tiistai 1. lokakuuta 2013

Chibin hahmon asu vaihdos ja The Gazette

Viikonloppu sisälti seikkailua Helsinkin syövereissä. Sunnuntaina ollen viikonlopun kohokohta: The Gazette.  Jonottaminen, ei niin lämpimässä säässä ja kipeät paikat, olivat kuitenkin koko keikan arvoiset. Kuvasaldo ollen osaltain pyöreät nolla.

Perjantaina hyppärin junaan, siten että Helsinkissä olisin vähän ennen seittemää. Vastassa Pasilan asemalla oli Nina, jonka kanssa suunnistettiin kaupan ja pizzapaikan kautta tuon kämpille. Kämpille ilmaantui Viivi piakkoin. Ajan kolahtaessa sen verraksi että Thomasia piti mennä vastaan.

Lauantaina klo 12:00 tienoilla keskustaan, kiertelemään kirppiksiä. Noista mitään mukaan tarttunut. Kamppiin päi suunnattaessa jäätiin kyttimään joittenkin häitä. Tästä Tokyokaanin kautta Kamppiin pyörimään joksikin aikaa. Oltiin sovittu Kampin edustalle kokoontuminen, jonne tallustelivat Henna, tuon poikakaveri ja Voidi. Porukalla syömään kiinalaiseen, josta tainnut tulla vakiopaikkamme. Hennan miekkonen oli vallan mukavan oloinen tallaaja, kyllä tuon huostaan uskaltaa Hennan laskea. Ruokailun jälkeen koitettin leffaa mennä kattomaan, muttei operaatio onnannut, jotenka jäätiin Ninan, Thomasin ja Viivin kanssa, kun muut katosivat omille poluilleen. Mentiin Ninan tykä ja illasta päädyttiin katselemaan parit leffat.

Sunnuntaina klo 14:00 jonottamaan keikalle. Viivii oli kadonnut aamusta kotioon, lukemaan. Jonotus osottautui kylmäski ja kysyin kehtaako Anette tuoda mukanaan vilttejä kun tulee moikkaamaan? Kehtasihan tuo ja pelasti kyllä niin paljon! Anettea oli kivaa nähdä, viime kerrasta olikin jo aikaa. Jonotus porukkamme oli : Laura, Thomas ja Nina + tuttuja. Keikka itessään oli 7½. Hitusen jäi harmittamaan kun huppariin ei ollut varaa. Noh, aina voi tehdä itse fanihupparin tarvitessa.

Maanantai, aamusta katosi Nina töihin ja jäätiin Thomasin kanssa Neidin kämpille. Tuolta sitten sovittiin tapaaminen Viivin kanssa, rautatieaseman tuntumaan. Porukalla palloilua ja sitten kolmen tuntumassa Viivi katosi omiin menoihinsa ja jäätiin lagaamaan asemalle. Klo 16:00 katosin junaan, paluuta Kuopioon.

-----

Chibiin piti väkertää vaaleanpunertava takkinen asukokonaisuus Miholta. On todettava kuitenkin se, että kangasta ei löydy. Jotenka koitan koota tuolle hahmolle jonkun muun asun, kerta olen tuon peruukin kyninytkin. Kassotaan saanko hahmouskottavan asun koottua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti