sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kerran sitä vuoteen palajaa kotio käymään

tätä oli hirmun ikävä!
Ei hitsit oikeasti, miten pienistä asioista voikaan taas päivä parantua niin hirmun paljon. Parista joulukortista ja lahjasta jota osannut sitten yhtään odottaan. Hihi, ompas aika vekkulia. Lisäks on vaan hassua miten olen unohdellut jotain fiiliksiä, mitä tulee kun saapunee Etelä-Karjalaan kerran vuoteen.

Posti toi tiistaina 2 kirjettä: Hennalta ja Karitalta. Hennalta tuli ihana itsetehty kortti ja Karitalta kortin lisäksi ehkä eeppisimmän joululahjan ikinä! Tatti korvikset. Ihan hiton loistot! Karita oli väkertänyt korviset itse, ovat siis 100% käsintehty.
Posti toi myös pari päävää myöhemmin kolmannen postikortin: Marikalta ja Kassulta. Ihana kortti tuokin oli~

sotavarustuksein
Torstaina oli koulunjälkeen suunta kämpän kautta asemalle. Junain lähti klo 16:00 aikaan ja koko matka meni vaihtoon asti niin nukkumalla. Kouvolassa odotin jatkoyhteyttä abauttiarallaa 30 minuuttia. Loppumatka meni maisemaa seuraten. Lappeenrannasa vastassa olivat vanhemmat ja Moppein. Koiraa oli ollut sanoinkuvaamattoman ikävä! Wilma viihtyikin hyvin kiinteästi vieressäin / sylissä koko illan, että näytti olevan ikävä myös koirallain~

Perjantaina suunnattiin isin kanssa sitten kohti Lappeenrantaa. Kirpparit ja kaupat tuli kierrettyä. Yhdeltä kirpparilta löytyi sitten The Sims3 lisäosa, 2€ hintaan. Kaupoilta sitten ostelin kaikenmoista kuten Reinot ja hintaa noilla oli 24€. Mukaan lähti myös 2 paria ihanan pörröisiä ja pehmeitä ( + kivan värisiä ) sukkia, hintaan 5€.
Divarista löysin Pasila 1 ja 4 kaudet. Siellä oli paljon kaikkia dvdeitä joita olisin voinnaa haluta, mutta näin tällä kertaa kävi. Lisäksi löysin kehykset eli rilli onkelma on ratkaistu. Malli on aikapitkälti sama kuin aijemminkin, ehkä hieman kulmikkaammat ovat nämä tulevat. Nyt vain ptää ootella, että linssit laitetaan moisiin kehyksiin. Yllätykseksi kehykset löytyivät Staipaleen toisesta rilliliikkeestä.

perjantain hankintoja ossanen

Lauantaina menin valosan aikaan kuvaamaan Wilmaa ulkosalle. Kello 13:00 oli sitten miittinki Staipaleen eräässä paikassa. En tiedä onko tuo kahvila vaiko joku ruokapaikka enemmin jotenka se olkoon nyt vain paikka. Tuolla miitattiin sitten Riikan, Sohvin ja Karkn kanssa. Tunnin verran meni aika tapaamispaikassa ja sitten siitä siirryttiin Sohvin tykö, joskin Karkki erkani omilleen. Tuolla oli omia menoja. Sohvin tykönä meni sitten loppu ilta, johon sisältyi sosiaalisointia, hauskanpitoa ja Sohvin siskon lapsien vahtimista. Ennen kotio menoa jumimme vielä Apsilla aikamme.
Oli ihan simo parasta kokoontua porukan voimin, iso kiitos kaikille! Viime kerrasta olikin monta vuotta kun kaikki oltiin koolla, oli vuosi 2008. Toivottavasti tämmöinen kokoontuminen ei seuraavan kerran ole pitkällä aikavälillä, koska päävä oli vekkuli. En olisi koskaan uskonut, että Savitaipaleella voisi olla näinkin loistavaa päävä!


vasen kuva on Riikan ottama~

P.S. Lisää on suunnitelmia tulossa tälle lomallein vielä~ Luvassa on mm. koiramaista, kuvailua ja miittaamista. Näistä seuraavassa merkinnässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti