maanantai 28. huhtikuuta 2014

Bisnestä ja valokuvailua

Säät ovat olleet vallan ihanat ja valoisat. Kevät näyttänee olevan oikeasti tullut ja kesää odotellaankin jo! Vielä kuitenkin jotunee hieman odotella kesää. 
Onnistuin ottamaan uuden kuvan, joka kelpasi blogin logoksi.  Vähän vaihtelua, edelliseen kylmään kuvaan.

Olin pitkään pohtinut uuven luurin hankintaa, koska tuossa nykyisessä muisti oikein riitä käyttööni. Tämä operaatio ollut työn alla sitten aina harvakseltaan ja tuossa viime viikolla moisen otin työnalle sitten kunnolla. Torstai illasta sitten päädyin erään tilailemaan. Elämäni kalleimman luurin koskaan. Olen maksanut enimmillään luurista alle 200€. Onneksi on osamaksu mahdollisuus. Väri vaihtoehtojakin oli kolmea: sininen, musta ja oranssi. Jostain kumman syystä tuo sininen houkutteli ja sellainenhan sitten tilaukseen meni. Siitä onkin hitusen aikaa, kun sininen luuri on hallussain ollut = ensimmäinen luurein oli sininen (Siemens C60). Tämä kyseinen tilattu luuri on siis Samsung Galaxy S4 Active I9295 LTE 4G Dive Blue.
Xcover ykönen, luurein menee sitten isille. Tuol oli tuota kaipaillut jo joulunalla ja nyt uuden luurin saatuani, olin valmis luopumaan. Tuon käyttöön Xcoverin muisti sopinee paljon paremmin, kuin minun.

Ensi viikolla tapahtuu, Cosvision. Kuumottaako? Ei...okei, hieman. Minulta uupunee vieläkin Lucylle valkoinen vyö. Yh. Vyö on osottautunut vallan haastavaksi löytää. Mutta vielä on aikaa ja ne uupuvan osan kyllä löydän!
Kengät onneksi olen saannut löydettyä ja noita nyt odottelen tulevaksi haltuuni. Nettikirpparit ovat vaan pop!


Perjantaina koulussa piirtelin tunnelma kuvaa, joka päätyi sitten vähän hakoteille. Olen innostunut piirtämään taas näitä " kauhuhenkisiä kuvia" ja tuokin ajautuin hieman hakoteille. Oho. Viimeiseen pisteeseen asti välttelin käsien, eritoten kämmenien piirtoa, mutta lopulta tuokin tuli eteen. Maanantaina sitten pitänee piirtää moiset loppuun ja värittää tuo. Lisäksi tykkään rajailla mustekynällä näitä tuherruksia...okei, kaikkea mahollista.
Koulun jälkeen käytiin Emmin kanssa kirppari kiertämässä. Samalla reissulla käytiin Anttilassa ja koiralle raksuja hakemasa Mustista ja Mirristä. Mukaan sain näytepusseja. Wilmakos innostui noista vallankin hyvin. Nirson, Karvahirviön mieluista ruokaa on löytynyt pari merkkiä jo peräkkäin. Ihmeitten aika ei ole ohitse! Lisäksi kaupasta bongasin suuren rakkauteni, joka oli tullut takaisin markkinoille: Solero Exotic -jäätelö.

+ ruskea peruukki 
Lauantai sujuikin valokuvauksen merkeissä Emmin ja Millan kansa. Nuo tallustelivat päivällä tyköin, jossa sitten valmistauduttiin kuvailemaan. Nämä laittelivat cossit ylleen ja minä puolestani vain jotain tavallista, hieman erikoisempaa: peruukki ja jotain. Epätavallisempaa. Shoottien jälkeen normaalisoitumaan, josta Milla sitten katoili omilleen.
Emmin kanssa jäätiin vielä samalle tielle, josta lintuja toljottelemaan. Kuvailujen jälkeen sitten kämpille. Päivän kohokohta oli ehdottomasti silkkiuikkujen näkemiset!
Illasta koiran kanssa derppailua = temppuilua, matikan kokeeseen valmistautumista (tiistaina olisi matikan koe, kuumottaa!). Koitan päästä läpitte kokeesta ja kurssista! Ykköstä kaavailen, koska en usko matikkapääni kakoseen ylettyvän.

Kuvia löytynee täältä. Tuolta löytynee myös videöpätkä (epävakaalla kädellä koska putki painoi kuin synti ja seliseli) silkkiuikuista.

Sunnuntaina menikin sitten kouluhommien parissa: tiistain tulevaan matikan kokeeseen ja keskiviikoksi pitänne palauttaa arviointi äikkän tunnille. Liikkuvasta linnasta.

Aconin asuksi tulee näillänäkymillä kierrättymään Momoi, koska vuoden Aconissa 2013 tutustuin erääseen Kisen cossijaan ja tuon kanssa on ollut tarkoitus yhteiskuvia otella jo pari kertaa. Sopivaa saumaa ei ole kuitenkaan löytynyt vielä, mutta jahka nyt Aconissa 2014 tämä suunnitelma onnistuisi~

Olin tilannut Will'in asuun peruukin. Tuon asun siirrettyä päätin myydä peruukin poies. Anni kerkisi varata  tuon itselleen ja tämän asian myötä päädyimme vaihtokauppaan: sain Annilta Supernatural'ia. Maanantaina tänä diili sitten toteutettiinkin. Samalla reissulla kierrettiin uusi kirppari ja se toinenkin joka ollut pitempään tuossa keskustassa. Tässä vaiheessa Sasse liittyi sattumalta joukkoomme jokuseksi aikaa. Päivään mahtui myös telomista: polvi ja kyynerpää auki. Oho.

P.S. Mannantai ilta puolestaan menee matikankokeeseen kerratessa....tulen olemaan niin kusessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti