torstai 2. tammikuuta 2014

Ja niin se alkaa..

Uusi vuosi 2014 ja uuvet kujeet. Tässä sitä sitten kassotaan mitä kaikkea tuleva vuosi oikein tuokaan tullessaan. Kaikkea kivaa on tiedossa jo ja niitä nytten orotellaan~

Uuven vuoden vietot sujuivat Kuopiossa, koiran kanssa. Olisihan sitä mahollisuutta ollut mennä sinne sun tänne (osaan suuntaan matkojakin olisi maksettu), mutta totesin etten jaksa nyt enään joulukuussa reissata niin kämpille jääminen koiran kanssa kaksin osottautui hyväksi vaihtoehdoksi. Mukava vaihtelu tähän tottuneeseen UV viettoon tämmöinen olikin~
Kävin ulkosalla katsomassa raketteja pariin kertaan ja klo 00:00 tienoilla satamaan tallustelin, jossa sitten olikin loppuhuipennus rakettejen ampumisen suhteen. Mitään erikoisia ja hirmun näyttäviä raketteja ei tuolla kuitenkaan ammuttu. Harmi.
Yöstä sitten kuului kiva pamaus käytävältä ja heitinpä että joku salee räjäyttänyt raketin sisällä..bingohan sieltä oli tullut, kun koiran käytin vielä vikalla lenkillä. Alimmassa tasossa oli raketti räjähtänyt ja se haju oli sitten koko käytävällä, kaikissa kerroksissa ja alin taso mielenkiintoisen näköinen. Joku valopää ollut asialla.
Kuvia sitten löytynee täältä *klik*.

Tammikuuksi on vaihtunut ja samalla tuli myös 2014 vuosi. Tammikuu toi paluun myös koulunpenkille, työssäoppimiselle. Lisänä tähän tuli myöskin flunssanpoikanen ja kurkkukipu. Nämä kaksi vikaa olivat hieman haitalliset siipiläiset tammikuulle.


Posti on tuonnaan jokusen asian postilootaani (rannekorun, Lucylle avaimet, peruukki..)Lisää hankintoja pitäisi tehdä, jahka varallisuutta on sen verran. Onneksi hoppu ei ole noiden minkään kanssa, joten voi rauhassa hankintoja tehdä, erinäisten asioitten suhteen. Näin onkin vallan hyvä.
Djaliin posti toi peruukin. Vallan passeli peruukki onkin. Sorkkia piti aloittaa työstää joululomalla, mutta aika ei vain riittänyt tuolloin, koska ohjelmaa oli. Olen sotasuunnitelmat tehnyt työstönjen, asun kokoamisen suhteen, joten ei hätiä mitiä.
Lucylle, posti toi avaimet. Aivan samat avaimet ovat materiaaliltaan (metallia), mutta nyt vain noita on 21 ja ennen avaimia oli hallussain 11 kappaletta. Tämän asun työstölläkään kiirettä ole, koska toukokuussa oltava valmis. Mukavan rentoa tälläinen.
Rannekoru. Olin tilannut parilla eurolla rannekorun (oikeastaan kaksikin) ja posti toi toisen noista jo. Päätin joku aika sitten opetella pitämään rannekoruja taasen.


VHS hyllyin on uhkaavasti täyttymässä. Muutama hassu sinne mahtunee enään. Sama homma uhkaa dvd hyllyä, jahka onneksi nuo ovat lättämämpiä, jotenka vievät vähemmän tilaakin.
Kotoa tosiaan raahasin vhs'iäni. jokusen mikä laukkuun mahtui.

Kotoa tuli myös ne muutamat Poksu figuurit, jotka satuin löytämään. Koitin penkoa leikkimökin (=varasto kakkonen) ja varaston, muttei tulosta oikein tullut. Pitänee penkoa seuraavan kerran huone ylösalasin..olen piilottanut ne ilmeisesti liian hyvin, samoin kuin Tsunomon -pehmoin...snif.


Ulkomaalainen coton kalenteri joka postissa tuli joulukuun aikaan, niin tuon mukana tuli myös muutaman sivun tulostettu lappunen. Tuossa luki infoa kalenterista, pääasiassa. Kalenteri päätyi ilmoitustaululle. Tuohon on vähän huono vain mitään merkata kun, cotoneitten kuvia on mätetty joitteikkin päivin kohdalle. Noh, olen tilannut W'n kuvilla varustetun kalenteri, johon voin sitten merkkailla asioita ja tuosta sitten taas vain seurailla muuten.

Uudet rillit ovat jossain päin maailmaa. Linssiä laitettavana. Voisin kyllä haluta nuo jo haltuuni, mutta koska joulukuussa loppupuolella kulki postit niin onnettomasti, niin tässä varmasti jokunen aika menee ennenkuin nuo päähäin saan.
Rillit ovat mustapainotteiset, mutta ihan tumman ruskeaa löytynee sangoista. Materiaalina nuo taisivat olla titaania. Jos oikein muistan. Merkki..ei mitään muistikuvaa. Jahka rillit saapunevat, niin varmaan noissa jotain infoa tulee mukana.

rillit ilman linssejä

Wilmalle aloitin, tai no oikeastaan jatkoin opettamista, temppua nimeltä "pidä". Tämä temppu jäi työstöltään joskus ja päätimpä nyt sitten tuota alkaa työstämään loppuun asti. Harjoittelut sujunevat pahviläpyskällä. Haasteena tuo on suuri, sillä koira on kunnon paperi- & pahvisilppuri. Tästä siirrymme sitten jossainvaiheessa makupalojen pitämiseen.

Olen myös harkinnut vakavasti hankkivani koiralle jotain kurapukua, koska tuo tuntuu keräävän kaiken p**kan mukanaan ulkonta. Valkoinen, pitkäkarvainen koira ei ole paras mahdollinen tälle kelille. Huomioikaa, ettei ole edes kurakelit ja koira on puoliksi musta. Koira alkoi näyttää niin mustalta, että päätin sen sitten pestä kokonaan, enkä vain pelkästään mahan alusta ja tassuja. Nyt se on taas hetken aikaa valkoinen.
Ostin tuolle tosiaan Ring5 merkkistä pesulitkua (Ring-5 Blow Dry hoitoaine 355ml). Kingille käytettiin saman merkkistä aikoinaan ja toimi tuolle. Samoin näyttänee toimivan myös Wilmalle. Postista ootellaan tulevaksi nyt Ring-5 Coat Gloss harjausneste ja Ring-5 Untangle 355ml. Hinnaltaan nuo kaikki kolme ovat maksaneet 14€ kappale + postikulut ja olen tilannut ne täältä *klik*.

Tässä joku päävä käväsen Askartelukulmassa katsomassa sotavälineitä Djalille, Lucylle ja Momoille. Momoin hupparista pitää yksi kohta duunta loppuun. Ja kyllä, olin unohtanut tämän asian tyystin. Piilareita en tuskin tule kuitenkaan hankkimaan tälle kierrätykselle, vaikka alkujaan pitikin.

Lucylle kankaat varmaankin hankin maaliskuussa, tai aikasintaan Helmikuussa. Asun suhteen voisin alkaa tekemään työstön osalta sotasuunnitelmia valmiiksi, tässä hiljakkoin.
Djalin sotasuunnitelmahan on tehty jo jokunen aika sitten ja se työstövaiheet on suunniteltu. Kaikkea on kirjoitanut kuvalliseen muistikuvaan, vaan pidän ne jokuset asiat päässä mielessäin.
Molempien asujen työstöä ennen pitänee nostaa fiilistä katsomalla sarjaa / leffaa ja kuunella musiikia moisiin liittyen. FT leffa oli kyllä sen verta kiva, että voisin sen tässä joku päävä katsahtaa jo.
Samoin Kuroko no baskettia pitää katsella, että saan tuntumaa Momoihin. Tuon cossiminenhan on noista ensimmäisimpänä.

Tulevana viikonloppuna oli tarkoitus mennä valokuvailemaan ulkoilmaan, mutta pyhpah. Kamerasta loppui akku ja akkulaturin olin unohtanut kotio. Vanhemmat pystyvät laittamaan tuon vasta sunnuntaina postiin, jotenka viikonloppuna ei kuvailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti