keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Flunssa on tullut kylään

Kutsumaton vieras, flunssa on tullut kylään ja saikulla ollaan. Jokseenkin ärsyttävää, kun kunnon tauti ei ole iskenyt ylle, mutta minkäs teet. Harvoimpa nämä flunssat mitään kysele kun kylään tulevat.

Kuume tosiaan on ollut vähän alle kuumerajani ja vähän päälle. Siinä kivasti vetää rallia. Kurkussa jokin tulehduksen poikanen, terkkarin mukaan. Nokkain nyt onneksi ei kamalasti vuoda, mutta ompa sitä kaikenmaailman sotavälinein koitettukkin saada karkotukseen tätä kirotun tautia. Eiköhän tämä tästä hiljakseen lähde jolleen muulle kylään. Toivonmukaan.

Wilma lähtee lokakuun lopulla vanhempieni tykö, koska heidän koirattomuus ja koska kovasti ovat toivoneet Wilmaa heille. Koira palajaa sitten minun tykö tammikuussa tai helmikuussa. Olettaen että vanhemmat eivät omi tuota karvahirviötäni. Ainakin Wilma näkee kavereitaan ja pääsee juoksemaan vapaana, koska täällä tuohon ei ole oikein mahdollisuutta.
Tosiaan, joko minä vien Wilman Savitaipaleelle taikka sitten vanhemmat tulevat käymään Kuopiossa. Tämä selvinee tässä parin viikon sisään. Itseäni ei huvittaisi lainkaan lähteä käymään Staipaleellea, mutta tilaanteen vaatiessa menen.

Piilarit jokka olin tilannut, niin palautun ne. Koska totesin, etten haluakkaan noita ja löysin kivemmat tilalle. Nyt ne pitäisi vain tilata, ehkä tuossa marraskuun alkupuolella sitten asia tulee ajankohtaisemmaksi.
Mihon asun kokoaminen on yllättävän työlästä, tai kun mitään kelpaavaa ei tunnu löytyvän helpolla, saatikka sitten viksuun hintaan. Onneksi on aikaa vielä koota moista asua.
Minua himottaisi hirmusesti jo päästä näperryshommiin taikka edes ompelemaan, mutta ei vielä.


Johko tästä nyt parannun hieman, niin tulevana viikonloppuna voisin mennä ulos kuvailemaan ja johko valokuvailtavaa löytyy. Kuopiossa ei nimittääin ole kaunista syssyä tai ruskaa. Moinen, harmittaa, koska kaipaan syssyn väriloistoa.

Haluan Chibiconin, koska ihmisten ikävyys tuppaa painamaan aika ilkeästi niskaan. Onneksi Viivi tulee syyslomalla Kuopioon, niin tarvitse aivan eristyksessä elellä. Olen sosiaalinen immeinen, joka kaipaa immeisiään :I

Posti. Olen hieman aina epäillyt Itellen toimintaa ja nyt epäilen vielä enemmin: tilaamani korttikotelot ovat vieläkin reissunpäällä. Ja tästä on nyt aikaa. Rakas Itella, toisitko tuotteeni perillekkin asti, etkä kierreättäisi Suomi matkailua niille.
Toivottavasti Chromen ja Eeveelle tuleville peruukeille ei tule tuollaista Suomikierrosmatkailua.

Koulu. Tulevassa jaksossa pääsen koulunopenkille kolmeksi päiväksi viikosta ja ne kaksi sitten olen työssäoppimassa. Attoja ei ole niin siksi työssäoppimista. Odotan kovasti, että pääsen syömään ilmasta ruokaa! Vieläkun ruokaverokin meinaa nousta lisää. Ei ole hyvä tämä ruokaveron nouseminen.
Lisäksi tuo koulunpenkillä olo tuo mukavaa vaihtelua.


Minulla on tapana spämmiä aina ajoittain kuvalliset kuulumiset Wilman kasvattajalle, Kin-Sei kenneliin. Lisäksi kun kasvattaja toivoo kuulevansa kasvateistaan, niin mikäpä siinä laittaa kuulumiset. Kuvat kuitenkin kertovat enenmmin kuin tuhat sanaa, niin tulee kuvia enemmin kuulumisiin kuin itse tekstiä. Kuitenkin. Tälläkertää myös kuvalliset kuulumiset olivat päässeet kasvattajan sivuille.

Ainiin, olen muuten Chibissä työvoimana, tallennustiimissä. Että ainakin valokuvaushommia on luvassa. Lisä infot saat tässä myöhemmälti. Hihihi~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti