tiistai 3. joulukuuta 2013

Kivaa ja vähemmän kivaa

Käytin rillein Kuopion Näkökeskuksessa ja tuomio on seuraava: rillit menettäny muotonsa ja pitäs kääntää
keskeltä..MUTTA koska viimeeks kun olivat menneet aika kröhöm mielenkiintoseen muotoon ( olipa kerran Kawacon 2012 ja telttailu majotus + auton takakontti faitti ) niin kääntämisessä oli 50% mahollisuus että olisivat menneet katki. Sanoi suoraa se myyjä ettei uskalla kääntää, koska on noin iso riski katketa..joudun hankkia uuvet rillit.
Tarjosivat pakettia joka olisi 200€ sullottu jokuhassu pintahommeli linsseihin + kehykset + linssit. Onneksi en tarvitse paljon tehoja niin ne eivät nosta hintaa ylemmäs. Haluan kuitenkin kunnolliset rillit.
Instrulla kävin katsomassa kanssa, mutta palvelu, valikoima ja hinta = noup. Lappeenrannassa käyn katsomassa Lehtiseltä, mistä nämä nykyisetkn hankin. Staipaleella olevasta liikkestä pitää kanssa käydä katsomassa. Jos saisin joulun aikaa vaikka uuvet rillit...silmäni tulevat kuolemaan koulussa, kun joudun katsomaan taululle..yh.

Sitten kivaa asiaa on se, että sain tatuointi ajan hankittua. Tosin, aika on vasta helmikuussa, Lahdessa. Kiva asia tässä on se, että tuo sattui samaan saumaan kuin Frostiin meno eli kahta Lahti reissua ei tarvitse heittää. Veronpalautusrahat siis säästyilevät helmikuulle asti ja asiaan palataan lähemmälti tatuointi aikaani.

Posti toi pikkuserkullein tilatun valkoisen, lyhyen peruukin. Tuon sitten vien Staipaleelle mukaan, jossa duunataan tuosta kelpaava pikkuserkullein.
Nyt kun posti toisi enään muutamat asia niin olisin vallan iloinen. Kerkeisivät ennen kotio lähtöäin perille, haltuuni. Koska postilaatikko täynnää muutakuin mainoksia ei kuulosta kauhean houkuttelevalta, kun palajan takaisin Kuopioon.

Tilaamain takki pääsi testiin tuossa maanantaina, kun pakkset menivät sen verta korkeiksi, ettei enään kevyempi takkein riittänyt pitämään lämpimänä. Talvitakkein on...lämmin! Sillä kelpaa nyt tallustaa pakkasessa, ilman että jäätyy pystyyn.

Töissä sitten teen tilkkutöitä, edelleen. Päivään saa tehtyä yhden tilkkutyön ja koska 2 päivää viikosta olen tuolla niin pari varmistuu viikossa. Teen noita varastoon, koska sitten kun lopetan hommat tuolla niin on noita säilössä usemmat erillaiset. Noissa tosiaan on neppari kiinnitys.


Joulukuu, vika kuukausi, kun maksan vielä ihan ok hintaista vuokraa. Tammikuussa vuokrain tosiaan nousee pari kymppiä ylöspäin. Yh. Tässä kuussa kuitenkin on suhteelisen paljolti taas laskuja, joten namnam..onneksi ei ole Marikan tykä oleva reissu pahan hintainen matkallisesti. Selviän alle 15€ hintaan, suuntaansa.

Joulukortit. Olen aloittanut ne! Suunnitelmista jälessä, mutta aloittanut kuitenkin. Eka kortti on valmis ja kirjekuoreen laitettuna. Pitää vain hankkia valkoista piirustuspaperia lisää, että voin jatkaa moista touhua. Tavoiteeni on saada nuo postiin ennen 13.12. Yarrr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti