maanantai 28. lokakuuta 2013

Syysloma, Viivi ja suunnitelmia

Syyslomain tuli oli ja meni. Yksin en tuota kuitenkaan viettänyt, vaan seuraksein tänne saapuili Viivi. Tuo mölötteli kanssain aina lauantaille asti. Oli kivaa~
Lokakuun vikalla viikonlopulla tulivat sitten vanhempain Kuopioon. Mukaanaan toivat tosiaa kaikkea.

Viivi tuli samana päivänä, kun vuosia kertyi minulle, tiistaina 15. päivä. Heitettiin tuon tavarat kämpille ja lähdettiin sitten hiljalleen käväsemään keskustan kaupassa, ostamassa ruokaa. Päivät menivät möllötellen, kirpparikierroksella, valokuvaillen ja kierrellen kaupunkilla. Hieman harmittaa, kun sää ei oikein ollut suotuisa valokuvaamisen kannalta, mutta onneksi yksi päivä korkkaantui moiselle. Oltiin hehkeita Viivin kanssa. Hihi.
Winx'iäkin pääsyttiin katsomaan. Katsottiin kanssa uusimman kauden jakso American Horror Srory'sta. Lisäksi totean, että ova nimeltä Gyo on varmaan hämyimpiä mitä olen katsonut. Kaloja millä on jalat...

Wilma kehitteli viime viikon aikana kaksi uutta tapaa: menee repimään sängyn alle sille annettuja " pahvileluja " ja sitten sen, että nukkumaan menon aikana se tunkee samalla tyynylle ja nukkuu ainakin puoliksi päälläni. Kyllähän tätä on harrastanut aijemminkin, mutta noh hieman eritavalla vain.

Vanhemmat tosiaan tulivat sitten lokakuun vikana viikonloppuna Kuopioon. Mukana nuo toivat ruokaa ja tavarata. Kangasta piti tulla noiden mukana, mutta unohtivat. No hups. Saan joulun aikaan nuo sitten.
Noiden kanssa sitten kierrettiin kirpputori, kauppoja ja metsästettiin miulle talvitakkia. Matkuskin käytiin kiertämässä pariin kertaan. Puuilosta hankittiin seinähylly kamat ja isi sitten kokosi minulle hyllyn sienälle, mihin saan peruukkeja esille ja samalla tasotilaa enemmin.
Ostin uutta shamppoota ja hoitoainetta ( TIGI Bed Head Colour Combat Colour Goddess ) väripäähäni ja nyt itken sitä, kun päänuppein tuoksuu toffeelle..kamala karkin himohan tästä nousee! + suihkuin tuoksuu toffeelle kanssa.
Kirpparilta mukaan tarttui tuultapitävä takki, sähkönsinimusta huivi ja Disneyn Dinosaurus DVD. Koko könttä maksoi 6,75€.
Vanhempien sitten paluuta tehdessään maanantaina, lähti Wilma heidän matkaansa. Valloittamaan Savitaipaletta. Koira pääsee juoksemaan vapaana, näkemään koirakavereita ja vanhemmat saavat helpotusta koirattomuuteensa. Ja minä puolestaan itken koirattomuuttani.

huivia on alkanut kerääntyä...
Postilaatikkoon oli tullut ilmoitus Kuopakselta: vuokra nousee. Vuokrain on nyt 416€ ja risat..tuo nousee 431€ ja risoihin. Kuopas ja Kuopio, kiitos, arvostan kovasti tätä yllätystä mikä tulee voimaan vuoden vaihteessa.

Marraskuusa on luvassa kaksi reissua Ouluun: Chibicon, jossa olen valokuvaushommissa ja Suurten Sankareitten Taisto.

Joulukuussa on ainakin Helsinki reissu ja Marikan tykö reissu. Marikaa nähnyt sitten kolmeen vuoteen, joten nytkun saatiin sovittua kiva sauma rahallisesti ja ajallisesti tämän vuoden puoelle niin ohjea! Onkin hirmunen ikävä Marikaa! Marika tosiaan asui kanssain Otavassa, asuntolassa yhtenä lukuvuotena, huoneessa 308. Marika oli silloin kympillä ja minä puolestani auikuislukion ekalla vuodella. Mutta! Marikan tykönä luvassa on kuvailua, nostalgisointia ja hauskanpitoa~

Koska Marika
Niin ja jouluksi menen kotio, koska jouluruoka ja Wilma. Ja jahka kerran vuodessa Savitaipaletta on ihan jepa. Näenpähän samalla Katjaa + koiria: Rokia ja Arttua. Noittenkin näkemisestä on..vuosi?

Mihon asu kasaantuu hiljalleen. Tuolle on nyt hame, kengät, neule ja peruukki. Postista orotan tulevaksi paitaa, niin asu on koottu.
Peruukkia testailtiin Viivin ollessa täällä ja sain todeta, että pituutta saisi hieman vielä kyniä. Joten sitten saman viikon aikan otin homman alta pois ja kynin peruukkia lyhyemmäksi.
Asu mikä testailussa oli myös niin ei toiminut oikein Mihon vaatetyyliin, mutta paras mitä nyt omastakaa löytyi. Paitsi tuo hame ja kengät tulevat olemaan lopullisessa asussa.
Jotenkin koen hahmon posetukset vaikeina..hirmun vaikeina. Vaikka hahmossa jotain ynnäisi yhteen kanssain niin kokonaisuus on niin erillainen, että siihen on vaikea samaistua..


peruukin muutosvaiheet
Töissä olen tehnyt nyt tyynynpäällisiä, tilkkutyönä. Menevät kuulemma myyntii myymälän puolelle. Tarkoitus oli tosiaa suunnitella tyynynpäällisiä ja toteuttaa ne. Kangasvalikoima ei mitenkään laaja ollut, mutta kyllä siellä olevista kankaista saa jotain yhistelmiä onneksi tehtyä.
Olen vieläkin sitä mieltä ettei tilkkutöiden teko lämmitä yhtään syräntäin, mutta kyllä tätä tekee sen mitä pitää.
Jaksokin vaihtuu kohta ja pääsen takaisin sinne koulunpenkille, kolmeksi päiväksi viikosta ja ne kaksi muuta olen sitten työssäoppimassa.


Lumi. Täällä oli lunta maassa pari päivää, kunnes tuli tihusädekeli ja sulatti kaiken lumen pois. Kassotaan milloin se talvi oikein alkaa, koska asteet ovat olleet plussan puolella jopa 10 asteen verran. Toivottavasti nyt kuitenkaan tänä talvena olisi mitään -25 asteesta ylöspäin.

Katjalle ja Ninalle olen väkerrellyt kortteja, jokka kylläkin lähtevät heille jälessä. Nämä spurgut ovat täyttäneet vuosia tässä lokakuun aikana~

Olen nyt viikon aikana herännyt ja huomannut että olen unissani riehunut. Yhtenä aamuna huomasin olin sitte unissain heittäny puhelimen suhteellisen kauaks. Onneks toi luuri on vähä rajumpaa touhuu tarkotettukki ja ottanu mitää damakea moisesta..mietin vaa et millastaha unta oon nähny...? Lisäksi tyynyt ovat löytynet lattialta. Olen normaalisti suhteellisen rauhallinen nukkuja..tai no pyörin kyllä mutta harvoin heittelen tavaroita. Tainnut olla nyt kunnon toimintaunet menossa tai jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti