torstai 27. maaliskuuta 2014

No, mutta kun...

Illat ovat tiivistyneet, aikapitkälti yhden asian parissa: 3DS'n hakkaaminen. Koulussa sitten ompelujen lisäksi löytynee kahta matikan kurssia ja äikkää. Monen moista, sitä sun tätä ja paljon muuta.

Pokemon Y. Aloitin hakkaamaan tuota viime sunnuntaina ja tässä sitä nyt sitten hakannut jonkun verran. Suhteellisen kujalla olen, koska en pahemmmin Poksusta mitään tiedä ja koskaan aijemmin ole pelannut.Tämä kaikki oli suhteellisen iso haaste, mutta hyvin on tähän mennessä selvitty. Kokonaisuudessaan. Haluan johonkin saumaan sen Arcaninen :I Siihen asti kerään söpöjen Poksujen armeijan itsellein. Ohohohohooo~
En ole lämmennyt, koskaan ajatuksesta moiselle pelille, mutta kyllä on myönnettävä, että tämä Pokemon Y on vallankin hyvä peli. Grafiikka ja kaikki natsaavat kivasti.

Koulussa vaihtui jakso ja tuo toi mukanaan ompelun lisäksi attoja: 2 kurssia matikkaa ja äikän kurssin. Nuo matikan kurssit tulevat olemaan aikamoisia, koska viimeeksi opiskelin matikkaa sitten vuoden 2011, hyvällä tuurilla 2010. Lisäksi matikkain on aina ollut 5, että että...joo. Kauhulla odotan miten tulen selviämään läpite noista kursseista. Pitää vain koittaa suoriutua!
Niin ja Pattyn cossiin tuleva jakkukin valmistui tuossa maanantaina.

Alkuviikosta Itella oli tuonut minulle paketteja: Emmille tilatut peruukit, ruoskan Lucyn asuun, muuta Ebay tilausta ja piilarit. Nyt tarvisi enään mitään ootella tulevaksi Lucyn asuun. Yey.

Hankintoja. Olen jokusen hankinan tehnyt tässä maaliskuun lopulla:
Bikinejähän olen etsinyt, uusia sitten kohta kolmisen vuotta (tämä perus etsimisaika), koska nykyset ovat piänet. Ostin nuo 2011 ja nyt tarvisin tosiaan sopivammat. Olen sovittanut ties miten monia, kivalta vaikuttavia ja pyhpah. Suomesta en sitten kivoja löytänyt, joten aloin laajentaa etsimistäni ulkomaille. Nyt yhdet tilasinkin ja uskoakseni niiden pitäisi kelpaavat olla.
Mekko. Olen etsiskellyt kivaa mekkoa, toista. Olen hyvin nirso mekkojen suhteen ja nyt sitten Ebay toi vastaansa mekon, jota huutelin ja lopputulos oli sitten seuraava: bingo! Tuo toiminee kaverin valmistujaisjuhlissa ja sunmuuta mukavaa. Ja kyllä, minulla on mekko ja kivakin sellainen, mutta koska se on oranssi painotteinen niin koen siinä tällä letillä olevan liikaa oranssia ja halusin toisen vaihtoehdon.
Tilasin karvakangasta jo nytten, vaikka tarkoitus oli vasta huhtikuussa. Ajattelin, että jahka nyt otan kuitenkin etumatkaa moisen suhteen, kun olen vauhtiin päässytkin. Jatkan siis väkerrystä, jahka kankaan saan haltuuni.


Jos porukkaa kinostaa löytää hyvää tavaraa kivaan hintaan niin katsahtakaapa: tämä. Koitan päästä eroon ylimääräisistä asioista, jotka ovat olleet tarpeettomina pitkään. Vähän käytettyä / käyttämättöämiä, siistejä, ehjiä tuotteita, kivaan hintaan!

Huomenna sitten menen ulos valokuvailemaan jos sää vain sallinee ja illasta suuntaan kuvannäköiseen tapahtumaan, seuranainen muutama hassunhauska immeinne. Muuten viikonloppu menee sitten hyvin muulla touhulla...eli varmaan hakkaan Pokemonia ja derppailen koiran kanssa ulkosalla, kamera ollen mukanain.
Nyt kuitenkin suuntaan merkinnän ääreltä poies ja mutustamaan kohta Ristoranten salami pizzaa, nomnom!


2 kommenttia: