maanantai 11. marraskuuta 2013

Kohti ääretöntä ja sen yli

Annen vaava ;__;~
Perjantaina suuntasin bussilla kohti Oulua. Lauantaina olikin sitten Chibiconissa tallennustiimin hommat, jokka painottuivat valokuvauksella. Viikonloppu oli hiano, vaikka lauantaina conin jälkeen sain todeta, että lonkat ovat kipeät ja sunnuntain illasta mukaan vielä kaupanpälle toinen nilkkakin. Mutta tosiaan, koska viikonloppu oli muuten hyvä, niin nuo kivut eivät lannista~

Perjantaina töitten jälkeen hyppäsin bussiin ja tuolla sitten suuntasin kohti Oulua. Oulussa olin joskus puoli kymppi aikaan, illasta. Tästä sitten paikallisliikenteen bussilla, oikealle asutusaluelle.
Viivin ja Tomin kanssa käytiin pikavisiitillä moikkaamassa Annea, Markusta, Thomasta ja Lauraa + samalla näin Annen vaavan, Learan! Syrän, se vain suli tuolle pallerolle.
Myöhemmin päädyttiin keskustaan ja baariin Viivin ja Tomin kanssa. Baarireissu oli vallan...jännä. Takkisen kanssa tuli keskustelua puhelimen välityksellä hienouksia ja voin todeta, että hiano miäs ja ystävä. Reissulla tuli tutuksi pari heeboa, jokka vaikuttivat vallan mukavilta. Noihin voisi törmätä vaikka uuvelleenkin.

Lauantaina sitten suuntasin ominvoimin keskustaan ja suunnistin Chibiconiin. Mihon cossi meni päälle vain vaatepuolellisesti, koska ne jaksanut peruukkia laittaa päähän. Oma letti oli helpompi kuvaushommassa. Kuitenkin, heitin kamat Greenroomiin ja suuntasin tallennusvastaajan kanssa kuvaamaan Hopsu aiheista luentoa. Sassea morjestin tapahtumapaikalla. Päivän aikana otin yleiskuvia, kuvasin cosplaykisaa ja Annea kuvailtiin ulkosalla myöskin. Kello neljä, sitten suunnattiin poies Annen ja Lauran kanssa tapahtumasta ja kun siinä samalla pääättyi työvuoroinkin. Ilta meni porukalla oleilulla. En myönnä olleeni ahkerasti koiranpennun perässä, silittämässä sitä...muttakun oli niin söpöö ;__;! Onnistuin pari onnetonta kuvaakin ottamaan Annen pallerosta~
Kahentoista maissa suuntasin omineen Tomin kämpille, koska tuo ja Viivi olivat menneet baari seikkailulle ja jalkain sanoivat, että nyt lepäämään ja päätä särki hitusen. Napillä lähti särky päästä muttei lonkista. Ilta, tai no yö menikin sitten Katjan kanssa jutellen hehkeitä ja nukkuminen venyi hiaman.

Sunnuntai aamu meni lagauksella. Tomi teki lettuja aamupalaksi ja mussutimme niitä kolmisteen sitten enemmin tai vähemmin heränneinä. Tästä sitten suunnaattiin keskustaan ajoissa ja mentiin asemalle odottelemaan Viivin junaa. Viivin kadotessa junaan, jäin asemalle odottelemaan omaani ja Tomi kadoten omiin seikkailuihinsa.
Paluumatka menikin sitten nukkumisella, pääasiassa. Junaan noustessa huomasin, että nilkka on kipeä lonkkien lisäksi. Kuopioon saavuttaessa oli mielenkiintoista tallustaa kämpille kun jalat huutaa hoosiannaa. Taidan päästä käymään huomenna terkkarilla.

kyltti ja ranneke on jossain laukun pohjalla

Kuvia tuli reilulti 800, mutta karsittuja jäi reilu 600..tällähetkellä. En siis ole vielä karsinut kaikkia kuvia ja julkaisen niitä, vasta sitten kun saan laitettua julkaisu kuvat jonneen, minne Chibistä sitten käsketäänkään ne laittaa.

Nyt sitten lahnaan ensiviikkonlopun ja pohdin mitä teenkään joulukuun Hesan reissun suhteen: onnistuuko Otavan Opistolaisten moikkaaminen sittenkään, vaiko otanko sen tatskan lopultakin. Koska se tatska kuumottaa kovasti, kuumottanu monta vuotta jne. Veronpalautuksista voisi sen hyvin maksella, mutta taas haluan nähdä Otavalaisia + Ninaa ja muita. Kassotaan mihin tulokseen päädynkään.

2 kommenttia:

 1. Chibi oli kuulemma tapahtumana aika vaatimaton ( anikista sain tällaisen kuvan ), mutta innolla odottelen kuvia siulta :3 Tahdon nähdä, miten porukka oli tällä kertaa pukeutunut!
  Annen vaavi on myös tosi luttana~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika pien ja vaatimaton se oli :3 Kuvat ovat kansiossa edelleen koskemattomina..pitänyt tänää tehä nille jotai mut hups x) Johko ne nyt tänää viel jotai kokis tai huomenna viimestee~ Kassotaan.
   Annen vaava onnn ;___;~ se kun se tuli sylii ja nuoli namaa...kuolin<3

   Poista