torstai 16. tammikuuta 2014

Operaatioita ja monen moista

Uusi ulkoasukuva. Tämä kaikki touhu koska halusin vähän eloa ja pirteyttä blogiin, mutten jaksanut alkaa mitään uutta ja kunnollista puljaamaan. Entinen kuva teki ulkoasun jotenkin tosi synkäksi. Tämä tuo hitusen eloa ja jotain hassua mukaan. Jahka sitä sitten kevään tultua vaihtaa ulkoasun kokonaan uusiksi ja tekee siitä vuoden aikaa sopivamman. Kassotaan!

Maanantai. Tunnetusti tuo ei ole kauhean onninen ja tämä tuli todistettua. Päivän aikan tapahtui sellainen 200€ tapaturma: objektiivini putosi lattialle. Käytin tuon arvioituksessa ja sanoivat, että kalliimmaksi tulee korjauttaa kuin uuden hankkiminen + takuu on puolet pitempi uuvelle, kuin korjautetulle. Tilaushan sitä piti tehdä, koska moista objektiiviä tarvisen.
Toimitus oli sitten suhteellisen nopea ja sain viikon sisään moisen haltuuni. Nyt hallussain on 2 objektviiä (jälleen) ja 3 vastavalosuojaa, joista yksi on korkeampi.

Hammaslääkäri oli tiistaina, noin 3-4km päässä ja koska päätin etten bussiin moisia rahoja tuhlaa niin kävely reissu oli kumpaakin suuntaanssa edessä. Tuolla sitten olin porattavana 45 minuutin aikana, jolloin hampaita tuli pari kappaletta kuntoon. Hammaslääkäri totesi, että "pehmeä" hammasrakenne on minulla, joten reikiintyy todella helposti. Samoin kertoili, että viisauden hampaat koittavat tulla, muttei noilla kyllä tilaa ole ( koska seiska hampaat mahtuvat juuri ja juuri suuhuni ), joten jämähtyvät näkymättömiin. Hammaslääkäri oli oikein mukava ja totesi heti alkuun etten ole Savosta kotosin, että mistä tulen oikein ja että murteeni kuulostaa  Kymeenlaakson / Etelä-Karjalan murteelta. Bingohan siitä tulikin, koska olen kotoisin Etelä-Karjalasta. Oli itse Kouvolasta muuttanut Kuopioon.
Koko loppu päävä menikin sitten normaalisoituessa puudutuksista ja tästä mitä hamppilääkäristä "aiheutui".

Talven tultua ja samoin pakkasten, piti oikeasti ne talvikengät repästä jostain, kohtuu hintaan. Alennuksesta löysinkin, Anttilasta kelpaavat kengät, mustat ja nauhalliset. Jahka noilla nyt tarkenisi tallustella pakkasilla.

Anttilan tarjouksesta tein löytöjä myöskin seuraavat dvd't: Grimmin veljekset dvd ja Scott Pilgrim vastaan maailma dvd. Noista, varsinkin ekaa olin koittanu bongata, koska olen tykännyt tuosta leffasta ja hyvä se on edelleen. Yhteishintaa noille tuli 6,60€. Alennukset ovat kivoja.
Tämän lisäksi bongasin netistä erään antikvaarian, josta tein hankintoa. Kaikkineen postineen hintaa noille tuli 20€. Kallein noista oli American Horrors Storyn eka kausi, joka maksoi 14€.

Kirpparilta löysin uuden kylppärin maton. Hintaa tuolla oli 3€ ja pituutta oli hieman liikaakin, joten otin mattoveitsen ja lyhensin sopivaksi. Nyt on taas kylppärissä matto. En ole mikään kukkien ystävä liiemmälti, mutta tuossa kukat näyttivät ihan kivalta, jotenka siksi se mukaan tarttui. Edellinen tosiaan oli sen verta huono, että heitin sen menemään.

Olen hurja ja päätin et voisin opetella meikakaman erityylillä ja hyödyntää niitä sitten mm. pukuillessa. Se vaa että saan opeteltua jonku sotamaalauksen, joka olis peilikuva toisellekki puolelle ni on haaste. Lisäks koska muutenki olen niin ahkera meikkaaja ( huomatkaa sarkasmi ) et hallelujaa niin tästä tulee nyt haaste..iso haaste. Olkoon tämä päätös siis tämän vuoden yksi tavoitteista.
Tämän päätöksen pohjalta ostin kokeiluun silmänrajaus tussin Lumenelta. Tuon pitäisi olla säänkestävä, mutta kassotaan millaseksi osottautuukaan. Ihan kivalta tuo vaikuttaa näin alkutekijöiksi.

Torstaina, koska koulua ei ollut, niin käväisin keskustassa hakemassa lisää muovisia papilotteja ja aloin työstämään Pulikointi sarjan Mihon peruukkia. Olin aijemmin kuluneella viikolla alkanut kynimimään liiallista pituutta poies peruukista. Kikkurathan siinä katosi, koska peruukissa kikkurat painottuivat latvoihin  (vaikka myyntikuvassa moista näytettiin). Peruukki ososttautui liian lätäksi, joten siihen piti saada lainekkaita kikkuroita. Moista touhua koskaan ennen ollut tehnyt, joten lueskelin toisten vinkkejä ja sitä kautta sain pohjaa työstölle.

Momoin huppari. Tuosta uupui valkoiset, taskun reunukset. Tämä pitänyt hoitaa pois alta jo aikoja sitten, mutta nyt vasta sain asian työnalle. Olin jokunen aika sitten ostanut Askartelukulmasta valkoisen kangastussin, jolla sitten aloitin taskun reunuksen värjäys touhun.
Operaatio suoriutui nopiaan ja nyt ei olisi Momoin asu enään mielenpäällä. Kaikki tuohon asuun löytynee paitsi ne piilarit, jotka päätin jättää tosiaan tältä erää poies hankintalistaltain.


Oikeasti, en vain käsitä miten aika ei tunnu riittävän mihinkään ja tuntuu kuinka olisi jo maaliskuu vaikka vasta on tammikuu menossa. Jahka olen vain malttamaton ja haluan kaiken tässä ja nyt tai sitten vain aika lentää siivillä. Toisaalta taas aika matelee. En tiedä mitä tämä oikein on olevinaan.
Kaipaan jotain uutta, mutta toisaalta en mitään. Olen aika ristiriitaisella menolla toisinaan. Vaaka -touhua, tasapainoittelen asioitten kanssa, kuten aina. Horoskooppein luonteeltaan on aika nappiin menevä.

Aikas hurja suunnitelma on toteutuksen alla: TTCS & Marski -miittinki. Tässä jahka vain saadaan enemmin sovittua ja päätettyä ja kaikkea hurjaa.
Tämän lisäksi pitää edelleen siellä Otavassa käydä moikkaamassa populaa. Tammikuussa piti, muttei ole nyt enään aikaa. Helmikuussa voisin koittaa, Frostin jälkeen, tai viimesteen Maaliskuussa! Voitaisiin mennä Wilman kanssa vallottamaan Otavaa & Miggeliä. Ja vielä hurjempaa olisi jos saisi sen miittinkin sovittua samaan saumaan~
Näiden immeisten lisäksi pitää miitata muitakin immeisiä, johonkin saumaan.
Mutta nyt koska ajankohtaisempi on Tolloduo ja sen kokoontuminen, niin odotellaan moista innolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti