keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Aika kulkee menojaan

Olisi jokseenkin paljon taas mitä haluaisin tässä ja nyt. Mutta ei, asioita pitää ootella ja kaikkea muuta mukavaa ja vähemmän mukavaa. Olen jokseenkin kärsimätön, jossainmäärin. 
Haluaisin sitä, tätä ja tuota, jokseenkin monta asiaa tapahtuvaksi nyt heti. En jaksaisi odottaa niitä tulevaisuudelta. Julma totuus on se kuitenkin, että pitää odottaa. Kaikella on aikansa. Aika vain tuntuu toisinaan matelevan.

Yksi asia mitä odotan todella suuresti on Marikan näkeminen, joulukuussa. Menen tuon ja Kassun tykö muutamaksi päiväksi. Viime kerrasta kun Marikan kanssa nähtiin on..kolme vuotta! Toisinaan aika tuntuu matelevan, mutta tässä suhteen aika on vierähtänyt siivillä. Aivan hitsin loistavaa, että tämä näkeminen onnistuu nytten lopultakin. Olen innoissani. Tällä vierailu aikana on tarkoitus miitata muita tuttuja samalta kaupuntilta.

Haluan toiveitteni / unelmieni ja tavoitteitteni tapahtuvaksi mahdollisimman nopiaan. Saavuttaa ne pian. Maailma potkii välillä päähän ja tuo eteen haasteita. Niistä kuitenkin selvitään ja jatketaan etiäpäin. Luovuttamalla ei saavuta tavotteita tai mitään.

On ihanaa, kun ei tarvise olla vihainen kelleen tai kantaa toiselle kaunaa. Ympärillä olevat immeiset, ketä minulla on niin ovat ihania persoonia. Tai no, toki on niitä kelle olen suuttunut, mutta ne ovat taas sellaisia keitten kanssa en ole ollut moneen vuoteen missään tekemisissä ja hyvä niin. Onneksi elämä on kokonaisuudessa vallan loistoa~

Olen saannut korjattua epäkohtia elämästäin suhteellisen hyvin. Raha-asiat olivat aika mutkikkaita tässä tämän vuoden puolella, elokuu sotki oikein todenteolla nuo. Marraskuu on kuitenkin tuonnut helpotuksen niihin. Olen saannut asiat kuntoon ja yksi paino harteilta on kadonnut. Helpotus ei kuitenkaan ollut niin iso, että yksi suurimmista unelmistani olisi toteutunut joulukuussa, vaan jouduin jättämään tämän etapin välistä ja odottamaan seuraavaa. Aika ei ollut oikea.
Raha-asioitten johdosta olenkin nyt tehnyt päätöksiä, mm. cosplayn puolelta. Vähennän tekemistä pienemmäksi koska raha. Lisäksi, kun vuokrain nousee parilla kympillä ylöspäin, niin tuo vaikuttaa opiskelija elämiseenikin. Karsin cosplaysta, koska se ei ole eläni keskipiste, vaan ykkösjuttuin on koirat, tällähetkellä WilmaMoppein.


Tatuointi. Olen pienestä asti sellaista hamuinnut, mutten ole syystä tai toisesta vain voinnut hankkia sitä tähän mennessä. Nyt kuitenkin odotten sposti infoa, että osaan tiedostaa milloinka haen moisen: joulukuussa vai tammikuussa. Tämän haaveeni takia, jätin Helsinkin menon / Voittajan ja Winnerin menemättä. Tuo Suomen suurin koiranäyttely on ollut perinteeni, mutta tänä vuonna jätän sen välistä. Uhrauksia.

Vaikka kärsivällisyys ei ole hyveeni, niin osaan löytää tasapainoni ja rauhoittua odottamaan. Kaikki ajallaan. Odottelen tulevaisuudelta, mitä kaikkea sieltä on tullakseen. Kohta on kirjoittanut sävelensä polullemme. Uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Odotan tätä kaikkea mielenkiinnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti