lauantai 12. lokakuuta 2013

Sitä, tätä ja tuota


Kivoja syssy kuvia saa vielä otettua kun lehdet ovat puissa. Tätä kivoutta kestä enään kauaan, valitettavasti. Mutta se aika mikä tätä on vielä jäljellä niin pitää ottaa kaikki ilo irti. Samoin tuon Karvamoppein kuvaamiset.

Vanhemmat tosiaan tulevat Kuopioon lokakuun lopulte ja saan silloin kuulemma tavarata. Saan paremman koiraportin, kangasta, ruokaa ja vähän sitä sun tätä.
Äiti aikoo tunkea kaikenmaailman ompelukamoja  ja kaikki kankaat mitä tällä on..ja sitä kangasta on paljon ja isoja paloja, että jee! Johko noista löytyisi jotain cosseihikin sopivaa ajallaan. Jos ei muuta niin aina niistä voi ihan vaatteitakin työstää.

Sassen kanssa käytiin valokuvaamassa, sen mitä valoa oli vielä 16:00 aikaan ja jälkeen. Tuo katoaa Helsinkiin maanantaina ja palajaa sieltä sitten joulun jälkeen. Seuraavan kerran kuvailen tuon kanssa sitten varmaan tammikuussa.
Kuvailun ohessa treenasin asioita koiran kanssa. Sai hyvät häiriöt keskustassa liikkuvista, ihmisistä, autoista ja kaikesta mahdollisesta mitä tuolla oli liikenteessä.
Kuvista sitten taas..jokunen kuva kelpasi julkasuun ja näkyvät täällä: *klik, klik*

Sasse otti omistajakoira -kuvia kamerallain
Chromen peruukista pitäisi kuvaa ottaa josko jaksan sen edustukseen laittaa. Samoin peruukista mikä Eevee gijinkaan tulee, jahka se eka postitse selviää perille asti.
Eeveelle tulevasta gijinka asusta olen tehnyt luonnoksen ja suunnitellut toteutustakin. Luonnoskuvaa en kuitenkaan vielä julkaise, vaan vasta sitten kun alan työstää tuota asua. Eli apauttiarallaa joskus joulukuussa, jahka eka saan tehtyä Chromen asun alta pois.

Koiralla oli eilen pesupäivä. Näitä hetkiä kun Wilma ei sitten arvostaa ei niin yhtään. Tuo kun ei vain pidä pesusta, vaikkaa ollaan opetettu ja tehty asiasta mukavaa. Veteen ei itse oikeastaan uimaankaan mene, että tuonne pitää viedä, muttei ota sitä pahasta. Mutta, kuten meitä ihmisiäkin on moneksi niin tämä sama asia pätee eläimiin: kaikki ei tykkää kaikesta.
Alempana kuva pesusta tulleena ja kuivauksen jälkeen. Voin taas hetken sanoa, että minulla on valkoinen koira.


Tuleva viikko toivonmukaan tuo postissa hameen Mihon asuun, peruukin ja korttikotelon. Okei, tuota vikaa epäilen suuresti, mutta niin.
Tulevalla viikolla tulee myös Viivi Kuopioon. Tarkoitus olisi kuvailla ja joskos saisin kuvautettua Lisbethinkin. Tuosta kun ei ole yksittäiskuvia. Luvassa kuitenkin Bakuman aiheista kuvailua. Toivottavasti olen saannut kasattua siihen mennessä edes jonkun sortin asun Miholle.
Mutta jos tähän mennään niin kaapissa on edelleen Himekon asu, joka on ollut tuolla öö...2 vuotta ainakin. Katottaan joskos keväällä tuon kuvautan, koska asuun tarvitsee repäistä kengät uusiksi ja haluaisin siihen sen mailapussukan tehdä. Mutta joo.

Loppuksi kuva missä saa miettiä, että missä koiran pää oikein on:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti