torstai 14. marraskuuta 2013

Postin tuo, postin tuo

Pähkäilen ja puntaroin suunnitelmieni kanssa, mitä minkäkin kanssa teen ja toimin.
Yksi suunnitelmistani on hankkia se tatuointi nyt joulukuussa lopultakin, johko eka vain selvittelen hintaa, että riittäneekö budjettein moiseen...pitäisi siis raahautua liikkeessä käymään ja kysymään. Asia jota olen 3 vuotta jahkaillut / raha ei ole riittänyt  / en ole ollut aivan 100% varma mitä haluan. Nyt kuitenniin asia on varmistunut ja kaikkea.
Cosplay puoli on ensivuoden aloituksen osalta sittenkin  auki, koska ryhmämme ei toteudu Frostiin. Muutenkaan en ole koskaa aatellut tekeväni cosplaysta pääpainoa elämällein. Harrastus pysykööt harrastuksena. Tämä kaunis periaate, jolla olen mennyt aina.
Suunnitelmia tulee ja suunnitelmia menee kuitenkin. Tämän hetkinen, yksi loistoimmista on kuitenkin se, että tulen näkemään siskoain enemmän. Hyvä vain. Muutoksen tuulet ovat kolahdattaneet tuota ja näinpä siis välimatka lyhenee.

Postista orottelen erinäisiä asioita. Yksi hienous tuli jo tällä viikola: Matkalla Dinosaurusten kanssa -dvd. Tuota ei kaupoista enään ole moneeen vuoteen löytynyt ja muutenkin HYVIN vaikea saada dvd versiona. Sain kuitenkin pengottua netin ylöalaisin ja hankittua. Nyt hallussain on dvd ja vhs versiot, josita vhs alkaa olemaan jo aikansa elänyt koska muutamat *köh* kerrat katsottu. Nyt tarvitse siis pelätä, että en voi tuota sarjaa enää katsoa.
Jatkoa tuolle löytynee sitten Muinaisten petojen matkassa dvd, joka oli reilusti helpompi hankkia. Loisto sarja sekin. Pitäisi hankkia lisää näitä tiedesarjoja~
Dvd puolein on jokseenkin onneton, mutta listassa on jokunen mitä tulen hankkimaan ajallaan. Pasiloita, olen jokseenkin kauan suunnitellut hankkivani, joten jahka ne ovat seuraava dvd hankintain?


Koulussa on tullut vaihtelua perinteeseen menooni. Eli olen tottunut toimimaan ja olemaan tuolla omineni ja kun tälläsestä alasta on kyse niin jotenkin koen sen vielä herkkemmin, että en sosiaalisoi oikein mitään. Mutta nyt parit kerrat on tullut möllöteltyä Camillan ja tuon kaverin tai usemman kanssa. Khyllä, olen onnettomin nimimuistisin ja en muista heidän nimiään... :I Mutta tuo sosioiminen on vallan kivaa, joten ehkä tästä voisi  tehdä tavankin koulussa. Ehkä.
Ruokatunti on kuitenkin edelleen päivän paras asia koulussa.

Viime viikonloppuna telotut lonkkat ovat palautuneet, menihän siinä keskiviikkon, ettei yhtään kipua ollut. Nilkka nyt vaivaa paikoittain vielä. Tajua lainkaan mitä sille olen tehnyt kun reistaa, tai no kipua esiintyy. Mutta jahka se katoaa jossain saumassa ja palautunee normaaliksi~

Pyörän raahaan huomenna huoltoon, joka on työpaikan vieressä. Jarruissa on jotain häikkää ja uskalla alkaa taitelemaan tuon kanssa enempää mitä olen nyt taiteillut. En tiedä onko niissä jarrupaloissa jotain kulumaa vaiko sitten vain likaa, mikis jalkajarrut eivät kunnolla pidä.

Wilma ja Kamu 2011
Wilma on päässyt vanhempien kanssa käymään mökillä ( lue iskän kotipaikka joka on maalaistalo ja iso piha ). Ollut koira ihan innoissan ja vielä kivempaa ollut kun päässyt Kamu cotonin kanssa riekkumaan. Kolmisen vuottahan ovat nuo kaksi tunteneetkin ja hyvin tulevat toimeen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti