torstai 12. joulukuuta 2013

Tilauksia ja kalenteri

Posti on tuonnut minun ihka ensimmäisen (okei, toise Posti toisenkin numeron jo) Koiramme -lehden. Oli aikas hienoa. Moni varmaan tajua tätä miksi iloiset moisesta, mutta kun pienet ilot on vaan parhaita. Hihih.

Joululoma lähenee kovaa vauhtia. Viikko tässä olisi vielä kuitenkin jäljellä ja siihen sisältynee koulu, työtä, joulusiivousta ja monen moista. Lipun kotio sain hankittua yllättävän halpaan hintaan, vain 23€.
Mitäpä sitten lomain tuokaan? Tuo tuokin tullessaan miittinkin, Savitaipaleella. Kohtaamme Riikan, Sohvin ja Karkin kanssa. Pitkästä aikaa koolla, viime kerrasta on varmaan valehtelematta vuonna 2008. Kun kaikki olimme koolla ja kun pääsin peruskoulusta. Hurjaa! Niitä harvoja ketkä eivät vetäneet mystisesti välejä kansain poikki ja keitten kanssa pyörin yläasteella. Näemme noiden kanssa kerran vuodessa tyyliin, mutta aina sama tunnelma on, aika välistä huolimatta.
Lappeenranta on myöskin kutsuvaksi lomain aikana. Tarkoitus olis löytää ne uuvet rillit, jotta tarvisi kaukonäköäin muistella kokoajan. Toivon mukaan moisen löyränkin. Lappeenranta tuo myöskin jouluostoksia, kirppareita ja divarin, jossei useammankin.
Katjan ja poikien kanssa lenkille. Staipale jengi pääsee riekkumaan ja me Katjan kanssa derppailemaan + valokuvailemaan koissujen touhuja.
Koiramaista menoa mahtunee lisää, kun Wilma pääsee leikkimään Sulo -cotonin kanssa. Mukana on yllätys tuttavuus. Enempää ei ole paljastettu kuin, että Sulolla on kaveri, jonka olen yhistänyt pieneen palleroon, pentuun. Wilma saa siis uuden tuttavuuden.

Jokavuotinen operaatio: laita postikortit on suoritettu! Ohjea. Matkaan lähti 14 korttia. Nyt tarvine sitten vuoteen väkerrellä mitään moista.

Kirpparilta löysin muutamat dvd't: Supernatural kolos kauden (5€), Bad Teacher (3€), Blondin kosto ekan (1€) ja The Grudge - kirous (1€).  Kirppari ole sitten oikein muuta tuonnutkaan, kuin nuo dvd't. Kassotaan, johko viikonlopun aikana tulisi jotain kivaa vastaan tuolta.

Ebaysta olen tilannut muutaman tuotteen lisää ja noita sitten orottelen haltuuni. Kassotaan milloinka posti moiset tupsauttaakaan. Tilaukseen meni mm. peruukki Djalille, pari rannekorua ja Fairy Tail aiheista kamaa. Vuotta 2014 ajatellen.
Seuraava Ebay hankinta on sitten peruukki. Pulikointi animea koskien.

vanhemmat laitoivat joulukalenterin~

Tammikuussa, sitten olen ajatellut hankkivaksi sen hyllyn, koska tilanpuute on oikeasti ovella. Tunkemassa sisälle väkisin, hyllyn osalta. Jos vain saisi tuon auton kyytiin, millä Marika on tulevaksi tänne niin olisin vallan iloinen.

Suunnittelin hieman, että voisin kotona olon aikana koittaa alkaa väkertämään sorkkia Djalille. Kotona on hieman enemmin työvälineitäkin moiseen operaatioon ja noita tuskin saan raahattua Kuopioon.

Samon vain, että vuodesta 2014 tulee kiva. Ainakin merkit ovat moista osoittamassa. Pieniä iloja ne olla pitää: mm. Marika tulee Kuopioon, tatuointi.
Mitäpä valittamista on, kun omistaa vallan ihanimman karvahirviön ja sen kanssa asustaessa. Raha-asiatkin näyttänevät tasaantuneen, jolloinka suurin huoli on pois harteiltain. Ne jotkut sitten taas tasaantuvat ajallaan, joten ota huolta moisista sen enempää.

Mutta ennen vuoden 2013 loppua, pitänee tehdä kooste kuluneesta vuodesta, oma merkintänsä. Mitä kaikkea on mahtunutkaan vuoteen oikein. Pääsen pohtimaan kulunutta vuotta.

2 kommenttia:

 1. Oih, sinullekin vanhemmat lähettivät joulukalenterin~? :3 Minulle myös kotiväki laittoi, tekevät tosiaan joka vuosi minulle erityisen, kun en niitä suklaisia oikein voi syödä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laittovat :> Äiti oli saannaa ton pankintyöntekijältä joka on hänen kaverinsa, kysy sitten haluunko mie tollasen ja laitto tulee~
   Aa okkei, no toiha on tosi kivaa kuitennii et joku kalenteri :D Ite raaskinu mitää ees ostaa koska kalliita...hyr!

   Poista