perjantai 20. syyskuuta 2013

Peruukin kynistä Mihon asuun

Koska aikaa on paljon ja tekemistä suhteellisen vähän, aloin kynimään peruukkia, minkä olin joskus vuosi sitten ostanut kyseiselle hahmolle. Muutama ilta hiljakseen kynin peruukkia, samalla tehden kaikkea muuta. Eli perus.

Peruukki vaati kynimistä pituudeltaan ja otsahiuksiltaan. Otsis oli aivan liian pitkä, joten päätin aloittaa tuosta. Keräsin hahmosta kuvia kansioon, jotta saisin mahdollisimman paljon mallikuvia, jonka pohjalta sitten leikkelin ottista hiljalleen.
Aluksi käytin hiustenleikkuu saksia, mutta sitten totesin että p**kat, minä leikkaan pieneillä, metallisilla saksilla tämän ottiksen. Yllättävää kyllä, noilla oli paljon mukavempi leikellä.
Ottiksen tultua valmiiksi, jatkoin jakamalla eteen kasi hiussuippoa, jokka sitten lyhentelin sopivampaan mittaan. Taakse jääville hiuksille ei tarvinnut paljon kynimistä tehdä, suhteessa muihin kynimisiin. Tämän jälkeen peruukki oli kynitty.
Peruukin muokkauksessa käytin sakasien lisäksi hiusliimaa, Got2be -merkiltä.


Nyt sitten käyn joku pv katselemassa kankaita asuun ja kierrän kaupat / kirppiksen läpitte. Aloitan ajoissa tämän operaation, koska en tosiaan halua jättää viimetippaan ja koska loppuvuodesta pitää alkaa työtämään toista asua, vuodelle 2014.

Kaavoja voisin käydä sitten vaikka ensiviikolla katselemassa. Koska sunnuntaina ei ole kirjasto auki ja huomenna taas olen töissä, joten en kerkeä kirjastoon tällä viikolla.

Vuoden 2014 ensimmäinen asu on tosiaan Eevee gijinka. Tuohon pitää vielä asukin suunnitella. Meillä on tulossa Eevee evolution gijinka -ryhmä Frostiin. Ensimmäinen gijinkain, joten hieman mielenkiinnolla odotan että miten saan asun toimivaksi ja Eeveetä muistuttavaksi.
Mutta, koska vielä ei ole gijinkan vuoro, niin keskityn tähän Mihon asun työstöön.

Seuraava merkintä sisältää varmastikkin jotain muuta kuin cossin työstöä. Sillä epäilein, etten saa mitään merkittävää asun tuhteen tässä ennen Helsinkiin lähtöä ja The Gazetten keikkaa. Mutta kassotaan~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti