maanantai 16. joulukuuta 2013

Joululoma lähenee mukavasti

Sitä, tätä, tuota ja vähän kaikkea muuta. Jotenkin jännää, kun tuntunee että pari edellistä kuukautta olleet "hiljaisempia"...omalla tapaa, niin joulukuussa on toimintaa ja kaikkea. On tapahtunut asioita, mitä olisi pitänyt aijemmin totetuttaa. Mutta, onhan nuo hyvä toteuttaa ennenkuin 2013 on päätöksessä ja tehdä loppuhuipennus joulukuulle ja vuodelle 2013.

Jokseenkin paljon homma, kun menee abauttiarallaa viikoksi kotio. Kämppää halunnut aivan kaaokseen jättää, joten edessä oli sen siivoaminen. Kaikkine lehtineen, jota oli postilootaani tullut. Jumalauta mainoksien määrää. Joulukuussa varsinkin tuntuu noita mainoksia tulevan joka ikiseen lähtöön.
Mitä sitten paluusta tulee tuolta, en tiedä poikkeanko Mikkelin kautta. Tai noh, bussihan kulkee Savitaipaleelta Mikkeliin, niin saatan jäädä tuonne pariksi päävää. Otavassa olisi lanit tuolloin, joten ehkäpä käyn moikkaamassa immeisiä tuolla? Ehkäpä. Kassotaan miten käy, koska moiseen asiaan vaikuttanee niin moni asia.
Otavassa tutustui kolmen vuoden aikana niiiiiiiiiiiin moneen immeiseen, ettei noita kaikkia millään parilla miittinkillä pysty nähdä. Niitä kaikkia kivoja immeisiä siis. Luvassa on ensivuodelle mutaamat miittinkit varmastkkin, PK!'n / coslayn tuomia tai muita immeisiä unohtamatta.

Harvemmin luurissa istun, mutta sitten joskus niitäkin hetkiä, kun kaveri soittanee ja seuraavat 45 minuuttia puhun luurissa tuon kanssa kuulumiset ja kaiket muut randomit asiat. Yöllä, kello yhen jälkeen. Juoso on aina yhtä random kuten Otava aikaakin.

Joulukuu, mitä kaikkea onkaan tapahtunut. "Suurin" asia on varmaan, se että miitataan Sohvi, Riikan ja Karkin kanssa. Koska viime kerrasta on 5 vuotta, kun olemme samaan aikaa koolla. Toinen mainittava asia on Otavassa tutustumieni immeisten näkeminen, eritoten Itsenäisyyspäivän aikainen reissu Mikkelissä.
Yksi, ehkä isoin asia kuitenkin on se, että saan Wilmain haltuuni. Olen koiran kanssa niin tottunut elemään ja kasvannut koiran kanssa rinnakkain, koska olihan Kingi talossa, kun synnyin. Nyt varsinkin, kun Wilman kanssa ollut, reilu kolmisen vuotta niin, kyllä sen huomaa miten tärkeä tuo onkaan ja miten orpoa on kun koira on vanhemmilla ollut.
Näitten lisäksi on jotain pieniä asioita, mutten ala niistä niinkään mainittavaan, koska noita tapahtunee muutenkin, useammin.

KesäDesu. Vaikka tuonne onkin vielä rutkasti aikaa niin otetaan tämä nyt aiheeksi. Mitä se tuokaan cossien osalta? 2 ryhmää, joissa olen mukana. Suunnitelmain ovat tuonne Djali ja Miho.
Mutta varasuunnitelmissa on kierrättää aikaskippi Lucy, jos joku nyt peruunstuu syystä tai toisesta. Varasuunnitelmiahan aina pitänee olla kaikkien asioiden varalta~

Miho puolestaan ei ole Bakumanista vaan Free! sarjasta. Ryhmän muodossa. Tuohon on peruukki laitettu tilaukseen. Asun koitan koota kirppari löydöksillä jne. Ompelen sitten jos jotain moista tarvitseepi tehrä. Tosin sitä ennen pitänee valita asu, minkä toteutan tuolta hahmolta. Eli katson sarjan pikana uuvelteen ja kerään kuvat asuista.
Djali. Asulla ole kiirettä vielä, mutta noh, en halua olla myöhään liikkeellä ja kaikkea, niin olen aloittanut asun suunnittelun hyvissä ajoin. Luonnoksia tullut muutama. Kuvassa oleva luonnos, ken tietää onko se lopullinen? Ideoita hain faunien cossaajien asuista ja Hennalta sain ideointia myöskin, kiitokset tästä kertaalleen!
Luonnoksesta mainittakon vielä sen verta, että käsiin ajattelin jotkut kynsikkäitten tapaiset, karvaiset tehdä. Kynnet mahdollisesti mustaksi maalailen.
Mitenkä työstö suunnitelma? Moinen löytynee, muuten paitsi noilta vuohen sarvilta. Kaiken muun tausta työn olen tehnyt, mitenkä voi mm. sorkat ja jalkaosuudet valmistaa. Maalia, kangasta, suoperlonia ja puuta on luvassa...ainakin, työstössä. Peruukki on laitettu tilaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti