tiistai 17. syyskuuta 2013

Tampere ja Tracon 2013

Osan PK!'n lagaushetki
Tracon ja Tampere on koettu taas joksikin aikaa. Reissu ollen loisto ja käteen jääden kasa hienoja muistoja. Kuvia kertyi sen 2625 kuvan verran. Matkaan tarttui myös kipeät paikat ja varvas joka on puutunut nyt jo reilun päivän verran. Olen saannut sen jotenkin telottua. No hups.

Aloitetaan perjantaista. Autokyyti lähti klo 14:00 tienoilla, bussiasemalta. Krista toimien kuskina ja kyydissä ollen myöskin Anni ja Samu. Matka sujui hyvin, Kristan kanssa pääosin juteltiin eriasioista mitä maa päällään kantaa.
Treelle saavuttiin vähän jälkeen 17:30. Krista jätti meidät juna-asemalle ja jatkoi sitten matkaansa toisaalle, majotuspaikaansa. Anni ja Samu katosivat omileen ja minä tallustelin kohti Omppua. Koska matka oli ollut liian selkeä niin piti vähän sotkua saada aikasiksi. Huone oli 215 jossa majottauduttiin ja koska Ompussa on KAKSI sisäänkäyntiä, niin enkö mennyt väärältä puolelta ja ollut löytämättä koko kakkos kerrosta jossa huone oli. Hitunen kriisi iski. Kokeilin kuitenkin toista ovea ja siellä sitten löytyi kyseinen kerros ja oikea huonekkin.
Hetken oltua, Nina tallusteli huoneseen. Tämä oli paikoillaan jonkun aikaa, kunnes meni tekemään testi maskeeraukset Haapojalle, toiselle hotellille. Möllttelin joku puolituntia omineni, kunnes Viivi pirautti ja sanoi olevansa Ompun ovella. Tallustelin Viivin kanssa etsimään ruokakauppaa. Koska olemme blöndejä, kierrettiin Koskikeskuksen kautta aivan turhaan. Noh, matkailukierros! K-kauppa löydettiin aivan Ompun vierestä siten ja kaupan kautta takaisin Ompulle. Alkoi hiuslettein värjäys, kiitos tästä Viiville! Ninakin oli palaillut tässä vaiheessa jo takaisin. Jätkät puolestaan tulivat paikanpäälle ennen kellon tullessa 00:00. Loppu yö kului herpderp menolla ja pikavisiitilla baarissa. Tuolla oli hyvä sohva jossa oli pehmeitä tyynyjä! Hyvin pysty lahnata.
Lauantaina herättiin aamuselta ja alettiin laittautua coniin. Cossit niskaan ja menoksi. Nina tosin meni eeltä ensimmäisenä, koska oli luvannut auttaa maskeerauksessa. Seuraavaksi lähtivät jätkät ja me Viivin kanssa tallusteltiin tapahtumapaikalle kahdestaan. Viivi meni jelppaamaan jätkiä ja minä menin Dream Hostelliin jossa olisi Nina maskeeraamassa Hapsua. Tuolla ollen muitakin tuttuja kasvoja sitten. Tuolta sitten päästiin kympin maissa Tampere talolle, jossa Tracon järjestettiin. Menin naisten vessaan, piilareita laittelemaan, mutta harmiksi piilarit olivat liian vaaleat ja silmistä ei tullut pinkkiä, vaan oksennuksen ruskeat enemminkin. No hupsan.
Tästä hajaannuttiin Ninan kanssa piakkoin. Etsin Viivin käsiini, törmäten sitten Janneen. Jäätiin jutustelemaan kuulumiset ja saatiin Viivin jutustelu rinkiimme. Miroa moikattiin pikaisesti, kunnes tuo katosi omiin seikkailuihinsa. Thomas noukki sitten jonkun ajan päästä minut jelppimään lavasteitten kanssa. Kantamaan nuo autolta bäkkärille. Aikani oltua Thomasin ja Tomin kanssa, katosin Viiviä ettimään ja löysinkin hänet bäkkäriltä, pukuhuoneitten luota. Tuonne tallustelivat sitten myöhemmin jätkät ja mentiin jelpikisi noille. Lauantai päivä menikin aika pitkälti ollen jätkien kanssa, pyörien ympäriinsä ja törmäten tuttuihin kasvoihin. Yhteen saumaan käytiin Ompulla jätkien kanssa pikaisesti, palaten takaisin tapahtuma-alueelle.
Kellon lyödessä 16:45 niin tallustelin pääsalin eteen, jossa olin saannut luvan valokuvata. Klo 17:00 alkoikin kisat, kuten myös WCS. Tuolla sitten esiintyi mm. Team Tomppa. Kisojen loputtua, kello läheni 20:00 ja mentiin vielä pikaisesti kuvailemaan asuja ulkosalle. Tämän jälkeen Ompulle vaihtamaan cossit pois, suihkuun ja syömään. Syöminen kuitenkin tapahtui siten, että tallusteltiin kiinalaiseen Viivin ja Thomasin kaverin ( en muista nimeä ) kanssa, jonne saapuivat sitten Anne, Markus, Tomi, Thomas ja Annen kaveri.
Koska olimme ottaneet mukaan tilauksemme, niin tallusteltiin kolmisteen sitten takaisin Omppuun ja päädyttiin puhumaan henkeviä Viivin kanssa, Ompun käytävälle. Muitten tultua ruokailemasta erissä sitten jokusen ajan päästä hotelille ( eivät huomanneet meitä ), paitsi vikana tullut Tomi, joka jäi sitten jutustelmaan. Minä mennen takaisin huoneeseen, koska Viivi halusi puhu henkeviä Tomin kanssa. Muut olivat jo lähtökuopiossa baariin. Jäin huoneeseen odottamaan Tomia ja Viiviä. CSI tullen juuri sopivasti töllöstä.
Tästä sitten päätettiin kolmisteen mennä toiseen baarii. Katsomaan millaista on homobaarissa. Sanon että rauhallinen paikka, mutta hämmennyksen multihuipentumia tuolla sain, joita en nyt sitten mainitse. Tuolla aikamme oltua palailtiin hotellin suunnille. Mäkkärin kautta. Meillä oli kolmisteen vallan vekkulia. Loppu ilta kului hetken derppailuilla, kunnes väsymys lannisti.Sunnuntaina puolestaan sitten herättiin myöhempää, koska cosseja ei tarvinnut päälle laitella. Päästen suhteellisen pian tapahtumapaikallekkin. Tavarat narikkaan ja aluette kiertelemään. Tässä matkalla törmäilin tuttuihin kasvoihin. Myyntipöydillä kadotettiin Tomi ja Nina. Viivin kanssa päädytiin ettimään noita muista kerroksista ja palattiin takasin perustasolle, jossa bongattiin Nikolai, Thomas ja Taija. Tomi saatiin sitten piakkoin rinkiimme, kuten myös Anni, Samu ja Kati. Jummaattiin suhteellisen pitkään paikalla, kunnes liikuttiin toisaalle. Myöhemmin kävin kuvailemassa Hennaa ja Astaa. Jolloinka porukkaan oli ilmaantunut Markuskin. Markuksen, Annen ja tämän kaverin ja Tomin kanssa käytiin Tullin torilla olevassa aasilaisessa kaupassa. Sitten jakaannuttiin jätkien kanssa ostamaan noille junaliput ja palaten takaisin tapahtumapaikalle. Tästä sitten jokusen ajan päästä menin Katia kuvailemaan ja palaten takaisin porukkaan. 
Päivä meni siellä siun täällä kierrellen, ihmisten kansa jutellen ja jumien. Missään ohjelmissa ei tullut käytyä enään tänä päivänä. Kellon tullessa 15:30 jätkät valmistuivat lähtöön tapahtumapaikalta. Markus meni edeltä, kun Tomi sitten kävi sanomassa heipat Viivile ja hakemassa tavarat. Tässä vaiheessa alkoi tuntua silmissä kosteutta. Joka taas hämmensi minua. Sain kuitenkin koottua itsein ja sanottua heipat Markukselle ja Tomille, palaten infoon, Viivin tykö. Jossa sitten kokoamiseni petti. Mitä ihmettä oikeasti? En normisti harrasta moista, mutta näköjään nyt sitten, moinen silmien valuminen tapahtui. 
Kellon tullessa 16:00 kokoonnuttiin autoporukan kanssa ulos, jota ennen kerkisin vielä Annelle sanoa heipat. Ja uusi kokoamisen romahdus. Ei härrekyyd. Annen kaverille pahoittelut hämmentävästä tilanteesta .___." Paluumatkaan kun sitten lopulta päästiin, niin tuo menikin jälleen Kristan kanssa jutellen. Anni ja Samu taisivat nukkua takapenkillä? Dunno. Ennen ysiä sitten oltiin Kuopiossa ja vastaan oli Sasse tullut. Tallusteltiin kämpille ja tuo lähtikin suhteellisen pian bussiinsa. Jäin siirtämään kuvia koneelle ja lagaamaan. Yh. Jalat kipiät ja varvas puutunut. Joku nivel tai lihas jumissa. Pitää koittaa nyt saada tuo kuntoon ettei lääkäriin tarvitse tuon takia mennä.

Julkaisu kuvia löytynee sitten täältä: http://weetu.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+ja+reissut/Cosplay-tapahtumat/Tracon+14-15.9.2013/
Lisää löytyy koneeltain, että jos kuvat kiinostavat niin kyselemään vain~

Jätkien kanssa, kerta meillä oli tosiaan samasta sarjasta cossit, niin otettiin pari yhteiskuvaa lauantaina, joista ne viksuimmat ovat sitten tässä:

Viivi kuvasi~

Tuliaisen sain Ninalta, tuon käytyä Ruottinmaalla. Se on pörröinen ja söppänää! Kiitos vielä kertaalleen tuosta pörrösestä Ninalle~ >3<4 kommenttia:

 1. Coni meni kyllä tosi äkkiä kaikessa touhussa ja tohinassa : D Kivoja kuvia olet ottanut, kiitoksia niistä vielä (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni joo ja eniten harmittaa kun kaikkea mitä piti tehä niin ei kerinnyt millään. Noh joskus toiste sitte ne~ Eipä mitään, kiitos itsellenne kuvankohteena olemisesta! ^^

   Poista
 2. Se Thomasin kaverin nimi oli muistaakseni Aki? Plus mun ja Tomin henkevät oli puoliks sitä, että meinasin tukehtua ruokaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla Aki, minen muista yhtää.
   Tota..teillon ollu aikamoinen aihe kerta ruokatukehtumisia oot meinannu kokee :-----D

   Poista