sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Juuta vai jaata?

On asioita, joita vastaan olen, mutta miksi? Siksikö, että loppupelissä pelkään niitä tai vieroksun vain? En tiedä. Olen pohtinut tätä aihepiiriä kuitenkin, aina satunnaisesti tässä kuluneen vuoden aikana, jossen jopa pitemmänkin aikaa. En nykyään tiedä olenko noita asioita kohtaan, oikeasti puoleen, vastaan vai ei suuremmin väliä -fiiliksellä.

Mennään vuoteen 2008. Olin halaamista, joitain sarjoja, mekkoja, naimisiinmenoa, seurustelua, ruuanlaittoa, leipomista, ompelualaa ammatiksein -asioita vastaan. Nyt kuitenkin, olen todennut osan noista ihan mukiinmeneviksi, mutta osa on edelleen hieman paikkaansa mielipiteen suhteen, hakusessa.
Otan esimerkisi nyt halaamisen, seurustelun ja ompelualan. Olin noita vastaan aika vahvastikkin vielä vuonna 2009, mutta ajankuluessa sanon, että eivät ne nyt niin "kamalia" oleetkaan miten ajattelin ja näin ne tuolloin. Ihan mukiinsa meneviä asioita. Mihin kuitenkaan mitään erityistä hinkua ole välttämättä.
Leipominen ja ruuanlaitto. Ihan ok hommaa, mutta joista leipominen on mielekkäämpää. Opiskelijana ja omillaan asuvana, on ollut pakko kumpaakin harrasta, koska rahaa ei ole liiemmälti ja itsetekemässä ruuassa säästää rahaa. Kyse ei ole siitä, ettenkö osaisi seurata ohjeita, vaan sittä, että asiasta on tullut jokseenkin pakkopullaa. Pienenä "jouduin" auttamaan vanhempia jokseenkin paljon molemmissa hommissa, joista koskaan ole liiemmin lämmennyt. Taikinaa kuitenkin on ollut aina kiva syödä. Kuitenkin, vaikka näitä on pakko harrastella nykypäivänä, niin menen silti hyvin yksinkertaisen linjan kautta. Osasyy ollen se, ettei kämpässä ole ruuanlaitto - tai kokkaustilaa liiemmälti.
Olen myös ollut joitain sarjoja vastaan aluksi, mutta todennut ne ihan kelpaaviksi nykypäivänä.
Mekot, olin mekkoja, meikkejä ja hameita vastaan, mutta nykyäään kaikkia kolmea käytän. Ennemin tai vähemmin. Meikkaamisen esimerkiksi, aloitin laittamaan ripsareita vastan ysiluokalla, silloinkin harvakseltaan. Kynsilakkoja aloin käyttämään jokseenkin myöhemmälti, koska pidin kyntein pitkään hyvi, lyhyenä.

Vaikka on näitä asioita, mitä olen ollut aluksi vastaan ja nykyään olen sitten toisella kannalla, niin matkasta löytynee myös niitä asioita, mikkä ovat pysyneet vastahakoisella linjalla tähänkin päivään asti. Luullakseni, ne eivät myöskään tule muuttuman mikseenkään.
Näistä yksi asia on pitsi. En ole koskaan pitänyt pitsisitä vaatteissa, varsinkaan jos sitä on paljolti vaatteissa. Moinen ei ole koskaan miellyttänyt silmääni siinä mielessä, että mielelläni sellaisen laittaisin päälleni. Sama kuin valkoiset asut.

Toisinkun joitain asioita tiedän varmanpäälle, mitä mieltä olen niitä kohtaan..niin nämä ovat painoilleen mieleni sopukoissa, olematta päässeet vielä mihinkään lopulliseen paikkaansa. Se, että milloin tulen pääsemään johonkin lopputulokseen...en tiedä. Antaa tulevaisuuden tuoda vastauksensa tulleessaa, aikanaan.

-----------------

Asioista toiseen, olen päättänyt vähentää karkin mättämistäni. Vaikka se vaikuta oikeastaan mitenkään muuten kuin rahapussiin, niin vähennän. Noh, joulunkunniaksi ostin konvehtirasian, joka osottautui päässäin vain hyvemmäksi ideaksi kuin todellisuudessa. Jahka, tuo tyhjenee kuitenkin tuosta, enkä sitten karkkia osta koko tämän kuun aikana juurikaan mitään, jossen ollenkaan.

Kävin valokuvailemassakin ja kuvia löytynee täältä: *klik*
Luntakin kerta on massa, niin saa talviempia kuvia. Yey. Ensiviikonloppu tuo talvisia kuvia sitten erimaisemasta kuin Kuopio. Toivon kanssa, että kun kotio menen, niin saan räpsittyä talvisia kuvia Wilmasta~

Sain kerättyä Ranma½, suomenkielisen käännöksen loppuun. Olen harvakseltaan bongaillut puuttuvia osio, kun keksin 28 pokkarin kohalla alkaa keräämään / ostamaan kaupasta tuota. Nyt tässä muutaman vuoden aikan olen keräillyt ja perjantaina operaationi tuli päätökseen. Samalla loppui suomenkielisten mangojen hankinta. Ainut, että EHKÄ kerään uupuvat FMA pokakrit. Mutta vain ehkä. Tiedän, sen vain että hyllyni alkaa tekemään tilansapuolesta tiukkaa, sillä postista tulee parit dvd't ja kotoa raahaan vhs'iäni tänne.
Luvassa on joko hyllyn järkkäämistä ( sen mitä sitä voi ) tai toisen hyllyn hankinta.

Talvikengät. Sellaiset tosiaan koitan parhaillaan kalastella, koska talvitennarit ovat aika onnettomat talvikengät.
Maanantaina koitan raahata myös rillein rilliliikkeenkautta, johko saisivat väännettyä ne sellaisiks etteivät naamalta valu. Keväällä on tarkoitus hankkia "kevyemmän" näköiset rillit. Mallin haluaisin pysyväksi mahdollisimman samana kuitenniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti