sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Suunnitelmia ja elämätä + Marika Kuopiossa

Sitä, tätä ja tuota. Kaikenmoista. Siisoamista, vieras ja kaikkea. Flunssa on taltutettu suhteellisen hyvin ja samoin kurkkukipu. Säryt kun saisi vielä poies niin vallan hyvä olisi. Voiton puolella ollaan niiltäosin kuitenkin. 

Koiralla kävin ostamassa kuivattuja peuran syrämmiä ja uusia raksuja (Canagan: Free-Run Chicken). Ensimmäisen kerran koira ampari nirsouttain, mussuttamaan ruoka kun tuolle moista annoin. Tämän tosiaan kävin ostamassa koska koiranraksut loppuivat ja pussi jäi vanhempien tykö.
Tästä enemmin täällä: http://tassutellenkoiranelamaa.blogspot.fi/

Tulevalla viikolla on suunta kohti hamppilääkäriä. Saan kuntoon lopultakin tuon hampaan, mistä paikka on kadonnut omille teilleen. Nämä jonot ovat kyllä aikamoiset, että moisen asian saapi kuntoon.

Posti toi kotoa pakeetin. Tavaroita kotoa ja samalla tuossa tuli myös koiran kuivaruuat. Paketin painolla oli vaatimattimattomat 10kg.
Postilootaan oli tullut tiistaina pienehkön paketin: rillein! Lopultakin sain naamalle rillit, jotka eivät pudonneet heti naamalta. Rillikotelo ei ollut perus musta, vaan mintunvihreä. Sävynä vallan kiva. Uusien ja vanhojen rillien ero on tosiaan suhteellisen pieni.


Ammatipsykologilla, eka käynti on takana. Kartoitettiin perusasioita ja seuraavalla kerralla pääsen tekemään seuraavaa ammattia kohden testiä..joka kestää 2 tuntia. Uskon, että tätä kautta oikeasti saan suunnan minne jatkan opiskelujani Kuopion jälkeen.
Sanoivat, että hyvä että olen näin ajoissa liikkeellä. Saa näin paremmin sumplittua moista asiaani.
Ekan kerran perusteella, suosittelen kyllä tätä! Työkkärin kauttahan moiseen aikaa voipi hakea.

Torstaina oli hurja ja siivosin kämpän kuntoon, matot kävin tamppaamassa ja tuulettamassa ulkona. Tiskiä oli kertynnää myöskin, jotenka nekin hävitin.

Perjantaina saapuili sitten Kuopioon Marika. Heitettiin kamat kämpälle ja suunnattiin keskustaan. Käytiin ensimmäiseksi, Antiksvaariassa. Tästä suunnattiin sitten kirpparille, joka osottautui loistoksi. Marika osti 8 dvd'tä ja itse puolestaan moisia hankin 4 kappaletta: Yö museossa 1, Muumio 3, Perjantai on pahin ja Atlantis 1. Anttila oli kohteena seuraava ja sieltä löysin Tarzanin ja Notredamen kellonsoittaja.
Lauantaina sitten suunnattiin hyvissäajoin, bussilla kohti Matkusta. Seuraavat, noin 4 tuntia menikin kierrellessä liikeitä ja Ikea koluten läpi. Ikean alusta löytyikin "huone" jossa oli töllöstä pyörimässä Henkien kätkemä. Tuo tosin vain dubattuna. Tuossa vietettiin jokunen tovi, seuraten ohjelmaa. Marika löysikin Ikeasta muutaman tuotteen jonka päätyi ostamaan. Kämpille palattua sitten käytiin hakemassa pizzat ja katsottiin Supernaturalin 9 kautta. Tämän jälkeen sitten luvassa oli pari muuta leffaa.
Sunnuntaina herättiin hiljakseen ja suunnattiin kauppaan hakemaan ruokaa. Väliaika meni sitten oleilulla ja herpaten. Neljäksi sitten mentiin asemalle, saattamaan Marika junaan Moppein kanssa.
Takana oli vallan viihdyttävä viikonloppu! Ainut harmi oli se, ettei ulkona oikein liiemmin viihdytty koska pakkanen ja kylmä pohjoistuuli.


Nyt sitten menee jokunen aika, että saan vieraan. Loppukuusta saapuilee Neiti seuraksein! Oujea. Vallan loistoa tämä tämmöinen. Siitä on jokunen aika kun Tolloduo on ollut kokoontumassa.

Lumen tultua maahan, on koiran ylläpito taas hieman helpompaa ja koirakin pääsee nauttimaan lumesta, vaikkei lunta nyt paljolti olekkaan massa. Se, että kauanko lumi mainaa pysyä maassa niin onkin aivan toinen homma. Näillänäkymillä kuitenkin pakkasta on jokunen viikko luvattu, ettei se sinä aikana tuskin katoa minneen.

-------------------------------

Vuoden 2014 cossit. Suunnitelmiin tullut jokunen muutos ja pari asua jättäytyneet poies ryhmistä. Muutenkin koko Desunconin jälkeiset asut ovat auki. Koska elävä elämäin. Se mitä kuitenkin haluan tältä vuodelta on kehitystä ylöspäin. Haluan taitoa lisää, jossain asioissa cosplayn suhteen.
Traconiin mahdollisesti toteutan sitten asun, joka on ollut listallain pisimpään, tai ainakin yksi niistä pisimpään olleista joka ei ole tippunut missään vaihessa pois harkinnan alta. Peruukki tuohon tosiaan jo löytynee.

Mihon asuvalinta on päätettynnä. Koitan koota kuvan mukaisen asun. Asu näkynee onneksi useammassa jaksossa ja on ihan kiva kokonaisuus. Kyseisen asun lisäksi löytyi muutama muukin asu, mitä 12 jakson aikana näkyi. Oli kuitenkin suhteellisen työntäyteistä noukkia ne asut ja saada niista kokonaisuus selville. Mikä mukavempaa, kenkiä näkyi sitäkin harvemmin asuille. Noh, eipä tämä ole ensimmäinen kerta kun asuun pitää soveltaa kengät. Asun kokoaminen alkanee sitten keväämmällä.

Muut cossit eivät ole hirmuisestikkaan suunnitteluiltaan edenneet käytäntöön. Peruukit ovat melkeempä kaikki saapuneet haltuuni. Voisin siis hiljakseen ratkaista sarvien teko onkelmain ja alkaa mahdollista peruukkien kynimis operaatiota tekemään.
                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti