tiistai 22. huhtikuuta 2014

Vuohen yläosa ja Helshinki

Siivousta ja kämpän ehostusta. Kylässä käymistä, pakkausta, alkavaa lomaa ja reissuun lähtöä. Paljon kaikkea. 
Helsingissä vierähti lomain ja vallan jepa reissu oli. Sääkin oli mitä mainioin ja jeejee~

Sunnuntaina (13.4) päätin tappaa tekemisen puutetta ja aloittaa yläosaa tekemään. Saumat kikkailin omasta mielestäin ja kaavojen jälkeen olikin luvassa kankaalta leikkuuta palasia. Palaset yhteen. Taakse laittelein vetoketjun  (tunnun tunkevani näitä vetoketjuja joka hiton paikkaan...). Keskipalasen, jonka ylle tulisi nuoritystä niin päädyin ottamaan tummemlta, lyhyemmältä karvakankaalta.
Karvakankaan ollessa lattialla, päätti Wilma koittaa maastoutua karvan sekaan...

Maanantaina koulussa tein sirkat vuohelle tulevaan yläosaan, joitten lävitse nyöritys voisi kulkea. Saatoin tykästyä tuohon sirkkojen teko laitteeseen! Tahdon tehdä tuolla lisää. Pitänee vain keksiä että mihin.
Illemmasta kämpillä sitten laitoin nyörityksen ja tiskasin. Nyörityksen oltua paikoillaan, ei olisi minulla sitten mahdollisuutta tehdä vuohen asulle mitään vähään aikaan: loput tarvikkeet ovat kotona tms. Upuunee asusta tosiaan nytten sarvien kiinnitys peruukkin, korvien kiinnitys peruukkin, ala puolen osuus ja siihen kiinni sitten häntä. Pitänee siis ootella, että nuo tuolta kotoa saan.
Yläosa näyttänee aika karvakasalle vain, kun se ei ole päällä. Yllä se sentään ajanee hieman ideaansa paremmin. Takana tuossa tosiaan on koko aukeava vetoketju, joka kylläkin vain hukkunee karvojen sekaan ovelasti. Vetoketjua tarvinnut ostella, kun omasta takaa moinen löytyni, kuten myös tuo nyörityksen nauhakin. Saumoja yläosassa löytynee parisen kappaletta, mutta nuo hukkuvat karvojen sekaan. Asusta voin koittanee ottaa kuvaa, sitten kun alaosuudenkin olen edes jotenkin väkertänyt.
Itellalta tuli ilmoitus, mutten sitten viitsinyt tuonne raahautua enään saman päivän aikana, vaan päädyin käväsemään tiistaina hakemassa pakettein.

Tiistaina koulun jälkeen postin, kirpparin ja kaupan kautta kämpille. Torilla kuitenkin miittasin Saaran ja sattumalta myös Annin. Tästä sitten kolmisteen kämpillein, jossa lahnattiin hetki ja haettiin koira mukaan. Torilla sitten Anni jakaantui omilleen ja me Saaran kanssa, postin kautta tuon tykö. Markalla vastaan tuli pari koiran omistajaa, joitten kanssa vaihettiin sanaset ja joitten koirien kanssa W pääsi sosialisoimaan hieman. Tuolla vietettiin jokunen tunti aikaa (leffan ja juttelun parissa) ja palattiin kämpille. Oli vallan kivaa Saaran kanssa~
Posti olikin tuonnut kivasti ebay tilauksiain ja ilmapatjan. Hihihi. Kirpparilta mukaan tarttui Dark Shadow -leffa eurolla ja bolero euurolla.

Keskiviikkona koulussa, äikän tunnilla katsottiin leffa. Valinnaksi tuli Liikkuva linna. Tästä tehtäisiin sitten kirjotelma.
Koulun jälkeen piipahdin keskustan kautta, parissa liikkeessä. Tämän jälkeen olikin vuorossa siivousta, pakkausta ja pyykkäystä. Pääsin pesemään kivan vaatevuoren. Kahen viikon pyykit, koska olin valopäänä unohtanut viime viikkoisen vuoroin. No hupsan.


Torstaina koulun jälkeen kämpille. Loput pakkaukset ja sun muuta. Saara kävi joinkkaamassa Wilman illasta luokseensa hoitoon. Koiraton olo oli aika orpo. Perjantaina olisikin lähtö reissunpäälle.

Perjantaina oli herätys klo 07:00 tienoilla. Juna lähtisi vähän jälkeen kahdeksan. Kamat kasaan ja asemalle. Junamatka menikin suoraan Pokemenia hakatessa ja Tikkurilan kohdalla hyppäsin sitten poies kyydistä.
Möllöttelin pikkasen aikaan asemalla ominen, kunnes sitten kyyti saapuili ja Nina oli liittynyt seuraan myöskin mukaan. Tästä Viivin tykö, kamojen heitto sisälle ja asettautuminen. Katseltiin töllöä jokusen aikaa ja päädyttiin porukalla mennä pulikoimaan Flamingoon. Thomasin kanssa oltiin ekassa autokyydissä (koska mahduttu yhdellä kerralla autoon kaikki) ja kierrettiin kauppakeskusta. Kun koko popula oli koossa, mentiin ostamaan liput ja pulikoimaan. Desu lippujen tultua myyntiin, menin Ninan seuraksi noita ostamaan. Markus ja Viivi menivät edeltä uimisesta, koska Markus oli vielä kipiänä hitusen.
Uimisen jälkeen käväistiin Hesessä ja odotetltiin kyytiä Viivin tykö. Iltaan sisältyi leffojen kattomista ja herpder meininkiä.

Lauantaina sitten herättiin kympin tietämillä ja mentiin keittiöön lagaamaan Tomin, Ninan ja Thomasin kanssa. Klo 12.00 tietämillä lähdettiin kohti Itistä. Tuolla käytiin ostamassa Ninan paitaan kankaat ja kierreltiin liikkeitä. Tästä sitten aikanaan siirryttiin keskustan suuntaan, jossa miitattaisiin Janica ja Teme. Kaakaopuu niminen paikka oli kokoontumis paikkamme. Tästä sitten ruokailemaan RAXiin. Mussuttelen jälkeen sitten suunta Vivin tykö, hakemaan kamoja. Oli alkava operaatio: Ninan tykö siirtyminen. Asemalla mukaat matkaan noukittiin Henna ja törmättiin erääseen tuttuun kasvoon. Kamat tosiaan noukittiin mukaan Viivin tyköntä ja siirrtyttiin Ninalle.
Tuolla sitten möllöteltiin hetki, ennekuin kauppaan suunnattiin Tomin, Ninan ja Janican kanssa. Kaupan jälkeen takaisin kämpille. Ilta meni Frozenin parissa, josta sitten aikanaan siirryttiin keskustaan. Määränpääksi päätyi Amarillo, jossa menikin ilta. Henna katoili aikanaan sitten omille teillein. Me muut jääden vielä joksikin aikaa iltaa viettämään Amarilloon.Tuolta sitten jakaannuttiin yhtä aikaa: Janica ja Teme toiseen suuntaan ja me muut Ninan tykö. Ninalla sitten ruokaa ja lagaamista + nukkumaan meno yrityksiä, veikkulille linjalle mennen kuitenkin aluksi.


Sunnuntaina kuluikin pääosin ulkosalla. Käytiin porukalla kävelemässä lähialuetta, kamerat ollen matkassa mukana. Ruokaa tultiin mutustelemaan kämpille sitten joksikin aikaa ja takaisin ulkosalle käppäilemään. Sää oli hyvä, joten kyllähän ulkosalla viihtyikin.
Illan viilentyessä palattiin kaupan kautta takaisin Ninan kämpille. Jossa ilta menikin sitten momen moisella menolla.

Maanantaina oli paluu päävä Savoon. Tuota ennen kuitenkin oli luvassa keskustaa. Junalla lähdettiin Ninan kämpiltä kohti keskustaa, jossa ensimmäiseksi käppäiltiin mäkkiin hakemaan ruokaa. Tuolla sitten möllöteltiin ja miitattiin Markus ja Viivi. Tästä sitten siirryttiin asema rakennukselle. Junani lähtöön ei olisi kaualti enään. Porukka odotteli junani saapumista ja tasan kolmen maissa sitten hyppäsinkin junaan. Paluu Kuopioon oli alkava.
Matka junassa meni pääosin nukkuessa ja Kuopioon saavuttaessa laahustin torin kautta, kämpille. Torilla tapasin Saaran, joka toi karvahirviöin. Wilma oli ollut tuolla hoidossa. Subwayn kautta kipaisin hakemassa ruokaa, koska nälkä oli ja kaupat eivät auki olleet.


Kuvia löytyne reissusta:
http://weetu.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+ja+reissut/Reissut/Helsinki+18-21.4.2014/

Aconin asusta: Will, WITCH -sarjasta siirtynee nyt tulevaisuudelle. Raha syistä tämän siirrän ja aloitan tekemään Lalan vuohen jälkeen. Lala kuitenkin tulee syömään vähemmin rahaa + on paljon mieluisampi hahmona, kuin Will. Ja lisäksi saan talloin piettyä kolmessa, uudessa asussa tämän vuoden.
Aconiin siis tulen kierrättämään jotain näistä: Lucy tai Momoi. Kassoo nyt kumpa inspiroi silloin enemmän~

Kerään dinosaurus figureja. Olen kerännyt noita pienestä asti. Pienenä tosin huolin paljon laajemmin noita laadultaan, toisin kuin nyt. Kuopioon olen vain murto-osan kokoelmastain raahannut. Loput ovat kotona säilössä. Kokoelmaan kuulunee liuta eri lajisia dinosauruksia, joista uudemmat ovat tarkemmin katsottuja kuin ne vanhimmat. Ja koska stegosaurus on ykkönen, sitä löytynee kämpiltäinkin eniten.

uusimmat jatkot kokoelmallein

Nämä ovat vähän samallaisia, harvakseen keräiltäviä, kuten posliinieläimet mitä kotosalla on. Kerään yhtä venäläistä posliinisarjaa, joilla alkakee olla kivasti kappaleeltaan arvoa. Posliinisarjaan kuulunee eläimiä ja imisiä. Eläimissä löytynee monen moista, niin rotukoirista, villieläimiin. Itselläni löytynee mm. tiikeri, leijonan, pandoja, muutama eri rotuinen koira, pupu, peura, seepra, kettu, siili, pesukarhu, hevonen (varsa), antilooppia, ilvestä, pinviiniä, jne. Lisää tahtoisin saada, mutta noita löytynee erillaisia harvakseltaan ja ovat aika hinnakkaitakin.
Posliinieläimet, ovat hyvin realistisennäköisä ja muutenkin laadukkaita + vallan ihania~

tämä posliinisarja *v*

Tahtoisin niin kovasti viedä Wilman johonkin koirauimalaan! Muttei ole tässä lähellä moista, joten möh. Jahka joskus moisen mahdollisuuden pääsen toteuttamaan tuolle karvamopillein.
Pitää odotella kesää, että voi tuon viedä lätäkköön pulikoimaan.

Seuraava tatuointi. Olen hyvin pitkään pohtinut, että millainen. Sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta, iski valaistus aiheelle: dinosaurukset. Aihe mistä olen koko ikäni ollut aina yhtä kiinostunut ja olen edelleen.
Ja koska stegosaurus on ollut aina lempparini, tahdon tatuoinnin tuosta. Luuranko versioinen. Tuosta meinaan saisi vallan veikeännäköisen ja idea houkuttelee enemmän, kuin joku muotokuva versioinen.
Se vain, että millon moisen hankin, niin on aivan toinen asia. Kaikki aikanaan~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti