tiistai 4. helmikuuta 2014

Frosti on kolkuttamassa, jokusen matkan päässä

Viikonloppu oli pitkästä aikaa, omineen olopainotteisella menolla melkeen yhtä loisto, kuin seuraa ollessa. Tai olihan Sasse lauantaina seurananain parisen tuntia, mutta kuitenkin. Tämän lisäksi, maanantaina Emmi ja Camilla kävivät vierailulla ja vallan kivaa moinen.

Lauantaina suunattiin etsimään ulkosalta tätä rauhallisempaa treenialuetta. Olemme siis harjoitelleet luoksetuloa sisätiloissa ja se toiminee ihan kivasti. Nyt siirrymme sitten hiljakseen tilaan missä on häiriötä enemmin eli ulkosalle. Kaupunkissa, keskustassa asumisen huonopuoli on se, että koiraa on tosi huono pitää missään vapaana / eikä saakkaan. Paljastan kuitenkin, että kyllä minä sivummalla koiraa irti pidän.
Kuitenkin, pyysin Sassen mukaan moiseen ja tuo sitten ikuisti touhujamme kuvilla. Samalla siinä sitten itsekkin kuvailin vähän sitä sun tätä. Pakkasta oli -8 asteen tienoilla, joka oli ihan kiva lukema, ainakin siihen -20 asteeseen.
Sassen kanssa löydettiin alue, jonne pääsi koira juoksemaan vapaana ja jossa sitten pääsin treenaamaan koiran kanssa luoksetuloa ja jossa sai kivoja kuvia räpsittyä. Sitä riemua koiralla, kun sai vapaana juosta purkaa energioitaan siten. Pitänee useamminkin mennä moiseen paikkaan. Luoksetulo toimi hienosti. Jokaisella käskyllä tultiin luokse. Varikset olivat koiralle häiriötekijänä, koska Wilmalla on suuri houkutus lähteä linnun perään juoksemaan. Ehkä tämä tästä hiljakseen lähtee toimimaan. Puolisentoista tuntia möllöteltiin tuolla ja kuvailtiin + treenattiin ja Sasse kivasti seurana ja kuvaamassa. Paluumatkaa tehtiin sitten Musiikkikeskuksen suuntaan ja Wilma sai joltain mummolta rapsutukset ja kehut, kuinka ihana koira onkaaan. Illasta sitten Moppi pääsi pesulle, koska koira alkoi näyttämään siltä, että olisi pesuntarpeessa. Koirasta tuli taasen valkoinen, puhas ja puffi. Kuvia sitten ulkosalla olosta löytynee täältä ja täältä. Yhteiskuvat, jotka tässä merkinnässä julkaisen, ovat Sassen kuvaamia.
Koirapuoleen vielä mainitsen, että: Sain kivasti päivitettyä pitkästä aikaa koirapainotteista blogia, jeejee!

Suununtaina sitten menin päivästä seikkailemaan kameran ja koiran kanssa. Vastaan tuli käpytikka, useampikin! En ole nähnyt noita moneen vuoteen ja moinen bongaus olikin vallan kivaa. Käpytikka, kun on mielestäin vallan nätti lintu. Koiran kanssa sitten noita kuvailtiin aikamme, samoin kuin muita lintuja mitä vastaan tuli (sinitiaisia ja talitinttejä). Tahdon uudestaankin kuvailemaan lintuja. Kuvia löytyy täällä.

Katselin kuvia vuosilta. Eteen tuli kuvia vanhoista luureistain ja päätin sitten tehdä kokoonpanon noista. Viisi puhelinta minulla on kaikkiaan ollut, joista  toisiksi vika siirtyi iskälle, kun tuo sen halusi. Oikeastaan, noin on käynyt jo toisesta puhelimesta lähtien. Kolmas luuri sitten ei mennyt iskälle, vaan Sassella oli samallainen luuri, mutta todella vähän käytetty ja käyttämättömänä lootassa, jonka iskä sitten osti.
Ensimmäinen luuri, sain sen joskus kutosluokalla (kait). En myönnä, että puhelimen värillä oli vaikutusta tuohon päätökseen. Toinen luuri sitten vaihtui ja hienoutena oli kamera. Paskahan se oli, mutta niin. Sitten tuli Siemenssistä Sony. Tykkäsin tuosta kovastikkin, mutta senkin aika tuli aikanaan.Olin vältellyt kosketusnäyttöjä viimeiseen asti, muttei mitään kivaa löytynyt enään ja jouduin hankkia moisen. Tosin, tuo näppäimistö oli vain paras. Iskä kuitenkin halusi tuon luurin ja hankin uuven, nykyisen. Mitään vikaa tässä ei ole ollut, ainut että omamuisti tuossa on pieni. Mutta muuten ollut vallan mukiinmenevä ja että kaipaan vieläkin näppäimistöä luurissa.


Helmikuu. Tammikuu on takana ja helmikuu on tullut. Tämä tarkoittaa montaa asiaa: Frostia, tatuointia, kankaitten ostoa, näyttöä, Mikkeliin menoa ja paljon muuta vekkulia.
Tässä kuusa tulen toteuttamaan yhden haaveistani ja saamaan mustetta iholleni.
Frosti tuo eteensä kylmää ilmaa ja paljon immeisiä!
Loppu kuusta sitten suuntaan Miggeliin näkemään immeisiä! Tarun luokse on käsky kännyt, joten sinneppä siis majoitun  karvahirviöin kanssa. Väriä saan päähäni tuolla, lopultakin. Otava fiilistelyä on varmaan myöskin luvassa? Kentietää.
Kangasta cossiin ja kangasta näyttöön. Koulussa on näyttö alkava Frostin jälkeen ja sinne pitää täyskellohameeseen kangasta hankkia. Hameen näön tulee ratkaisemaan kankaan näkö. Myös cossiin pitänee kangasta hankkia: Lucylle ja Djalille. Nyt toivon, etteivät nuo kankaat paljon sitten kokonaisuudessaan tulisi maksamaan!

Tiistaina tallustelin koulunjälkeen kirpparille ja kangaskauppaan, Eurokankaaseen. Olin varannut tuonne erään karvakangas palasen poistolaarista. Tuomio tuolle olis seuraava: perkeleen Kuopion Eurokangas. Laajenna ja paranna valikoimaasi. Noh, nyt ainakin tiedän mistä en karvakangasta löydä. Pitänee käyvä katsomassa tällä viikolla johko Savonpala pelastaa Djalin. Toivotaan, koska muuten netistä pitää hankkia tai kankaskaupoista muualta: Mikkeli / Lappeenranta.
Kirpparilta puolestaan ei mitään löytynyt.

Huomenna pitänee raahata muistiinpanoja kämpille koululta, koska perjantaina on koe. Pitänee tuosta koneesta nyt jotain viksua tulosta koittaa saada.
Perjantaina puolestaan koulunjälkeen raahaudun kämpille ja klo 15:00 on sitten kampaaja aika! Saan pääpehkoin lopultakin johonkin ruotuun.

Seuraava merkintä sisältänee varmastikkin asiaa Desucon Frostbite'sta. Tuolla tallustelen ainakin lauantaina Momoin asussa ja sunnuntain tuona myöskin, jos nyt ei joku asia moista estä. Tulkaa moikkaamaan ja elkää tökätkö / läpsikö tms. lapaluuhuni, koska 14.2, perjantaina otettu tatuointi!
Oranssipää kiittää ja kuittaa tältäerää, Frostissa nähdään, reilu viikko jäljellä moiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti