torstai 3. lokakuuta 2013

Lapsuuus tuli takaisin

Tämä tunne kun asiat eivät ole ihan nappiin menneet, koska mm. flunssa meinaa pukata päälle ja säryt, niin se että lapsuuden yksi lempikarkeist on tullut takaisin kaupan hyllylle niin on enemmäkuin loisto uutinen. Tämän lisäksi edessä on hieman muutakin infoa, josko nyt eka pääsen ihkutuksistain tasaantumaan.

puhelinlaatukuva

Sain vihiä kaverilta, että Siwassa myödään nostalgiaa. Siwa onkin kivasti tuossa toisella puolella tietä, joten seuraavanan päivänä infosta suunnistin tuonne. Siellähän sitä oli.Chewits'ejä 3kpl 2€lla. Ei ole oikeasti totta! Nuo karkit meinaan olivat pienenä yhtiä lemppareita ja vähänkö silloin harmitti kun karkit katosivat kaupan hyllyltä.
Siwassa en koskaan käy koska kallita, mutta luulet, että tulen tuossa käymään nyt noiden karkkien takia, tavallista useammin.

---------------

Nostalgiakarkien piristys elämääni. Ah. Mutta siis, olen nyt tehnyt hurjia päätöksiä joka koskee tämän vuoden joulukuuta.

Elikkäs, minulla on ollut useamman vuoden perinteenä mennä aina Messarissa pidettävään, Suomen suurimpaan koiranäyttelyyn. Tänä vuonna kuitenkin tuonne en mene, koska tilalla on jotain muuta minkä haluan kokea. Tapahtumaan pitää yllään olla juhlallinen puku. Cossikin kelpaa, kuhan juhlallinen on. Selasin netin sitten ylöalasin, koittaen keksiä hahmoja vaihtoehdoiksi. Pari löysinkin, joista yksi oli aivopieru, kiitos Viivin. Päädyin sitten kuitenkin että hahmoksi otan Chromen, KHR'stä. KOSKA olen suunnitellut cossivani tuota hahmoa vuodesta 2009, ellei jopa 2008.
Nyt kun kaappiini sitten tuon peruukki tupsahtaa, niin painostakoon se siellä sitä, että teen sen Chromen perusasunkin tässä parin vuoden aikana alta pois. Kuitenkin, vaikka kuvan asussa ei ole silmälappua, niin itse aijon sen siihen lisätä, koska kuitenkin on niin suuriosa tuota kyseistä hahmoa. Asun työstö ompeluiltaan alkaa sitten marraskuusa.
Tilasin asuuni, joulukuulle jo nyt valmiiksi piilarit. Joista tarvitsen kylläkin vain toisen, koska toista silmää peittää silmälappu. Piilarit ovat seuraavat: Bella -Violetti. Nuo ovat vuoden voimassa.

Chromea ennen kuitenkin on vielä Miho, joka tulee Chibiconiin marraskuulle. Onneksi kuvia löytyy hahmosta, koneeltain riittävästi ja tarvitessa voin katsoa Bakumanin kolme kautta läpitte pikaisesti ja räpsiä lisäkuvia. Kuvamateriaalista tuskin siis tulee olemaan pulaa.
Koska en aijo ommella lainkaan hahmolle mitään vaatekappaletta ( ainakin koitan olla ompelematta ), niin kasaan asun kirpparilta. Kirpparit eivät ole vielä vastaan tuonneet kelpaavia vaatekappaleita kyseiselle hahmolle. Kenkiä tuohon asuun ei tarvitse onneksi repästä, sillä menen nillä mitä minulta löytynee. Onneksi on myös valmiiksi peruukki.
Se vain, että löydän hahmotyyliset ja väriset vaatekappaleet halvalla niin onkin se isompi operaatio, jonka koitan suorittaa. En aijo olla turhaan ( no ei turhaan, mutta liian aikasin ) kyninyt tuota peruukkia :I

P.S. Ulkoasu. Se pitäsi uusia, tai ainakin tuo logo. Turhan kesäinen kuva, eli pitänee siis joku kaunis päivä mennä kameran kanssa ottamaan syssysempiä kuvia, että uusi logokuva saadaan.

6 kommenttia:

 1. Hei mistä noita karkkeja löytää?? Noihan oli iha huippuja! :D Miä en tiennykää, et ne on tullu takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siwasta ainaki noit saa :D Noi on!<3 Joo siis iha vasta ilmeisesti tulnaa takasin ja hyvä niin *A*

   Poista
 2. Aah nuo karkit, tykkäsin niistä pentuna! <3 Pitääpä mennä Siwaan joskus hohoho..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa-a! Kannatan asiaa vahvasti! *3* viel ku 3kpl kahel eurolla niin oujea~

   Poista
 3. Siis oot jo toinen kaveri joka hehkuttaa et noi karkit on tullu taas kauppoihin! Ja juu parhaita! Raahasin keväällä Lontoosta noita mukana ku bongasin sieltä! Nyt ei onneks taida olla tarvetta mennä sinne asti noita Chewitseij ostamaa, jos Siwastaki löytyy! Hurraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noko ne on pakolline ikutus x) Oh *3* no niin onneks Suomest saa taas~<3

   Poista