sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Siitä viime kerrasta olikin kolmisen vuotta

Torstaina suuntarin junalla kohti Mikkeliä, paikkaan, jossa olin ollut viimeeksi kolmisen vuotta sitten. Marika ja Kassu majoittaen minut. Muutama päivä Mikkelissä lensi kuin siivillä ja pääsin näkemään immeisiä, joitten näkemisestä oli kulunut useampi vuosi ja samalla reissulla tutustuin uusiin kasvoihin.
Otava kierros oli ihanan nostalginen, mutta samalla oli todella hassua tallustella tuolla.
Reissu joka piristi ihan hirmuisesti, koska olihan tämä odotetuttukkin reissu. Muistin taas miten ihaniin ihmisiin tutustuinkaan Otavassa oloni aikaan!

Torstaina koulun jälkeen tallustelin kaupan kautta asemalle, josta lähtisi juna kohti Mikkeliä. Matka oli harvinaisen lyhyt, vain pari tuntia. Vastapäätä istui joku otaku mies, lukien suomikäännös mangaa. Mikkeliin saavuttuain, vastassa olivat Krista ja Marika. Tästä autolla suuntasimme Kristan tykö, käymään. Seuraava kohteemme oli viedä tavarat Marikan ja Kassun tykö. Pian sitten suuntasimme kauppaostoksille, koska perjantaina kaupat eivät olisi auki, olisihan itsenäisyyspäävä. Ilta meni jutellessa, pupuja seuratessa ja ruokaa mussuttaessa.

Perjantaina lähdettiin liikkeelle päivällä, jota ennen kuitenkin Taru oli tullut menoon mukaan. Suunnattiin käymään jollain noiden tutulla, jonne heitettiin Kassu. Tuolla sitten tutustuin uusiin tuttavuuksiin, joista toinen kertoi olevansa kotoisin Lemiltä. Naapurikuntalainen. Tästä suunnattiin moikkaamaan Takkista. Aikamme juteltua, matka jatkui kämpille, josta Taru otti autonsa ja noukittiin Tarun veli kyytiin. Suunta oli Otava / Tarun koti. Tuolta matka jatkui sitten Kassun autolla takaisin Mikkeliä. Suunta ollen tällä kertaa Kristan tykö, jossa menikin sitten loppuilta. Tuolla piipahti Kalle ja joku uusi tuttavuus. Puolenyön aikaan tehtiin lähtöä ja heitettiin Marikan kanssa, Taru Otavaan. Kämpille selvittyä suihkuun ja Supernaturalia kattomaan / juttelelmistä.


Lauantaina herättiin suhteellisen myöhään, mutta liikkeelle päästiin kuitenkin suhteellisen nopiaan. Suunnattiin Marikan kanssa Otavaan. Parkkeerattiin auto ja mentiin tallustelemaan asuntolan eteen. Tästä sitten kierreltiin ruokalan eteen ja päärakennuksen portaille. Tämä kaikki olo jotenkin ihanan nostalgista, mutta samalla todella hassua koska olihan viime kerrasta kolme vuotta. Asuntolan sisäpuolella olisi ollut kiva käydä, mutta ketään tuttua ei valitettavasti ollut tuona viikonloppuna asuntolassa majottautumassa, joten moinen jäi tältä osin. Tästä suuntasimme K-kaupan kautta Huvariin tilaamaan täyslihahampparit, jotka olivat asuntola aikaan perus ostoksia.
Täsätä sitten suuntasimme takaisin kämpille, josta noukittiin Kassu kyytiin ja suunnattiin samaan paikkaan käymään missä edellisenä päävänä oltiin käyty. Marikan kanssa tosin jäätiin autoon orottelemaan ja juttelemaan. Kassun tultua, tuo heitettiin kämpille ja suunnattiin Marikan kanssa Kristaa moikkaamaan Nesteelle. Tuolta suunta oli Cittariin ja Prismaan, lyhyesti sanottuna siis Graanille. Kaupan jälkeen kämpille ja hetken oleilun aikana, piti suunnatan asemalle. Junain lähtisi vähän yli klo 19:00. Hyvästelin Marikan ja hyppäsin junaan. Pari tuntia ja olin taasen Kuopiossa.

http://weetu.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+ja+reissut/Reissut/5-7.12.2013+Mikkeli/

Tämä aika minkä sain viettää Mikkelissä oli juuri sitä mitä olin kaivannut: Otavassa tutustuneita immeisiä, ajatukset pois toisaasta ja keskittyä immeisiin, joita ei ollut nähnyt moneen hetkeen. Vaihtelua ja ajatusten aihepiirin nollausta.

Tammikuussa taitanee sitten tulla Krista, Taru ja Marika Kuopioon käymään. Toivottavasti tämä toteutunee tuolloin, koska olisi vallan loistoa! :)


Lisään tähän kipaleen jonka sanat ja koko kipaleen kokonaisuus on vallan kiva. Tuo on ollut nyt jokusen aikaa kovan soiton alla. Kipale upposi samantien kun jakson katsoin, mutta aloin popittamaan tuota jokseenkin myöhemmin. Toivon niin, että kipaleesta tulee versio, mikä olisi pitkä versio.

Kuluneella viikolla oli posti tuonnut minulle tilaamani taskukellon. Pöllö kuviollisen, joka on vallan ihana~ Olin hamuillut tuollaista taskukelloa suhteellisen kauan ja tuossa joku aika sitten päätin tilata moisen. Tuohon pystynee vaihtamaan pariston, jahka se loppunee.


Tämän taskukellon seurauksena tarvitse nyt aina katella luurista kelloa. Itseasiassa tämän takia mm. jäi luurein kaverin tykä Mikkeliin. Luurista minua ei siis tule tavoittamaan, kunnes saan haltuun luurini. Tässä taas tuli huomattua mitenkä turha kapistus koko puhelin on oikeastaan minulle. Tai siis miten vähän sitä loppupelissä kaipaan.

Posti toi myös Esihistoriallinen puisto dvd ( 4€ ), Pirates Of The Caribbean 1-4 dvdbox ( 10€ ) ja maanantaina haen postista Harry Potter dvd kokoelma boksin ( 21€ ). Kivasti kasvaapi tuon Esihistoriallisen puiston myötä  dinosaurus / muinaiselukka tiedeohjelma dvd kokoelmain. Esihistoriallisen puiston kerkisinkin katsoa samana päivänä kun tuo dvd tuli postissa. Mutta ne muut tullet, pääsen tässä joku päävä katsahtamaan hieman leffoja. Harry Potter maratoonin voisin pitää vaikka tulevana viikonloppuna. Ehkäpä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti