sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kuvausta, pulinoita ja vähän kaikkea muuta

Cosvision kuvat ovat nyt hoidettu alta pois ja pääsin siirtymään muihin hommiin kuten kämpän kunnostukseen ja Lucyn asun ottamiseen matkalaukusta. Okei, ylipäätään matkalaukun purkuun. Lauantai toi myös mukanaan hyvän sään ja Lucyn asun kuvauttamisen.

Tiistaina sain sitten kuvat ulos kuvagalleiraani ja serverin kautta siirrettyä Anikin kuva-arkistoon (näkuville tulevat aikanaan sitten). Fiilikseni tästä ovat ihan kivat: nautin kuvaamisesta ja sain huomata, että olen hieman taas kehittynyt kuvien ottamisessa lavatilanteissa (=asetuksien kanssa lähinnä). Hiljaa sitä oppinee paremmaksi kuvaajaksi. Yllätyksenä tuli se, että sain suhteellisen nopeaan kuvat pois työnalta ja muuta mukavaa.
Tämä tosiaan meinanee nyt sitä, että jatkanen vuohen asua työstämään. Hurjaa! Seuraavassa merkinnässä pääsenkin kertoilemaan sitten  vuohen housujen työtöstä. Katsotaan, miten idointini toimiikaan käytäntöön.

Nyt odotellaan sitten Desua, joka onkin tuossa 3 viikon päästä. Alkujaanhan minun oli tarkoitus mennä Mimiconiin, mutta rahallissita syitä peruutn menini. Toisaalta, eipä haitanne yhtään, koska coneilu ei nyt inspaa vaikka hyvä maku jäikin Cosvisionista. Vallan hyvä siis näin ja katsotaan ensivuonna sitten uudestaan asiaa, menenkö silloon Mimissä käymään.


Tiistaina piti olla siivouspäivä, mutta sateisen sään takia en voinnut moista toteuttaa (viedä siis mattoja ulos). Keskiviikko päävä meni koulunjälkeen kirpparin ja kaupan kautta koiraa käyttäämään ja siitä sitten ilta menikin mukavasti kämppää siivoten. Samalla päädyin hoitamaan tiskit ja pyykitkin pois alta. Loppu iltaan mennessä oli kämppä taas jonkunlaisessa kuosissa ja tiskitön tiskiallas.

Torstaina koulun jälkeen, koiran kanssa lenkillä vastaan tuli pk collien omistaja, jonka kanssa vaihdettiin muutama sananen collieista ja aiheen vierestäkin. Mihen koiran kanssa Wilma pääsi haistelemaan siinä samalla. Kivoja nämä tälläiset jotka tietävät koirista oikeasti jotain ja jäävät juttelemaankin. Illasta piirtelin sitten ja purin matkalaukkuin. Niin ja olihan se posti tuonnaa luuriini kuoret!
Koulusta joinkkasin myöskin housujen kaavat, että voin sitten noitten pohjalta väkerrellä ne vuohelle tulevat pökät. Tätä tulevalla viikolla alankin tekemään. Torstaina olisi voinnut aloittaa väkerryksen toki, mutta puhti oli muualla käymässä jotenka meh.

koska maastokuvio~

Perjantaina pari tuntia koulun penkillä parisentuntia, josta luokan kanssa mentiin katsomaan musikaalia klo 09:30-11:30 välliseksi ajaksi. Olin raahannut kameran mukaan Musiikkikeskukselle (jossa musikaali oli). Musikaali oli kokonaisuudessaan ihan katsottavat, mutten moisesta olisi mitään maksanut. Materiaalia musikaalista löytynee täälät *klik*.
Tuolta sitten Raxin kautta kirpparille ja kämpille. Emmi tarjosi tosiaan ruokailun, mutta tarjoan puolestani tuolle sitten Aconin aikaan vastaavan aterian.  Illan mittaan käytin koirain pesulla.

hehkeän tilannekuvan
kuvasi Sanna S.
Lauantaina tosiaan sitten mentiin kuvailemaan, koska sää oli vallan kiva. Kokoonpanona ollen Krista, Sasse, Saara. Päädyin ottamaan yllein Lucyn asun, jotta siitäkin saataisiin jotain kuvaa conin ulkopuolella ja voisin vähän petrata kameran edessä oloa. Krista tuli kämpillein, jossa laitettiin asut ylle ja tallusteltiin keskustaan, noukkimaan matkaan Sasse. Tästä Valkeisenlammelle, jossa Saara olisi tulevaksi. Kuvaileminen tuolla, josta siirryttiin hiljakseen sitten metikön puolelle ja sieltä sitten kämpillein. Ruokailemaan ja kaupan kautta takaisin kämpille möllöttelemään. Ilta menikin vallan nopiaan ja kivaa oli!
Kuvia ilmestynee tänne alkuviikosta.

Sunnuntaina sisälti kuvailua valkeisella, koiran kanssa, koska sää oli niin kiva. Suunnattiin kuvailemaan Valkeisen lammen ympäristöön ja maisema olikin mitä loistavin. Wilma pääsi sosiaalisoimaan monen koiran kanssa ja nauttimaan säästä. Valkeisella törmättiin Wilman kanssa Anniinkin! Jumahettiin pariin kertaan möllötelemään paikalleen ja Wilma vain nautiskeli ja katseli maisemia. Nautiskelun ohella hieman treenailtiinkin koiran kanssa. Melkein kolmisen tuntia meni että hujahti ja paluuta oli kämpille pakko tehdä koska kurkkukipu sanoi murr. Olin tosiaan eilen saanut ittellein kurkun kipeäki, mutta mustaherukka mehu auttanee hyvin tuohon~
Illasta sitten matikan kokeeseen lukua, koska ajattelin tosiaan päästä kurssista, vikasta matikan kurssista läpitte.
Kuvia löytynee täältä.


Sosiaalisoiminen. Olen taas jokusen aikaa ollut huono koneen välityksellä sosiaalisoija. Näitä kausia tulee joskus ja tässä taas menossa yksi. En vain osaa mennä juttelemaan oikein kellekkään mitään ja jotain tattia. Toisaalta, olen touhunnaan niin omiain, että olkoon se kaunis tekosyy moiselle touhullein.
Koen siis sosiaalisoivani nyt paremmin livenä (tai ehkä, etten joutuisi alottamaan keskustelua itse, dunno). Onneksi näille löytynee ajallaan ratkaisuja~

Coneilut. Ovat kivoja, mutta kaipanen nyt kovasti jotain vaihtelua tuolle.Onhan minulla toki koiratouhuin, mutta jotain tavanomaisempaa. Pitänee siis keksiä tällekkin ratkaisua.
Coneilusta on se kiva puoli, että siellä tutustuu tosi herkästi uusiin persooniin. Miten nautinkaan siitä kun sain uusia tuttavuuskia tuossa Cosvisionin aikaan. Uusiin persooniin on niin hirmun kiva tutustua!
En taas jotenkaan ylläty joittenkin asioitten myötä, että miksi ammattipsykan testissa sain tavallista korkeammat sosiaalisointi pisteet.

Ideoin hieman tuossa yhtenä päivänä Tarun valmistujaiskuvia. Olin lupautuntu kuvauttamaan tuota tämän valmistujaisissa, jotka ovatkin tässä parin viikon päästä. Yhden idean jo tuolle kertoilinkin ja tämä hyväksyttiin. Idea sisälti saippuakuplia, peltoa ja tuulimyllyä.
Nyt toivotaan, että saa on hyvä ja saadaan kivat kuvat tuolle kollaasia varten.

Unet. Näen unia ja muistan ne melkeen joka yö. Realistiset unet ovat vallan hämmentäviä, jokseenkin myös ärsyttäviä. Olen tässä nöhnyt moisia ties miten monta viikkoa putkeen. Joissaain on selvemmin ollut se esitllä, että on unta, mutta joisain hokaaminen tulee hieman viiveellä.
Yhtenä yönä olin ihan satavarma, että olin ottanut kouluun mukaan viivottimen matikan tuntia varten. Noh empäs ollukkaan, koska olikin ollut tämä unta.
Sitten se unet missä selkeästi tiedostan olevan epätodellista. Niissä kierrättyy joskus tietyt paikat mitkä olen aijemmin unissain nähnyt. Tai sitten paikat missä olen käynnyt. Henkilöt vaihtelevat laidasta laitaan, mutta joitain tiettyjä esiintynee melkein aina. Toisinaan tuntunee, että aivot tekevät temppuja mieleni kanssa, erinäisille asioille, vaikkapaniihin liittyen mitä mieltä olen tai tunnen joitain asioita kohtaan.
Enne unia en pahemin ole nähnyt. Yksi mieleenpainuvin oli kun olin yläasteella kaverin tykönä yöpymässä ja tiesin meidän menevän Mikkeliin (missä silloin ollut vielä tuota ennen käynnyt). Näin sinä yönä sitten eräästä kaupasta unta. Kun Mikkelissä sitten oltiin seuraavana päivänä ja sattumalta mennen tuonne kauppaan mentiin, oli nänymä aivan sama mitä unessain. Fiiliksein olivat todella hämmentävät.
Unet olivatpa mitä tahansa, ne ovat jänniä. Moisia olisi kiva osata tulkata, vaikken välttämättä uskoisikaan merkityksiin tms.

P.S. Odotan kesän alkua nyt vielä innokkaammin! Sain meinaan lisää kivoja suunnitelmia tuolle. Näen tuolloin niiin paljon kivoja immeisiä, joita näen liian harvoin.
Niin ja minulla on maailman paras immeinen elämässäin, Katja U. Ei miulla muuta tällä erään~

2 kommenttia:

  1. Weetu, siulle olis toinen haaste ;)

    http://inspiraationvietavana.blogspot.fi/2014/05/arkiruokahaaste.html

    VastaaPoista