maanantai 12. toukokuuta 2014

Cosvisioninen Turku

Perjantaina oli suunta autolla kohti Turkua. Kuutisen tuntia meni suuntaansa matkoissa ja kaikki tuon arvoista, mitä viikonloppu pitini sisällään. Tapahtumana Cosvision oli kokemisen arvoinen ja kuvaajan hommissa oli vallan mukavaa toimia. Työvoimakin tuntui olevan mukavaa sakkia.
Kiitokset siis tapahtumasta immeisille, niin työvoimalle, kuin muillekkin tutuille ja uusille tuttavuuksille. Iso kiitos kuulunee majoittajille Miljalle ja Venlalle + automatkaporukallemme: Henna, Krista ja Saara.

Perjantaina koulusta suuntasin kämpille. Käytin koiran ja vaihdoin vaatteet + tein viimehetken pakkaukset. Tästä yhdeksi keskustaan tapaamaan Sassea ja kirppari kierros. Tästä sitten kämpille hetkeksi, ennekuin piti suunnata Kelan luokse. Tuolta lähtisi kyyti kohti Turkua. Sasse odotteli kanssain kyydin tuloa ja aikaaan sitten lähdettiin hakemaan Hennaa kämpiltään. Tästä sitten alkoi matkamme. Automatka meni nopeaan hyvässä seurassa. Tampereen alueella käytiin ruokailemassa Apsilla. Kympin tienoilla sitten saavuttiin Turkuun, josta Krista heitti minut majoitus paikkain luokse. Ilta tuolla menikin sitten omalla painollaan.

Lauantaina herätys oli klo 08:00 tienoilla. Hetken lagimisen jälkeen aloin laitella asua yllein. Porukka sitten kipiteltiin tapahtumapaikalle, jossa jakaannuttiin erisuuntiin. Jokainen lähestulkoon omilleen. Pääsin puolestani etsimään bäkkäriä ja suunnistamaan ympäriinsä, ennekuin luovutin. Päädyin pukkariin laittamaan loputkin asustain yllein. Tästä sittem infoon, pyytämään lisäkäsi jelppiä Viiviltä. Soiton kautta bongasin Tomin, joka hieman selventi missä on bäkkäri jne. En ollut enään niin kujalla! Ympäriinsä pörräilyä tapahtuma-alueella ja hieman kisaa ruokailemassa ja siitä sitten lavan eteen valmistautumaan kuvaamishommiin. Jännitti, mutta tuo katosi kuvaamisen yhteydessä sitten tyystin. Kisojen loputtua huomaisin turhasta jännityksestä ja fiiliksein oli vallan mukava. Kuvaushommat olivat tuolta osin vallan kivaa puuhaa! Päivä meni joko omineen pyörien tai eri immeisten kanssa oleillen siellä sun täällä. Kivaa kuitenkin oli!
Illasta sitten palattiin majoituspaikallemme. Hengähdettiin, vaihdettiin cossit pois ja käytiin pesulla. Tästä sitten Aikanaan lähdettin Tiitun kanssa, Thomasin, Saaran ja Pulmun matkaan, ruokailemaan. Keskustassa mukaan liittyni Tomi, Markus ja Viivi. Kiertelyn jälkeen suunnaattiin kebababan maailmoon eli päädyttiin syömään kababilassa. Tästä kaupan kautta Omppuun. Thomas, Nikolai ja Saara käväisivät majoituksessaan. Tässä sitten kommelluksia tuli mukaan matkaan ja Tiitu päätyi lainaamaan Thomasilta autoa ja hakemaan Porista cossia. Tästä myöhemmin saapuili paikalle Juha, Saara, Nikolai ja Thomas. Hylzyä lähdettiin sitten Tomin kanssa hakemaan ja onnistuttiin ajautumaan pieneen seikkailuun matkan aikana. Oli kuitenkin kivaa ja perille päästiin aikanaan. Miljan ja Venlan tykö. Tästä hieman myöhemmin päästiin lähtemään keskustaan kolmisteen, baariin. Tuolla ypöri Euroviisut ja niitä päädyin kyttimään, Pokemonin pelaamisen ohella. Kyllä, en häpeile pelata tai lukea pokkareita baareissa. Tätä pääasiassa teen sillon kun muut ovat tanssilattialla tai jossain muualla. Kuitenkin, ilta meni mielestäni ihan mukavasti ja puoli kolmen aikaan päädyttiin palailemaan Miljan ja Venlan tykö Hylzyn kanssa. Tomi puolestaan kadoten Omppuun samaan saumaan. Nukkuminen oli vallan ajankohtaisen kun sitten majoitukseen päästiin ja unikaan kauaan viivytellyt.


Sunnuntaina jaksanut cossia yllein laitella, joten päälle meni työvoimapaita, shortsit ja sukkikset. Kuvailukin oli huomattavasti helpompaa, kun voi vapaammin liikkua, pökät jalassa. Kamat kasaan, kiitokset majoituksesta ja ulos autoon. Tiitu oli tullut noukkimaan minut mukaansa, samalla kun noukkisi Thomasin ja tuon kaverit kyytiin Logomolle, tapahtumapaikalle. Tapahtumapaikalla pyörähdettiin nopeaan josta Tiitun isä sitten heitti meidät kuvailemaan. Kuvailut suoritettiin pikaseen koska alkavat hommain ja luonto jonne muut olivat haluavaisia meneväksi. Hieman ennen kisaa päädyin jälleen lavan eteen, valmistautumaan kuvaushommiin. Kisan loputtua päädyin etsimään immeisiä. Kellon lähestyessä kahta, suuntasin ruokailemaan, kosa oli nälkää. Tästä sittenseikkailemaan ympäriinsä tapahtupaikkaa. Kolmen aikaan kävin kuvailemassa KHR -ryhmää. Tästä sitten takaisin sisätilaan ja sanomaan heipat immeisille, kekkä olivat lähdössä paluumatkaan. Oma kyytein ei vielä olisi lähdössä, joten jäin bongaamaan tuttuja immeisiä ja olemaan heidän kanssaan. Viiden tienoilla keräännyttiin kokoon autoporukan kanssa ja lähdettiin autolle päin viemään tavaroita. Paluu matka oli alkava.
Paluu matka meni keskustellen ja derpaten. Oli jälleen kivaa ja aika kului nopiaan. Jyväskylän tienoilla käytiin Apsilla jälleen ruokailemassa. Hengähdystauon verran. Matka jatkui ja Kuopioon saavuttaessa heitettiin Henna kämpilleen, seuraavaksi sitten Saara ja lopulta tipuin minäkin kyydistä pois. Kristan kanssa vaihettiin muutama sananen loppuvaiheessa vielä, ennekuin sisälle menisin kämpillein. Sasse oli tullut vastaa koirain kanssa ja tuo jäikin yöksi tyköin. koska kello oli jo paljon.
Yöstä heräsin siihen, että vattassa velloo eli olin sitten onnistunut jotain syömään ja silmätkin olivat kivasti rähmineet itsensä kiinni. Eli se joku paskaroskamikä lieneen mitä koitin saada pois koko paluumatkan ajan oli sitten jotai häikkää tehnään.


Kuvat tapahtumasta näkevät päivän valon varmastikkin loppuviikosta. Eli aikavarmasti seuraavassa merkinnässä pääsen laittamaan tuosta infoa enemmän! Malttakaa miellenne siis hetkisen aikaa vielä~

Kuvia sitten puolestaan Lucysta, niitä ei keritty kuvauttamaan viikonlopun aikana oikeinkaan. Mutta, koska tuota tulen kierrättämään seuraavaksi sitten Desun lauantaille ja pariin muuhun tälle vuodelle, niin kuvia saan.
Tulevana viikonloppuna suuntaan Sassen kanssa kuvailemaan, niin jahka tuolloin saan kuvaa asustain.

Kuvista eroon päästyäni, siirtynen sitten jatkamaan Desun asua eli sitä vuohta, Djalia. Tuossa ei olekkaan enään kuin alapuolen työstö + korvien ja sarvien kiinnitykset peruukkiin jäljellä. Hankintoja pitänee siis hieman vielä tehdä vuohen asun suhteen.
Asuhan tulee olla valmis 29.5, koska 30.5 katoilen Mikkeliin ja sieltä sitten suoraan Lahteen. Mikkelissä kuitenkaan ole aikaa tehdä asua. Ahkerana pitänee siis olla!

P.S. En tahtonut julkaista tylsää teksti merkintää joten päätin antaa hieman esimakua millaisia kuvia mahtaneekaan ulos tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti