. Sorkkien kuivutta sujautun kengän raadot sukkikseen ja kiinnitin tuon sorkkaan. Tässä vaiheessa nuo näyttivät hemmetin sotkuisilta. Tunnin pitelin kiinni yhtä kenkäsukkisviritelmäöä ja sorkkaa yhdessä. Liiman kuivuttua, hakkasin pariset naulat kengästä sorkkaan kiinni.
Lopuksi vieläsorkan seunukseen karvakangasta.
Tulevalle viikolle jäi työksi: housut vuohelle.
Alkuviikosta tilailin maskeeraustarvikkeita ja niidenkin tultua haltuuni olisi kaikki tarpeellinen hankittuna. Punanaamion tarjoamat maskeeraustarvikkeet kulkeutuivat nopiaan haltuuni! Huomioikaa, että nuo tulevat Matkahuollon kautta eli mielestäni nopeampaa kuin Itellan.


Vuohen ja Lalan valmistuessa pidän pienen nollauksen cossien teosta. Kesäkuussa nyt tuskin tulen mitään asua tekemään, koska Lalahan tulee vasta Traconiin.
Vuohen työtö on ollut ihan kivaa, mutta jokseenkin koen, ettei moisen faunin tapainen ole minun juttuni. Joten en näitä tule tuskin koskaan enään jatkossa tekemään.
Vaikka tykkänen näpertää ja kaikkea jännää mitä tämä cosplay harrastus pitänee sisällään, mutta nautin siitä vasta silloin kun se pysyy tasapainossa muitten harrastuksien kanssa.

Niin ja vuoden 2015 ensimmäinen kolmesta asusta on päätetty: Chrome Dokuro. Hahmo ollut listallain ikuisuuden ja nyt tuon viimein toteutan. Chromen aseesta koitan tehdä kolmiosasen, jotta tuo olisi helpompi kulettaa ja jos en väärin muista niin sarjassakin tuo menee kolmeen osaan. Asua aloitan työstämään jossainvaiheessa tämän vuoden loppuvuotta. Peruukki tähän tosiaan löytynee jo.
KHR on niitä nostalgia sarjoja ja saattanen tulevan vuoden asut tehdä nostalgia painolla. Jännä miten tämän sarjan myötä olen tutustunut ihmisiin ja mitenkä ylipäätään on tullut toisten tattejan kanssa yhteisien polkujen kohtaamisia, kohtaloa.
Mutta siis, Chromena minut tulllaan näkemään jossain kesän conissa 2015.

Ja koska tämä on varmastikkin vika merkintä enen Desua, näkee minut lauantaina Lucyn asulla ja sunnuntaina Djalin asussa. Vuohen asuhan tulee olemaan faunin tyylinen asukokonaisuus ja sorkilla kävelystä minulla ei ole mitään havaintoa, miten tuo tulee luonnistumaan. Pikkuvikoja moiset.
Minut löytänee sunnuntaina ainakin isosta Disney -ryhmästä. Lauantaina vain haahuilen ympäriinsä tapahtuma-aluetta, kuten aina.


2 kommenttia:

  1. Kivat cossi valinnat sinulla Desuun. :'D Munkin piti aluks cossia FT:stä, mut ei sittenkään....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, vähän erillaiset ovat x) Aa okkei, mitä sie meinasit Ft'stä? :) Vois joku kerta satuttaa samaa aikaa jos sais vaikka yhteiskuvia tms? :>

      Poista